Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları | Atletico Madrid başkanı İstanbul'da

adnan polatin arda yi satma yekisi var mi acaba? gerci satilirsa hic üzülmem bizi kafasinda bitirmis adam sonucta

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları | Atletico Madrid başkanı İstanbul'da

korkmayin yaaaaa

arda gitti diye Gs bitmeyecekya

La noluyor kulübü mü satıyorlar bu yaygara neden arkadaş ?

Hayır gören de zannedecek FB'ye gidiyor adam. Abartıyorsunuz.

bencede.

butun sezon boyunca isliklayalim sonra da arda gitme kurtar bizi bu durumdan,oh ne guzel.

Bu zamana kadar kurtardığı gibi mi:) Gitmemeli diyorum çünkü yerini dolduracak bi yerli yok.Yabancı sınırı olmasa gözüm kapalı satarım Arda'yı.Ama kendisi gitmek istiyorsa şayet satılsın zorla tutacak değiliz.Bi kaptan böyle yapar mı falan demeyeceğim Arda hiç bi zaman kaptanlığı beceremedi zaten:)

alirsin keitayi geri olur biter

O sözde yetkili kişinin bugünki açıklamasını daha yeni gördüm.Satılan satılmış beyler giden gitmiş boşuna bukadar yırtınmışısz gitsin gitmesin diye.1,5 sene sonra fener formasıyla geri döner artık.

Geçmiş olsun.

korkmayin yaaaaa

Sezon sonu defolsun gitsin. Umrumda bile degil. Ama bu durumda Galatasaray´i degil de, kendisini düsünmek kaptanlik filan degildir. Yaziklar olsun. Hic beklemezdim Arda´dan. Yangindan mal kaciriyor sanki. Küme düsecegiz küme. Sen hala kendini düsün. Sana da kaptanlik verildi. Vay be.

Keita'nın gidişini görmüş insanlarız biz, artık böyle şeylere alıştık.

Sezon sonu defolsun gitsin. Umrumda bile degil. Ama bu durumda Galatasaray´i degil de, kendisini düsünmek kaptanlik filan degildir. Yaziklar olsun. Hic beklemezdim Arda´dan. Yangindan mal kaciriyor sanki. Küme düsecegiz küme. Sen hala kendini düsün. Sana da kaptanlik verildi. Vay be.

bosver abicim bisey olmaz

sezon sonuna kalsa nolur kalmasa nolur gitmek isteyen adam

kafa burda degilki

arda sezon sonuna kadar kalsa servet,hakan balta gibi futbolculari motive edebilecek mi saniyorsunuz,onlarin umrunda degil.

Emre´yle Okan´in yaptigini simdi Arda yapiyor. Bosuna takilmadi o kadar Emre Abisiyle. 1 sezon yatmislardi, simdi de Arda trip yapiyor. Hel olsun Arda

hic bir futbolcu Galatasaray dan üstün degil ama galatasarayi bu durumda birakirsa yaziklar olsun arda ya Galatasaraylik ve kaptanlik böyle mi yapilir? giderse hic üzülmem

bosver abicim bisey olmaz

sezon sonuna kalsa nolur kalmasa nolur gitmek isteyen adam

kafa burda degilki

Onu yakistiramiyorum iste. Bu yüzden hic affetmeyecegim Arda´yi. Zamaninda bir Arda´miz vardi demeyecegim. Emre ile Okan neyse benim icin, Arda da odur

korkmayin yaaaaa

Abi, geçende Arda da yalanlamıştı, şahsıma değil bu haberler falan diye.

Sen de bastırarak söyledin, bu yalanlamanın gerçekçi olmadığını.

Umarım hayırlısı olur Arda için.

Abi, geçende Arda da yalanlamıştı, şahsıma değil bu haberler falan diye.

Sen de bastırarak söyledin, bu yalanlamanın gerçekçi olmadığını.

Umarım hayırlısı olur Arda için.

belli abi

bahrinin adini agzina almiyor yalanlarken korkudan:)

Sakatlığı falanda belki yalandı hep önemli maçlarda Sami Yenin son maçı yeni stadın ilk maçı fener derbisi yada milli maçlar bunlar dışında doğru düzgün oynamadı belki daha önce satıldı ancak tarihi maçlar olacağı için tepki gelmemesi için yarım devre daha kaldı.Baktılar yönetim devriliyor gider ayak rezalet ortaya çıkmaması için bu işi biran önce halletmeye çalışıyorlar.Bugün o açıklamaları yapan adamda yarım kalan işlerimizi hallediyoruz derken bunu demek istedi demek.

Bir de transfer sezonu açılmadan nasıl alıyor Arda'yı madrid ? Sene sonu için anlaşılır sene sonuna kadar oynar Arda.

Keita'nın gidişini görmüş insanlarız biz, artık böyle şeylere alıştık.

Harbi, Keita`nin gidisi baya baya bir süpriz olmustu. Inanamamistim resmen.

Ama Arda gitsin. En hayirlisi olur. Su an icin yerli bir oyuncuyla yerini kapatamiyabiliriz. Yildiz bir yabanci alinir olur biter.

Her iki taraf icin en hayirlisi budur bana göre, gitsin.

Geri
Üst Alt