Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları | Atletico Madrid başkanı İstanbul'da

ardaya taraftar biraz duygu somurusu yapsa kalir

Arkadas dunyanin heryerinde topcusu popcusu takilio sagda solda,dusuyor performansi bazi kosullarda ,cikip kimse dirdir etmio tiki taka yapmaktan oynayamiyor diye.Bu hata bizde .memlkette ( cunku para kazanma yolu boyle olmus).yoksa duygu somurusu falan yapmak gerekmiyor.takim duzelsin oda duzelir.

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları | Atletico Madrid başkanı İstanbul'da

Arkadas dunyanin heryerinde topcusu popcusu takilio sagda solda,dusuyor performansi bazi kosullarda ,cikip kimse dirdir etmio tiki taka yapmaktan oynayamiyor diye.Bu hata bizde .memlkette ( cunku para kazanma yolu boyle olmus).yoksa duygu somurusu falan yapmak gerekmiyor.takim duzelsin oda duzelir.

evetde adam gidiyor bu dediklerinin onemi kalmiyor bu durumda:)

adam gitmek icin canini disine takmis

evetde adam gidiyor bu dediklerinin onemi kalmiyor bu durumda:)

adam gitmek icin canini disine takmis

Arda cikip net bir sey dedimi,hep sagda solda oyle demek istedi denildi.

Tamam mantikli gitmek istemesi ama ´bir yandanda yonetim degisiyor.

ote yandan bahsi gecen takim Ath Madrid " degermi diye" dusundurulmesi gerekir.

Valencia-villareal-madrid -barca bu takimlar kendi gelecegi icin daha mantikli olan takimlardir ispanyada.

kalkipta ben gitmek istiyorum demkle olmaz ki boyle bu adami yonlendiren birisi yokmu arkadas.

bu arada topal"la konusmus arkadas bugun(camide)Arda icin vlc falan istiyormu muhabbet cikti diye ,bilgim yok ama kendini kurtarsin bence ,sonucta degerini kaybediyor orda falan filan demis.

Arda'nın sözleşmesi ne zaman bitiyor? Haziran 2012. Arda gelecek sene bizde kalır mı gider mi? %100 gider. EE o zaman bu tartışma niye? İyi bir bonservise rahatlıkla gidebilir. 14-15 milyon euro hiç fena bir rakam değil. Doktorları kabul etmese de ben Arda'da kronik bir sakatlığı olduğunu düşünüyorum. G.Saray büyük camia bir arda gider bir başka arda gelir.İspanya'ya gitsin, bir de orda seyredelim. Dediğim gibi bir sene sonra bedavaya gideceğine ,şimdi gitmesi çok çok daha iyi. Böylece arda üzerinden oynanan medya oyunları son bulmuş olur. Herkes rahatlar. Yanlız şuna deyinmeden geçemeyeceğim. Arda'yı bu durumlara getiren, onu kaptan yapmakla

işe başlayan polat'tır. Medya'ya ,taraftara da yem eden de polattır. Ama arda benim için öyle aman aman vazgeçilmeyecek bir futbolcu değil. Özellikle bir hücum oyuncusu için oldukça ağır olduğunu düşünüyorum.Tabii ki teknik bir oyuncu ama bir takımı taşıyabilecek bir oyuncu değil. Kısaca arda için sözü edilen rakam çok iyi. Gitmesi en doğru karar. Hele sözleşmesi 2012'de bitiyorken.

Arda'nın sözleşmesi 2013 de bitiyor. Yenilendi Arda ile sözleşme.

Arda'yı rahat bırakın diye ağlayan biri falan çıksa keşke.

Milleti Arda gidiyor diye telaş almış. Kim alıyormuş merak ettim. Hadi gitsin de burada kendisinin de gönülden bağlı olduğu takımın en kötü sezonunda kolunda kaptanlık bandı varken,üstelik zaman zaman hatalar da yaptığı ve sakatlıklar dolayısıyla oynayamadığı bir sezonda ona buna küsen adam Avrupa'da napar görürüz. Ardacım iyisin,hoşsun iyi oyuncusunda kararlarını kendin alamıyorsan,sağdan soldan,ondan bundan,hatundan başkandan etkileniyorsan boşsun.

Tevez yıllardır City'den gitmek istiyor.

Futbolu bırakıcam bile dedi.

Ama hala döktürüyor.

Adnan Polat giderayak Arda'yı satarsa hakikaten bunca zaman verdiğim desteğe yazıklar olsun.

Böyle bir şey olacağını hiç ama hiç sanmıyorum.

m.milliyet.com.tr

Birinci ağızdan Arda transferinin yalanlanması.

Arda Turan: "Anlaştım"

Arda Turan, Milliyet’in, “Atletico Madrid ile anlaştın mı” sorusuna “Benim açımdan bir problem yok. Ben anlaştım. Ancak önemli olan Galatasaray’ın ve yönetimin vereceği karar."

"Böyle bir kulüp tarafından istenmek ve önemli rakamların gözden çıkarılması benim adıma gurur verici” ifadesini kullandı.

Atletico Madrid’in hissedarlarından Miguel Angel Gil dün Galatasaray Başkanı Adnan Polat ile Çırağan Otel’de bir araya gelince, “Arda gidiyor” söylentileri ayyuka çıktı. Menajer Jorge Mendes ile Arda’nın Menajeri Ahmet Bulut’un da bulunduğu görüşmede Gil’in 14 milyon euroluk bir teklif getirdiği ileri sürüldü. Başkan Polat’ın ise Arda’nın gitme konusundaki ısrarlı tavrı karşısında Atletico Madrid’den süre istediği bildirildi. Hatta Arda ile menajeri Ahmet Bulut, Çırağan’daki toplantının ardından Polat Holding’te Adnan Polat ile yine bir araya geldiler.

Milliyet

Cevap: Arda Turan:"Anlaştım"

Diego Forlán - Sergio Agüero - Antonio Reyes ' de bizi görüyor mu acaba?!

14 Mayıs'a kadar bir gelişme olacağını düşünmüyorum.Muhtemelen yeni yönetime bırakırlar işi.

14 Mayıs'a kadar bir gelişme olacağını düşünmüyorum.Muhtemelen yeni yönetime bırakırlar işi.

Bu adamlar sence yönetimin bu durumunu bilmeden mi geldiler? Tabi ki biliyorlardı.

a- Ya Arda adamlara baskı yaptı, "hemen gelin, dayanamıyorum artık" dedi,

b- Ya daha önceden Adnan Polat ile pazarlıklar zaten yapılmıştı, sözler alınmıştı, o gitmeden sonuçlandırmak istediler,

c- Ya da adamlar yangından mal kaçırmak istiyorlar.

Rezillik başka birşey değil!

Daha önce de söyledim, haber sallamasyon, bir teklif var büyük ihtimal ama Atletico Madrid'den değil, başka bir takımdan. Arda kesin gidecek, ama bu başka bir takım olur.

Polat baskan bu sartlarda ardayi satmaz, daha da üzerine gidilmesini niye istesin, yaparsa bu ihanet olarak nitelendirilir

ne ihaneti arkadaşım adam anlaştım gitmek istiyorum diyor resmen satarlarsa ihanet diyosun yeni yönetim geldiğindede satılacak bu adam

Geri
Üst Alt