Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda borsaya bildirildi!

Hala anlamamakta direniyorsun Osman, o onun sorunu. İmzalamayacaktı o zaman. Galatasaray'lılığı yüzünden imzaladıysa bende derim ki bizde o yüzden onu kaptan yaptık. Madem gidecekti neden kaptan oldu. 3-5 aylık aylık kaptanlık nerde görülmüş. Sonuçta tüm bunlar Arda'nın özgür iradesiyle oldu. Silah zoruyla olmadı.

Soruyu değiştiriyorum anlaşılmadığı için: Arda'nın gitmesinde Galatasaray'ın menfaatine ne gibi bir fayda var "Galatasaray'lı bir üye çıksın söylesin.

Son satıra cevap vereyim vaktim yok,sınava giricem.Gitmek isteyen adamdan G.Saray'a fayda gelmez.M.Topal'ın son senesi gibi.Gelecek para da G.Saray'ın menfaatinedir.

Tam Ardaya uygun bi lig eğer sakatlık yaşamaz ise seneye o ligin en iyi 4-5 kanat oyuncusundan biri olur

İyi oldu gittiği daha fayda gelmezdi zaten ...

Yolun açık olsun Arda.

Galatasaray a ihanettir Arda turanın satılması.bir ay sonra seçim var,yeni yönetime bırakılmalı bu iş.Güçlü aday var madem,hemen harekete geçmeli ünal aysal.Arda turanla görüşme yapmalı.Atletico madrid Galatasaraydan büyük değil.

Binlerce de satilmasini isteyen var. misal ben .. bu isin bir kesin dogrusu yok. gelecek gosterecek satilmasi mi kalmasi mi dogru. ben acikcasi kazanilacak 30 trilyona yakin paranin ,onumuzdeki sezon icin butce olusturmasi acisindan yipranmis bir ardadan daha faydali oldugunu dusunuyorum . bedavayya gitmiyor , simdi zorlar tutarsan sozlesmesi bitene kadar imzalamaz bedava gider , bunlari cok kez gorduk

Bu klüp kar amaçlı kurulmuş bir şirket değil. Başarı odaklı bir oluşum. Arda'nın transferinden gelecek para ile bütçe yapılıyorsa, bu hallere düştüysek bu biz taraftarların meselesi olmamalı. Klübe ek gelir kaynakları bulamayan, gelirlerini har vurup harman savuran, giderlerini saçma sapan yerlere yapan yönetimlerin suçudur. Arda'nın satışından gelecek para (ki bu paranın doğru yerlere harcanacağı büyük bir soru işareti), götüreceklerinin yanında solda sıfır kalır. Futbol açısından değil prestij açısından çok şeyler götürür.

Hala anlamamakta direniyorsun Osman, o onun sorunu. İmzalamayacaktı o zaman. Galatasaray'lılığı yüzünden imzaladıysa bende derim ki bizde o yüzden onu kaptan yaptık. Madem gidecekti neden kaptan oldu. 3-5 aylık aylık kaptanlık nerde görülmüş. Sonuçta tüm bunlar Arda'nın özgür iradesiyle oldu. Silah zoruyla olmadı.

Soruyu değiştiriyorum anlaşılmadığı için: Arda'nın gitmesinde Galatasaray'ın menfaatine ne gibi bir fayda var "Galatasaray'lı bir üye çıksın söylesin.

Para. Hem bonservis hem de senelik 2 milyon euroluk ucret. 20 milyon euroya yakin bir getirisi var , az mi ? Klubun herseyi futbol takimi basarisi degil , carklarin donmesi icin para da gerekiyor.

Arda kalsin , oteki yetenekli satilmasin , ama bunlar kalitesiz , sozlesmesi de olsa gonderilsin ,neyse tazminati verilsin. Arenanin bilmem neresi guzellestirilsin , o yapilsin bu yapilsin .

ee Para ?

Bu klüp kar amaçlı kurulmuş bir şirket değil. Başarı odaklı bir oluşum. Arda'nın transferinden gelecek para ile bütçe yapılıyorsa, bu hallere düştüysek bu biz taraftarların meselesi olmamalı. Klübe ek gelir kaynakları bulamayan, gelirlerini har vurup harman savuran, giderlerini saçma sapan yerlere yapan yönetimlerin suçudur. Arda'nın satışından gelecek para (ki bu paranın doğru yerlere harcanacağı büyük bir soru işareti), götüreceklerinin yanında solda sıfır kalır. Futbol açısından değil prestij açısından çok şeyler götürür.

Kar zaten bizim icin su an kaf daginin ardinda. Cok fazla borcumuz ve acil nakite ihtiyacimiz var (Finansal acidan acil , yani 2-3 sene icerisinde) , cunku bu takim parca parca yenilenecek , artik eldeki kadro ile bunlar mumkun degil. Basarisizligimizdan olusan mali kaybi malesef tek telafi yolumuz topali 6 ya , keitayi 8 e ,olursa serveti 5 e , ardayi 15 e satmak . bu paralar olmaz ise hic hareket kabiliyetimiz olmaz. Kaldi ki bu bahsettigim oyuncular varken de basarili olamadik , elanolarin keitalarin oldugu donemde 3 uncu 5 inci filan olabilip hic bir basari gelirimiz olmadigi icin bu adamlarin satilmasi mecburiyet oldu

bir diger konu da satilan oyunculara karsi yukumluluklerin kalkmasi , elano senede 3,5 milyon euro aliyordu , bu tip bir ucreti vermek gerekmiyor eger en iyi 3 uncu olabiliyorsan.. tamam seni sampiyon yapip CL ye tasiyorsa parasini cikariyorsa eyvallah ama ardali dos santoslu rijkaardli kadro da bunu basaramadi ve mecbur kalindi bu hamlelere

arti kluplerin oyuncu satmasi GS ye ozgu bir durum mu ? yurtdisinda hedef sectigimiz kluplerin hepsi dev transferler ve satislar yapmiyor mu ? bu cark oyuncu satmadan kesinlikle donmez

Ben çoğunluğun Arda 'ya sahip çıktığını düşünüyorum. Ama o ve medya azınlığın tepkisine (daha doğrusu sitemine) odaklanmayı seçti.

Bu sezon taraftar sitem etmeyecek de ne yapacak?

abi adam kötü oynuyor diye eleştirilmiyorki adamın özel hayatı deli deşik oldu ne laflar edildi. taraftar ben bu futbolun içinde oynamam diyerek sakat gibi göründüğünü düşünüyor sitem etme farklı hakaretler farklı abi iyi kaptanlık yapamadı ama hakaretleri hak ettiğini düşünmüyorum.

Gitmek isteyen kaptanını telkin edeceksin, Galatasaray 'lılığın gündelik başarı yada olaylara bağlı olmadığını ve gitme gerekçelerinin ne kadar çocukça olduğunu kendisine anlatacaksın. Sen gidersen binlerce Galatasaray 'lı ağlar, onlara nasıl kıyarsın diyeceksin. Menajerin bu arayışlarla seni asıl antipatik yapandır, söyle uslu dursun diyeceksin.

Benim bildiğim Galatasaray 'lı kaptan Arda, bu telkinleri boş çevirmez.

Abi bence şuanda bu telkinler pek işe yaramaz.. nedenlerine gelince .. birincisi arda maalesef önce çok yukarılara çıkartıldı sonra birden boşluğa bırakıldı.. biliyorsun bizim toplum öyledir gereğinden fazla abartıp sonra ilk fırsatta haset edip kıskançlık gösterir ... bakınız bu ülkede 4 gol attı diye bir futbolcu hemen yıldız oluyor adayı bile değil yıldız ..örnek SERCAN ...bu tip yorumlara kapılan genç oyuncularda önce çalışmayı bırakıyor ne oldum delisi oluyor sonra birden boşlukta görünce kendini yok olup gidiyor..arda bence para için değil kariyer için gitmek istiyor ki gelecek sene galatasarayın avrupada olmayışı büyük bir etken..AMMA VE LAKİN futbolculaırın bu Avrupa fetişizminide anlamak mümkün değil... TURKİYE ispanyadan güçsüz bir ülke değil madem.. Turkiyenin en büyük kulübünün ispanyanın en büyüklerini yakalayamamakta bahaneside olmamalı... DÜNYA takımıyım diyip sonra en iyi oyuncumuza 15 milyon euro veriyor satmalıyız gerekcesi küçük takım anlayışıdır eywallah.. ama bir şey daha war ben daha gitmek isteyip gitmeyenlerin başarılı olduğu bir sezon hatırlamıyorum ...

abi adam kötü oynuyor diye eleştirilmiyorki adamın özel hayatı deli deşik oldu ne laflar edildi. taraftar ben bu futbolun içinde oynamam diyerek sakat gibi göründüğünü düşünüyor sitem etme farklı hakaretler farklı abi iyi kaptanlık yapamadı ama hakaretleri hak ettiğini düşünmüyorum.

Avrupada bu özel hayat olayının dik alası yapılıyor bu kadar ezik hissetmeyelim .. arda orada yüksek düzeyde oynayacaksa özel hayatı daha fazla ahlaksızlıkla deşifre edilecektir .. yok sıradan futbolcu olacaksa ..zaten bu ülkede de sıradan futbolcunun özel hayatına bakılmaz

Herkeste özel hayat meselesi almış başını gidiyor.. daha geçen gün messinin msn görüntüleri ortaya dökülmedimi ? eğer yıldız futbolcuysan heryerde durum aynıdır.. örnek vereyim Rooney ve genel evdeki yaşlı kadın fantezisi üzerine yazılan onlarca yazı... ALIN SİZE özel hayat ve özel hayatın en ahlaksız bir şekilde deşifresi

Soylediklerime ek olarak ve medyanin cok tukaka yaptigini kabul etmekle beraber ardanin prestijli bir tavir icinde oldugunu , GS yi kaptanligi ile yucelttigini asla dusunmuyorum dusunmedim de. Dusunene saygim var. Bu oyuncular cok buyuk paralar kazaniyor , ama hic para kazanmayan yoneticiler devrilirken kongrelerde , butun saglik kurullari idari kadrolar menejerler degisirken , bozuk para gibi teknik direktorler harcanirken , futbolcularin en saglam kita gibi hic bir bedel odememesi cok canimi SIKIYOR .. bu olayda hic mi kabahatleri yok , arda da dahil sarp da , balta da ,kewell da ..

hepsinin bu takimin bu hale gelmesinde kabahati var ama en kolay bunlar yirtiyor. esas parayi kazanan da onlar. simdi ben ardaya neden yazik oldu diyim ? ne vermis bu takim 3 sezondur , digerlerinden ne farki var .. suan hakan balta "sakatlandiginda malesef ki sevindigim" bir oyuncu statusunde .. ama hakkaniyet terazimde baltanin ne kadar sucu varsa ardanin da var , elanonun da var , barisin da var .. sadece biri yetenekli oteki kazma diye adalet terazimizi "arda harika ,sarp suclu" demek seklinde olusturmamaliyiz.

arda bu kadar degerli ama o oyunu yansitamiyorsa ,GS nin ona yaptigi katkiyi bize kazandirdigi bu rekor bonservisle geri oder. bu onu daha cok yuceltmemize sebep olmali , bu yuzden kimse ne ardaya kizsin ne de yonetime.

Adnan Polat Arda'nın kariyerini kendisinin planlayacağını söylemişti 10 numarayı verirken. İbra edilmemesine rağmen Atletico Madrid ile pazarlık yaparak bunu gerçekleştirmek istiyor sanırım. Zamanında söylemiştim, sözümü tutuyorum mantığı güdüyor olsa gerek.

seneye harry kewell -kazım-pino-sarp -ayhan falan fişmekan daha ligin ilk yarısında kümeye düşeriz ....

takım acık secik konyaspor kalitesine düşdü ardanın gitmesi ile..

Ünal Aysal kulubün mali değerleri net değil demişti.

Sanırım Arda'yı satarak o netliği sağlayacak Adnan polat.

Avrupada bu özel hayat olayının dik alası yapılıyor bu kadar ezik hissetmeyelim .. arda orada yüksek düzeyde oynayacaksa özel hayatı daha fazla ahlaksızlıkla deşifre edilecektir .. yok sıradan futbolcu olacaksa ..zaten bu ülkede de sıradan futbolcunun özel hayatına bakılmaz

Herkeste özel hayat meselesi almış başını gidiyor.. daha geçen gün messinin msn görüntüleri ortaya dökülmedimi ? eğer yıldız futbolcuysan heryerde durum aynıdır.. örnek vereyim Rooney ve genel evdeki yaşlı kadın fantezisi üzerine yazılan onlarca yazı... ALIN SİZE özel hayat ve özel hayatın en ahlaksız bir şekilde deşifresi

sakatlığını sex'e bağlamazlar heralde?

Son satıra cevap vereyim vaktim yok,sınava giricem.Gitmek isteyen adamdan G.Saray'a fayda gelmez.M.Topal'ın son senesi gibi.Gelecek para da G.Saray'ın menfaatinedir.

Para konusuna cevap verdim.

Gitmek isteyen adamdan fayda gelmez konusuna gelelim.: 1- Gitmek istemesine neden olan etmenleri kaldırmaya çalışırsın 2- Kaptanık verdiğin adamın kişiliğine, Galatasaray'lılığına güvenirsin 3- ilk iki made de çuvalladıysan ve sonunda küskün Arda profiliyle karşı karşıyaysan yine kaybından çok faydasını görürsün çünkü tüm dünya ya ve taraftarlarına bir mesaj vermiş olursun: Galtasaray büyük bir klüptür, 200 milyon dolarlık bütçesiyle, camiasıyla her daim satıcı değil alıcıdır, kaptanını para için satmaz, bu futbolcuyu kaptan yaptığı için hata yapmıştır ve bunun da cezasını bu futbolcuya bir şekilde ödetecektir.

Not: Sınavda başarılar.

adamı yaptığı şeylerden dolayı suçlayabilirsin eğer arda'da yapmışsa suçlasınalr arda'nın neyini görmüşlerde ağzından düşürmüyorlar?

Arda adına seviniyorum bizim açımızdan üzülüyorum, umarım arda aradığını bulur ve mutlu olur. medya amacına ulaştı ve Arda gibi bir tehlikeden kurtulup Galatasarayımızın güçsüzleşmesini sağladı, lanet olsun böle düzene....

ARDA'NIN SÖZLEŞMESİ UZATILDI - Galatasaray Transfer Haberleri - TFutbol.com

bu tip bir haber var , muhtemelen dogrudur. Ardanin bize kazandirdigi para yaklasik 20 milyon euro. Kendisine tesekkur etmeliyiz , kaptanligi basaramadi , asla 10 numara olarak 66 numarali Ardayi gecemedi. Ilk geldigi 2 sezon son 2 sezonuna gore daha iyiydi. Takimin iyi olmasi da bir faktordu ama tek faktor degildi. Bordeaux macinda attigi kafa ile baslayan dususu hep garip garip seyleri ile artis gosterdi. Aslinda iki yolu vardi bundan cikis icin . Ya hakan sukur gibi bulent korkmaz gibi mazbut olacakti , o zaman cok elestirilmezdi .. Ya da buyuk oynayacak sergen gibi "cilginim ama sahada da isimi yaparim diyip tek kisilik takim" olacakti , o kadarini yapamadi , cunku yapamazdi , yetenekleri bir yere kadar , ama surat ve sut yetenegi olmadigi icin asla cok iyi futbolculuktan "buyuk futbolculuga" gecemeyecekti.

sunu itiraf edelim ,arda en iyi turk futbolcusu olabilir ama oyle hincalin filan kiyasladigi gibi bir winner degil ,messi de neymis arda daha iyi bile dendi bu ulkede , beklentiler yukseltildi ..abartildi

Geri
Üst Alt