Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: # Arda Turan | Atletico Madrid ile resmi görüşmeler başladı

Arda'nin gitmesi kendisi acisinda iyi olacak diye dusunuyorum. Cunki, orada gercek bir profesyonel gibi davranmasini ve calismasini ogrenecek. Ve umarim bizim acimizdan da iyi olur.

Polat/Sezgin transfer anlayisi malesef

Ayni anlayis devam ediyor. Transfer sezonu acilmadan adam satiyoz. Athletico isi biliyo, rakip takim olmadan anlasmaya calisiyorlar.

Gecen sezon 5-6 takim gundemine almisti ardayi. Bu olaylar degerini artirir. Simdi 10 milyona satacaklar, 4 tane basit oyuncu alacaklar sonrada takimdan kovacaklar.

Yeni gelecek ekip boyle hata yapmaz umarim, yaparsada sonu Polat gibi olur.

Ayni anlayis devam ediyor. Transfer sezonu acilmadan adam satiyoz. Athletico isi biliyo, rakip takim olmadan anlasmaya calisiyorlar.

Gecen sezon 5-6 takim gundemine almisti ardayi. Bu olaylar degerini artirir. Simdi 10 milyona satacaklar, 4 tane basit oyuncu alacaklar sonrada takimdan kovacaklar.

Yeni gelecek ekip boyle hata yapmaz umarim, yaparsada sonu Polat gibi olur.

O 5-6 takım hangi takımlar çok merak ettim? Arda bu sene ne oynadı? Tekrarlayan bir sakatlığı var. Mental olarak sorunlu. 12-14 m euro bu adam için süper para. Gerisi hikaye.

güle güle yolu acik olsun arda icin cok sevindim

Arda bu sene ne oynadı? Tekrarlayan bir sakatlığı var. Mental olarak sorunlu. 12-14 m euro bu adam için süper para. Gerisi hikaye.

Belki de haklısınız Tarkan bey, ama konuştuğumuz adam Arda.

Bu dedikleriniz doğru bile olsa, "AMA" lar eksik olmayacak. Onun gücü kuvveti yerindeyken Galatasaray 'ı başkalaştırdığını hiçbirimiz unutamayacağız.

ultrAslan görsel yapmış

arda-giris.png

ne salak adamlar vvar dunyada

kim alinirsa alinsin ustune

O 5-6 takım hangi takımlar çok merak ettim? Arda bu sene ne oynadı? Tekrarlayan bir sakatlığı var. Mental olarak sorunlu. 12-14 m euro bu adam için süper para. Gerisi hikaye.

Arda Turan Keen To Swap Galatasaray For Liverpool - Goal.com

Chelsea target Arda Turan eyes £12.5m Premier League move this summer - report - Goal.com

Liverpool - Arda Turan appears set for summer exit from Galatasaray | Give Me Football

Just Arsenal News | Arsenal Transfer Rumours May 18th – Asamoah, Buffon, Chamakh and Arda Turan

Ben ingilterede yasiyorum, onun icin boyle habaerler cok goruyorum. Ve bu haberlerin cogu dogru cikiyor, burdaki basin Fotomac gibi degil...

Aguero'ya 40 milyon pound ceken bir kulube Ardayı 20 milyondan euro'dan asagıya vermek rezilligin yeni boyutu olur.

seref aydin sezon sonu mehmet ekici gelcek diyordu.. ne yazdiysa hepsi oldu.. dünde yazmisti sanirim yarin ardanin satisi icin athleticoyla görüsülcek diye.. twitteri olan biri sorabilirmi mehmet ekici olayi nolmus diye?

Genç Kaptan Yuvadan Uçuyor !

GALATASARAY ARDA İÇİN ATLETİCO MADRİD İLE YAPILAN TRANSFER GÖRÜŞMELERİNİ RESMEN AÇIKLADI.

Galatasaray'da Arda'nın Atletico Madrid'e transferi ile ilgili BİLGİ KİRLİLİĞİ medyada devam ederken, menajer bozması gazetecilerin, sözde büyük kanal ve gazetelerde HİÇ BİR GÖRÜŞME YOK.. HİÇ BİR TEKLİF YOK demelerine rağmen, Galatasaray ARDA için ATLETİCO MADRİD ile görüşmesini borsaya bildirdi.

Geçtiğimiz günlerde Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo'nun transfer görüşmesi için İstanbul'a geldiği ve Galatasaray ile ilk görüşmesini gerçekleştiği Arda Turan transferi hakkında, son olarak görüşmelerinin borsaya bildirilme aşamasına geldiği açıklandı.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.'den Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen özel durum açıklamasında, ''Profesyonel Futbol Oyuncumuz Arda Turan'ın transferi için Atletico Madrid Football Club ile görüşmeler başlamış olup, gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir'' denildi.

Hayırlısı ne ise o olsun..:coffee:

Cevap: Genç Kaptan Yuvadan Uçuyor !

Minik Kuş ?

Diger yandan Ardayı 18-20 milyon civarı bir paraya satıp Evgeni Konoplyankayı 7-10 milyona kapatsak muazzam olur.

Arda diyorki; çok sıkıldım,üzüldüm bu ülkede gitmek istiyorum falan....

Bende diyorum ki,bunlar transfere kulp arkadaş.Hikaye gerisi.Galatasaray aşığı bi kaptan,takımı dibe vurduğu zaman gemisini terketmez.Terketmezdi.Sen terk ediyosun arda turan.Bizleri üzmeye devam ediyosun..Metin Oktay'ın tırnağı bile olamazsın..Yolun bahtın açık olsun..

Umarım bir gün seni Fener formasıyla görmeyiz de,daha da kahretmezsin bizi..

Alınacak 12.5 milyon euro da ortalıkta yok olur gider artık.2 tane saçmasapan adam alınır yekta gibi.O para da yok olur gider.Senin gibi yönetimi de allah nasıl biliyorsa öyle yapsın!!Çekin ellerinizi bu kulüpten artık!!

Geri
Üst Alt