Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: # Arda Turan | Transfer Haberleri | A.Madrid'le resmi görüşmeler başladı

Bence kalacaktır. Gitmesi için haber yapıyorlar benim görüşüm bu yönde.

bu kadar israra ragmen hala gitmek istiyorsa yolu acik olsun arda yoksa emre colak var daha onun gibi niceleri var.

Şimdiden söylim; Arda giderse kimse yönetimi suçlamasın. Kesinlikle para için satılmaz. Kendisi gitmek istediği için satılmıştır. Neyse terim gelsin bakalım ikna edebilir.

Fatih Terim ikna eder, ARDA kalır. zaten önümüzdeki sene iyi kadro kuracagız ARDA lazım.

Bence Arda'nin onunu acmak gerek. Arda Turk futbolunda son yillardaki ortaya cikarttigi en buyuk yetenek. Bana gore 21 yasinda gitmeliydi, Euro 2008 performansindan sonra. Cunki Turkiye'de oynaya oynaya ilerleyemedi, daha yuksek bir lig'de oynamasi gerek. Arda mukemmel bir oyuncu. Kalirsa Galatasaray dahada guclu olur onumuzdeki sene, ama Arda gibileri bizi Avrupa'da temsil etmeli.

Mehmet en az 1 sene daha Galatasaray'da Arda. Ersan'ı da alıcakmış yanına :P

Bence Arda'nin onunu acmak gerek. Arda Turk futbolunda son yillardaki ortaya cikarttigi en buyuk yetenek. Bana gore 21 yasinda gitmeliydi, Euro 2008 performansindan sonra. Cunki Turkiye'de oynaya oynaya ilerleyemedi, daha yuksek bir lig'de oynamasi gerek. Arda mukemmel bir oyuncu. Kalirsa Galatasaray dahada guclu olur onumuzdeki sene, ama Arda gibileri bizi Avrupa'da temsil etmeli.

Tmm Mehmet'cim sizin maçlarda oynatmayız sakin :asd:

Gitmesin artik. :) Unal Aysal ve Fatih Terim gercek dunyanin nasil oldugunu cok iyi izah ederler ona. :D

Gideceğini hiç zannetmiyorum. Başkan ile 2 dakika konuşsun zaten 10 yıllık sözleşmeye imza atar.

Fatih Terim nereye gidiyorsun dedi mi akan sular durur. Arda gidemez bir yere. :o

Bence gitsin, ülkemizi avrupada temsil etsin.Yerine iki kanada da çok iyi oyuncular alınsın, kendi etrafında dönmeden :) topla şöyle şiir gibi akan cinsten :)

Arda gidecek bu kesin, israr etmeyin. Avrupa'da oynamasi onun icin daha hayirli bunu ne zaman anlayacaksiniz? Kendini burada daha fazla gelistiremez. Milli takimimiz icinde en hayirlisi Arda'nin Avrupa'da futbol hayatini surdurmesi.

Gelecek hafta icinde resmi aciklama gelir bence.

Terim kal derse kalır.Arda giderse kötü olur.sonuçta yerli ve yerine yerli iyi bi oyuncu yok :(.bu nedenden dolayı tam yabancılardan verim alamayız yabancı sınırlaması yüzünden

Arda giderse eger bir daha Galatasaray ismini agzina almasin bence

Ayricada suanda giderse basarili olacagini sanmiyorum

Bu gun oynadigi futbolla Xerezde bile oynayamaz kaldi Madridde oynasin

kendisine ceki duzen versin artik olmuyor boyle

Arda gidecek bu kesin, israr etmeyin. Avrupa'da oynamasi onun icin daha hayirli bunu ne zaman anlayacaksiniz? Kendini burada daha fazla gelistiremez. Milli takimimiz icinde en hayirlisi Arda'nin Avrupa'da futbol hayatini surdurmesi.

Niye dikte ediyorsun arkadaşım?Bence de Arda kalacak ama kimseye bunu kabul ettirecek halim yok.

Duygusalca düşünmesin Arda.Gitmek istiyorsa gitsin.En doğrusu da gitmesi zaten.

Bencillik yapıp Arda'yı tutmamalıyız.

Bu şekilde olacaksa gitsin.Seni yetiştiren klubun,kaptanı olduğun takım,yuvanın sana ihtiyacı var ve 1 sene yardım istiyor.Çok mu şey istiyor?

Gitmesini kesinlikle ve kesinlikle istemiyorum. Ancak giderse de sonuna kadar haklı olduğunu unutmayalım. Çok yıprandı, çok yıpratıldı; bir tane Galatasaraylı çıkıp bu yıpratma politikasına dur diyemedi.

Bazıları burada methiyeleri düzüyor ama boşa düzüyor. İş işten geçmeye başladı artık.

Geri
Üst Alt