Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda Turan A. Madrid'le Anlaştı

Gitsin diyorum,diyoruzda Arda gidince ne olacak ? Arda yeri kolay doldurulabilen bir adam da değil.Ama buralarda harcanmasında istiyorum.Çelişkideyim ben.

Arda yokken takımın halini gördük, kabul. Takım Arda'ya adeta bağımlıydı. O yokken bir alternatif olmalı artık. Hem Arda için hem de takım için gitmesi en hayırlısı olacaktır.

ne forlanı şaka mı yapıyorsunuz dünya kupasının en değerli oyuncusu adam arda dünya kupası görebilecek mi acaba, yaşı genç diyenler ardanın bundan daha fazla gelişeceğine mi inanıyorlar

Judging Player Potential:20

Judging Player Ability:20

Madrid-Cristiano

Barca-Messi

Atletico-Arda

WOW!!

Arda kendini geliştirebileceği yerlerde üstüne çok çok şey katacaktır bence.Arda o kadar basit bir adam değil.Türkiye'de zo bu işler.Türkiye'de hangi adam üzerine birşeyler katmış ki Arda katsın.

Aynen valla. En iyi örnek Mehmet Topal. Adam Türkiyede göstermediği gelişimi İspanyada gösterdi

basit demiyorum elbet ancak forlan ve üzerine para verilecek kadar büyük bir potensiyeli de yok, burada biraz mantıklı yorumlar yapmak lazım

Yok , ben geliştirebilecek mi demene yorum yaptım Forlan'a değil.Forlan'ın şuan ki perfonmansını bilmiyorum,takip edemedim.

Giderse 2 sene sonra Fener almak ister. Arda gelirmi orasi merak konusu

Yerine gelebilecek en iyi yerli Mehmet Ekici

15 milyon euro dan aşağıya satılmamalı. Avrupa'da emsalleri 15 - 20 milyon euroya satılıyor Arda'nın. 15 milyon versinler yerine 2 tane kaliteli adam ve 1-2 tane de gurbetçi getiririz

Arda gider , BAM kalir.

Ada'nin oyuncu kabiliyeti ve potansiyelini "olcme" yetenegi 20 miymis? Futbolculugu birakmis simdi Scout'luga mi baslamis?

Arda için değil ''arda'nın daha gelişeceğini mi sanıyorsunuz' diyen arkadaş için söyledim onu..

Cevap: Arda Turan A. Madrid'le Anlaştı mı ?

Arda bizden kurtuldu dendi geldik.

İnşallah doğrudur. La Liga tam Arda'lık bir lig.

Bu arada Tanju yine Arda hakkında 1000.kez aynı cümleleri kurmuş son röportajında :)

Geri
Üst Alt