Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları | Atletico Madrid başkanı İstanbul'da

Henüz teori :)

Teorilerin en güzel tarafı yanlışsa karambolde unutulması doğruysa "demiştim" kısmı .

:) Öyle ama Arda' nın oynadığı ve oynayamadığı maçlar otelde adı geçen takımla daha önce görüşmesi ve bu sabah bir yönetici sanırım çıkıyor resmi bir isim çıkıyor satılmalı,gitmeli gibi laflar söylüyor daha sonra bu kişi kendi kendini yalanlıyor ve bu olayın gecesi adı geçen klübün başkanı İstanbula geliyor ve bunların hepsi yönetim devrilince oluyor.Teori demek çok masum kalıyor sanki bu olaya :)

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları | Atletico Madrid başkanı İstanbul'da

Basına tepkisinden dolayı gitmesi bize hiç yakışmaz. Bu kadar genç bir adamın basın tarafından yıpratılması ve 25 milyon taraftarın önüne atılması aslında toplumun her kesiminin üzerine gitmesi gereken bir konudur. Öncelikle Federasyonun buna engel olması lazım. Bu ülkede birgün altyapı diye birşey kalmayacak ve o zaman ne büyük hata yaptıklarını anlayacaklar. Çünkü her yetişen genç oyuncuyu benzer bir kader beklemekte. Bu olay sadece Galatasaray olayı değildir.

giderse yolu açık olsun gururla izletsin kendini neden gidiosun demeye yüzümüz olmaması lazım taraftar olarak belki bu sezon çok kötüydü ama bunları haketmedi

12.5 milyon dolara verilirse kötü bir transfer olur, kalıp kalmamasını tartışmamak gerek ki ondan önce tartışalacak tonla şey var.

Bu 12,5 milyonun üstüne bir 12,5 daha koyup cok saglam bir iskelet kadro kurabiliriz.

Kime el atsak bize kapıyı 5 milyondan açıyorlar.

Ne isi var Ath.da be .

Sacmalamasin otursun oturdugu yerde La Liga nin en cirkef takimlarindan.Seyircisi de pisliktir bunlarin.

her oyuncunun karekter yapisi baska arda duygusal bir oyuncu bu bir gercek soguk kanli degil bizim insanimiz soguk kanli degil medyaya bakip hemen adamin üstüne cullaniyorlar o küfür eden taraftar aynen tek su sebebten yapiyor yasadigi hayati görüyorlar birde GS durumunu görüyorlar takim yerlerde tabi hemen arda efendi kazandigin paranin karsiligini ver deniliyor e öyleyse neden bir pino yada bior neill arda kadar küfür yemiyor yada elestirilmiyor yani tek sucu cok iyi GS li ve türk olmasimi

Arda´nin küfürü haketmedigini hep söyledim zaten ben. Keza Servet´in bile küfürü haketmedigini söyledim. Bunlara edene kadar 15 futbolcu var küfür edilecek eger illa küfür edilecekse. Ama Arda´ya bir haller oldu. Taraftar bir tezahürat yapti diye 1 senedir futbol oynamiyor adam. Bunu kabul etmek mümkün degil. Profesyonellikle alakasi yok bunun. Sikiyorsa Madrid´de yapsin bu tripleri de göreyim. Avrupa´da profesyonel kesilir bunlarin hepsi. Olur böyle seyler, önemli degil diyip gecistirirler. Bize söküyor tripleri.

Bahri Havadır ayrıca Enrique Cerezo'nun Türkiye'de oynayan bir başka futbolcu ile daha ilgilendiği yönünde bir duyum aldığını ama henüz bunu net şekilde doğrulatamadığını da sözlerine ekledi.

Kim acaba ? :confused:

Kime el atsak bize kapıyı 5 milyondan açıyorlar.

Türkiye'den niye aliyorsun o zaman adamlari ?? Zaten cogu adamin altyapisi berbat. Git yerli oyuncularida gurbette ara.

sabri reyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:)

giderse yolu açık olsun gururla izletsin kendini neden gidiosun demeye yüzümüz olmaması lazım taraftar olarak belki bu sezon çok kötüydü ama bunları haketmedi

Yurt dışına gidip Galatasaray'ı ve en önemlis Ülkemizi temsil etmesine hepimiz memnun oluruz elbette. Ancak toplum değerlerini alt üst ederek, bu yaşta genç bir adamın böylesine büyük bir kitle önüne reyting amaçlı olarak itilmesi çok acı ve vahim bir durumdur. Aslında Federasyon da dahil olmak üzere gerekli kurumların bu tür olaylara müdahele etmelerini beklerdim. Ülkemizi her zaman temsil etmekte olan bu değerlere karşı toplumun koruma mekanizması oluşturması şart. Bu sadece Galatasaray olayı değildir. Bu tür olaylardan en çok ülke futbolu zarar görür.

Geri
Üst Alt