Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları | Atletico Madrid başkanı İstanbul'da

Bana kalırsa hedefi en fazla UEFA kupası olan bir takıma gideceğine bizde kalması çook daha iyi

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları | Atletico Madrid başkanı İstanbul'da

gene bahrinin adini vermeden yarim agizla yayinlayacaklar bu haberleri haberiniz olsun:)

Şuanki yönetim ne kimseyi satabilir ne kimseyi alabilir.Yetkileri kalmadı..Seçime gidiyorlar..Hesabını vermek zorunda kalırlar.Çünkü mali açıdan ibra edildiler artık ekstra birşey yapamazlar..Herşeye yeni yönetim karar verir..

Eger Arda´yi 13 Milyon´a satabilirsek o paraya ne yapip edip Volkan Sen ve Sezer Öztürk´ü almaliyiz. Daha ucuza kapatamayiz onlari ama almaliyiz. Baska yolu yok bunun. Yoksa yok olacagiz. Sonra ek bütce ayirip baska Türk futbolcular da almaliyiz. Bu sezon minimum 40 Milyon Euro gider transferlere göreceksiniz. Baska sansimiz da yok zaten

Topal Valencia yönetimini gazlasa da Arda Valencia'ya gitse bari

Yurt dışına gidip Galatasaray'ı ve en önemlis Ülkemizi temsil etmesine hepimiz memnun oluruz elbette. Ancak toplum değerlerini alt üst ederek, bu yaşta genç bir adamın böylesine büyük bir kitle önüne reyting amaçlı olarak itilmesi çok acı ve vahim bir durumdur. Aslında Federasyon da dahil olmak üzere gerekli kurumların bu tür olaylara müdahele etmelerini beklerdim. Ülkemizi her zaman temsil etmekte olan bu değerlere karşı toplumun koruma mekanizması oluşturması şart. Bu sadece Galatasaray olayı değildir. Bu tür olaylardan en çok ülke futbolu zarar görür.

birde sunu ekliyim futbolcularin iside kolay degil hic kimse enke vakasini unutmasin adam psikolijisi kaldiramadi intahar etti

Şuanki yönetim ne kimseyi satabilir ne kimseyi alabilir.Yetkileri kalmadı..Seçime gidiyorlar..Hesabını vermek zorunda kalırlar..Herşeye yeni yönetim karar verir..

Yok başkan gelmişde çok kaptırmayın...

Arda gitmek için zorlarsa gönderebilirler..

Necati bir önceki sayfada söylemiş 25 milyon euroya tamamı Türkiyedeki yerliler değilde gurbetçilerle iyi kadro kurulur gibi.

Selçuk İnan ile Arda'yı biz buluşturamadık Madrid buluşturursa ağlarım :(

Arda'yla, Selçuk Madrid'de oynar. Sanırım bu abartı olmaz. Di Maria-Khedira gibi adamlar oynadıktan sonra, Arda ve Selçuk Madrid'i coşturur bile.

Selçuk-xxx

Ronaldo-Schweinsteiger-Arda

Tevez​

25 milyona ben size uzay takımı kurarım :D

Necati bir önceki sayfada söylemiş 25 milyon euroya tamamı Türkiyedeki yerliler değilde gurbetçilerle iyi kadro kurulur gibi.

o arkadas saka yapmistir gurbetcileri almak öyle eskisi gibi kolay degil artik herkez ekici diyor ama ben eminim ki gelmez adam bayernle sözlesmesini uzatacak

o arkadas saka yapmistir gurbetcileri almak öyle eskisi gibi kolay degil artik herkez ekici diyor ama ben eminimke gelmez adam bayernle sözlesmesini uzatacak

ben de Emenike diye okuyorum bian Emenike bayerne gidecek sandım:o

o arkadas saka yapmistir gurbetcileri almak öyle eskisi gibi kolay degil artik herkez ekici diyor ama ben eminimke gelmez adam bayernle sözlesmesini uzatacak

Veli ve Yasin yada diğerleri?

arda gitsede gitmesede benim adamim yekta bu takimda

Geri
Üst Alt