Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları | Atletico Madrid başkanı İstanbul'da

Arda gitmek için zorlarsa gönderebilirler..
uA'da biri şunu yazmış..

Abilerim, kardeşlerim arda a.madrid ile anlaşmıştır.

Yakında transfer haberi açıklanacaktır.

Bilginize..

Adnan Polat yeni yönetim gelmeden ardayı satarsa 2.skandal olur..Demedi demeyin..Baya ortalık karışır..

Arda illa gidecekse yeni yönetimi beklesin..Gitmek isteyenide zorla tutmayız..

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları | Atletico Madrid başkanı İstanbul'da

Necati bir önceki sayfada söylemiş 25 milyon euroya tamamı Türkiyedeki yerliler değilde gurbetçilerle iyi kadro kurulur gibi.

:tiphat:

o arkadas saka yapmistir gurbetcileri almak öyle eskisi gibi kolay degil artik herkez ekici diyor ama ben eminimke gelmez adam bayernle sözlesmesini uzatacak

Bi git arastir bakalim Antep, Cenk'i kaca almis. Yada Hasan Ali ve Serdar Kesimal kac milyona Kayseri'ye gelmis. :o

Arda'yla, Selçuk Madrid'de oynar. Sanırım bu abartı olmaz. Di Maria-Khedira gibi adamlar oynadıktan sonra, Arda ve Selçuk Madrid'i coşturur bile.

Selçuk-xxx

Ronaldo-Schweinsteiger-Arda

Tevez​

o di maria denen dangalagi bedava verseler istemem

Tribundergi: DEDIKODU: Arda Turan'in 16M € karsiliginda Atletico Madrid'e satildigi haberleri yayiliyor.

Tribundergi: DEDIKODU: Arda Turan'in 16M € karsiliginda Atletico Madrid'e satildigi haberleri yayiliyor.

Keske keskee, böyle bir dönemde böyle bir Arda`ya müthis bir para. Ama hic sanmiyorum, tribündergi yine her zamanki gibi salliyodur.

adamların direk başkanı geldiyse almaya çok istekliler demektir fiyatın 16 milyona yükselmesi doğal..

arda 5 tane di maria eder

Veli ve Yasin yada diğerleri?

veli yasin ni alirsin ama GS ya ne kadar yararli olur bence yasin hic begenmiyorum veli tamam ama ondada adam eksilte biliyor ama oyun kurmada cok zayif ne kadar yarali olur bilemem GS gurbetten yarali olabilecek oyuncular bellidir bunun basinda m.ekici i.gündogan ö.toprak bunlarin maliyetleride bellidir ama geliceklerini sanmam hele böyle durumdaki bir GS ya avrupada yoksun ligde maglum gelecek sene desen ne olucagi belli degil

:tiphat:

Bi git arastir bakalim Antep, Cenk'i kaca almis. Yada Hasan Ali ve Serdar Kesimal kac milyona Kayseri'ye gelmis. :o

onu antep e biciliyor o fiyatlar GS istese inan bana o fiyatta olmaz

abi bu goltv nasil bir kanal yaaaaaaa

yarim saatte bir keitanin taklasini gosteriyo

yaraya tuz basar gibi:(

veli yasin ni alirsin ama GS ya ne kadar yararli olur bence yasin hic begenmiyorum veli tamam ama ondada adam eksilte biliyor ama oyun kurmada cok zayif ne kadar yarali olur bilemem GS gurbetten yarali olabilecek oyuncular bellidir bunun basinda m.ekici i.gündogan ö.toprak bunlarin maliyetleride bellidir ama geliceklerini sanmam hele böyle durumdaki bir GS ya avrupada yoksun ligde maglum gelecek sene desen ne olucagi belli degil

O saydığın belli başlı isimlerdede tren çoktan kaçtı sanırım zaten :o Ömer leverkusene imza atmış İlkay ve Mehmet isimlerini çoktan duyurmuşlar bile.Yeni sezonda başımız çok ağrıycak bakalım

Arda nöbeti. :)

Twitter

onu antep e biciliyor o fiyatlar GS istese inan bana o fiyatta olmaz

Niye olmasin peki ?? Biz 8 milyona Bundesliga'nin en kral adamlarindan birini almadik mi ?? Antep yada Galatasaray fark etmiyor o adamlar icin. Onlar sadece paralarina bakarlar.

ulan adamlarda nöbetçi çıktı :D

Geri
Üst Alt