Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları | Atletico Madrid başkanı İstanbul'da

[video=youtube;n5kARvk4zqA]https://www.youtube.com/watch?v=n5kARvk4zqA&playnext=1&list=PLF85E6973D09E3687[/video]

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları | Atletico Madrid başkanı İstanbul'da

neyse insallah Galatasarayimiz icin hayirlisi olur ve gelecek sene iyi takim kurarlar

umarim selcuk inani alirlar

sky sportta 16 milyon euroya satıldığı yazıyomuş.haberi bulan olursa linkini koysun bi zahmet.

sky sportta 16 milyon euroya satıldığı yazıyomuş.haberi bulan olursa linkini koysun bi zahmet.

İnternet sitesinde öyle bir haber yok.

Ceo-Mendes el ele!

Arda'nın Atletico Madrid'e transfer operasyonunun arkasında Portekizli menajer Jorge Mendes var. Onun ortağı ise Galatasaray'ın son seçiminde Adnan Öztürk'ün CEO adayı Peter Kenyon

G.Saray'ın kaptanı Arda Turan'ın sezon sonu yurt dışına transfer olacağını sağır sultan duydu. Yönetim kurulundan Taner Aşkın, dün Lig TV'de Arda için 12.5 milyon Euro'luk resmi teklif aldıklarını açıklarken, başkan Adnan Polat ise beklentilerini karşılayacak teklif karşılığı Arda'yı bırakacaklarını doğruladı. Bu teklifin bir fon modeliyle geleceğini ise SABAH 3 Şubat 2011 tarihinde yazmıştı. Türk futbol piyasası, transferde fon modeliyle Almeida'nın Beşiktaş'a transferi ile tanıştı. SABAH, İrlanda'da kurulu Quality Football Ireland Limited (ISC) şirketinin Almeida'nın federatif haklarından kaynaklanan her türlü transfer ücreti ve oyuncunun tekrar kulüple imza atması gibi haklara % 45 oranında ortak olduğunu 3 Ocak'ta ortaya çıkarmıştı. Merkezi Dublin'de olan ISC, 31 Mayıs 2010'da kuruldu. % 70 hissesi ABD'li ünlü menajerlik şirketi CAA Sports'a, kalan % 30'u da CAA yöneticileri David O'Connor ve Michael Levine'e ait. CAA'nın 2009'dan itibaren en önemli isimlerinden biri de Peter Kenyon. Chelsea'den ayrıldıktan sonra kulüp yönetimlerine danışmanlık hizmeti veren, futbol endüstrisinin ikonu Kenyon, 2010'daki G.Saray seçimlerinde başkan adayı Adnan Öztürk'ün en önemli kozuydu.

QSI'DA ORTAKLAR

Kenyon, aynı zamanda Quality Sports Investments isimli fonda Jorge Mendes ile ortak. Mourinho ve Cristiano Ronaldo'nun da menajeri olan Portekizli, bir yıldır Arda'nın menajeri Ahmet Bulut ile ortak hareket ediyor. Bu yapbozun parçalarını birleştirdiğinizde ortaya çıkan tablo şu: G.Saray'ın son seçimdeki başkan adayı Adnan Öztürk'ün CEO olarak lanse ettiği Peter Kenyon'ın da içinde bulunduğu organizasyon, sarı-kırmızılıların kaptanı ve en önemli yıldızını İspanya'ya transfer ediyor.

Polat da onayladı

Arda'nın Galatasaray'dan ayrılacağı ile ilgili olarak SABAH'a konuşan Başkan Adnan Polat "Beklentilerimizi karşılayan bir teklife hayır demeyiz" açıklamasıyla kaptanın gidişine yeşil ışık yaktı.

3 ŞUBAT'TASabah yazdı!

Arda'nın Atletico Madrid'e transferinde menajer Jorge Mendes ile genç yıldızın menajeri Ahmet Bulut'un izleyeceği yolun tüm detaylarını SABAH ortaya çıkarmıştı.

Ceo-Mendes el ele! - Sabah

ya 1 ay sonra klüple alakası kalmayacak polatın ardayı satması nedir ya?

satıcaksında nolacak çekileceksin köşene bırak yeni yönetime bu adamın sözleşmesi var

belki gelenler maaşını arttıracak satmayacak polatın son kazığı!!!

Neyse artık Atletikliyiz evimizde Barçadan 5 Realden 4 yeriz ama olsun idare ederiz

eurosports alt yazı geçmiş, 16 m'e gitti diye...

Ilerde A.Madrid'den daha buyuk bir kulube giderse % 50 bize verilsin. Sozlesme o sekilde yapilsin

polat sözleşmeyi adnan sezgine yaptırır üstünede resmi siteden ileriki tarihli ödeme yükümlülüklerimizden kurtulduk der olur biter.

1. Arda bu sezon bedavaya da olsa gider

2. Haber kolpa, Arda için falan geldiği yok kimsenin.

Secime giden yönetim bu tasarrufta bulunamaz, 14 mayistan sonra kim gelirse o karar versin, yoksa bu iste de bir is vard derim, tek ve en fazla eden oyuncunu gider ayak satmak, pis kokularin gelmesine neden olur.

Bundan sonra bir gözümde Madrid'de olacak.Giderse şunu biliyorum ki bir gün tekrar giyecek bu kutsal formayı.

Arda'nın gitmesine karşı değilim ama Polat giderayak böyle bir saçmalık yapmamalı.

Bunun kararını yeni yönetim vermeli.

Polata bak 1 ay kaldi gitmesine ama yapti yine yapıcağını , tabi büyük ihtimal Arda demiştir yeni yönetim gelince beni sattın diye.

Biz elimizdeki Türklerin kalitesini arttıralım diye yırtınıyoruz. Yönetim elindeki kaliteliyide gönderiyor. Şurası kesinki en baştan beri transferi beceremediler. Burada bir tek Ardayı haklı buluyorum. Burda sürüneceğine orda gidip kral olsun. O avrupanın en büyüklerinde oynamayı hakkeden bir kumaşa sahip. Umarım gittiği yerde başarılı olur ve formayıda Galatasarayda bırakır.

Arda'nın gitmesine karşı değilim ama Polat giderayak böyle bir saçmalık yapmamalı.

Bunun kararını yeni yönetim vermeli.

aslında yeni gelecek yönetime yaptıgı en büyük iyilik olur bence...

yeni yönetim de arda gitsin mi kalsın mi derdiyle ugrasmaz...

hem arda icin hem yeni gelecek yönetim icin isabetli olur...

zararlı çıkan bir tek kolpa medyamız olur...

gerçi bir müddet orada da taciz ederler...

hberleri duyar gibiyim...

"flaşş flaşşş flaaşşşş... arda ispanyada da durulmuyor... sevgilisi boğa güreşi seyretmek isteyince arenayı kapattırdııııooouuuu..."

"flaaşşşş flaaaşşşşş flaaşşşşş... arda paela restoranı açılışında görüldüüüooouuuu..."

DEDIKODU: Arda Turan'in 16M € karsiliginda Atletico Madrid'e satildigi haberleri yayiliyor.

16m mükemmel bir para.

Geri
Üst Alt