Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları | Atletico Madrid başkanı İstanbul'da

Atletico başkanı İstanbul daymış zaten.

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları | Atletico Madrid başkanı İstanbul'da

Adamı bu sefer kesin sattılar.

Hayırlı olsun hep söylüyorum bu adamdan zaten daha fazla hayır gelmezdi.

DEDIKODU: Arda Turan'in 16M € karsiliginda Atletico Madrid'e satildigi haberleri yayiliyor.

16m mükemmel bir para.

Satıldıysa bile sevinmemek lazım. 35 taksitle fln satmışızdır. Peşin para alacağımızı düşünmüyorum. Ath. Madrid'in 7-8 ay önceki teklifini hatırlayın, o bile 3 taksitti. Bu kim bilir kaç taksit, kaç dümenli satış olur. Adnan Polat bir oyuncuyu peşin bile satamaz.

Arda'nın yanında bir Türk futbolcuyla daha anlaşabilirlermiş. Gökhan Gönül veya Selçuk İnan olabilirmiş.

16m euro bir senedir top oynamayan, pubisi olan bir futbolcu için bence mükemmel bir para. umarım gerçektir. ben 12m euroya bile razıyım

Vay be gidecek atl madride ilk 8 e oynayacak bari şampiyonluğa oynayabileceğin bir takıma git 2 sene sonra geri dönüp fenere imza atma :o

Polat bıraksın bu işleri satılacaksa yeni yönetim satar,son kazığı atıp gitmesinler. :mad:

Hala Arda'ya laf soyleyenler var ya hicbir sey diyemiyorum.

Gitsin de ondan sonra takimin halini gorun bakalim. Adam yokken milli takim yoklari oynuyor, biz yoklari oynuyoruz. Ama hala degeri bilinmiyor.

Gitmeli bence rahat rahat oynamali futbolunu. Salak gazetecilerle, medya ile ugrasmamali. Mehmet Topal gibi...

Sıkmayın canınızı Arda giderse o paraya Emenike staylı alırız

Sonrada Bilica gibi,Topuz ,Özer gibi niceleri gibi küçük takımın büyük topçusuymuş der,Arda puf para puf,olsun önemli değil.

Alt yapı Arda kaynıyor

Yersen

Atletico madride gitmesine değilde gittikten 2-3 sene sonra Fenere döneceğine üzülüyorum. Çünkü buna eminim. Fener oradan en yüksek parayla alır onu. Fener medyası ve azize başkan büyük iş başardılar. Emre den sonra 2 seneye Ardayıda alırlarsa Türkiyede kupalara ambargo koyarlar.

Sıkmayın canınızı Arda giderse o paraya Emenike staylı alırız

Sonrada Bilica gibi,Topuz ,Özer gibi niceleri gibi küçük takımın büyük topçusuymuş der,Arda puf para puf,olsun önemli değil.

Alt yapı Arda kaynıyor

Yersen

Şu 1 ay içinde, yani Adnan Polat başkanlığında Arda satılırsa, 35-40 taksitle satılır. İsterse 50 Milyon Euro'ya satalım sonra yani. Yıllık 2-3 Milyon kazancımız olur ki, Arda'nın taksitleri ancak BAM+Servet+Hakan'ın maaşına gider.

Atletico madride gitmesine değilde gittikten 2-3 sene sonra Fenere döneceğine üzülüyorum. Çünkü buna eminim. Fener oradan en yüksek parayla alır onu. Fener medyası ve azize başkan büyük iş başardılar. Emre den sonra 2 seneye Ardayıda alırlarsa Türkiyede kupalara ambargo koyarlar.

ardagelmesin.com

Arda koca bi balon

.....

Parçalıyı giydiyse artık destek vermeliyiz

.....

Arda sen bizim herşeyimizsin

........

Mide

Şu 1 ay içinde, yani Adnan Polat başkanlığında Arda satılırsa, 35-40 taksitle satılır. İsterse 50 Milyon Euro'ya satalım sonra yani. Yıllık 2-3 Milyon kazancımız olur ki, Arda'nın taksitleri ancak BAM+Servet+Hakan'ın maaşına gider.

100 yıldır 3 büyük klüp kaç isabetli transfer yapmış,verdiği paranın karşılığını almış,sattığın para kime gider,ne alırız

Kaç sene bir yetenek çıkarıyoruz

Büyük risk

Giden gider,arkasından ağlamam,ama bu riski çok kolay göze alıyoruz

Gitmeyi kafasına koymuş belli ki, gitmek isteyeni zorla tutmanın bir anlamı yok, yolu açık olsun.

12.5 milyon eruo iyi para akıllı kullanılırsa unutulmasın ki baros + keitayı biz o paraya aldık ...

niceleri parladıktan sonra satmadıkta ne oldu mesela bi dünya kupasından sonra hasan şaşı ergünü hakan ünsalı keşke satsa idik performansları bir sene sonra baya düşmüştü .. ardanında artık galatasarayda kalmasının bi manası kalmadı çünkü kafasında gs bitmiş / bitirildi taraftarlarca .. gelen para güzel kullanılsın saçma sapan oyunculara harcanmasın yeter .. alınabiliyorsa gio 4 e 5 e alınsın mesela

gitme kaptan birakma su takimi

Öncelikle şunu belirteyim, Arda'yı çok ama çok severim. Bana kalsa emekli olana kadar bizde kalsın, sesimi çıkarmam. Transfer olacak gibi duruyor, o kesin. Lakin yönetim yine de son kararı gelecek başkana vermeli, gider ayak bize son kazıklarını atmamalı.

Dediğim gibi Arda gidiyor, üzülüyorum falan da yorum yapan bazı arkadaşları gördükçe daha da üzülüyorum. Arda Fener'e dönecekmiş, ona üzülürmüş falan. Aga, öyle bi hareket yaparsa ona karşı olan tüm sempatim kaybolur, başka da bir şey olmaz. Hiçbir oyuncu Galatasaray isminden büyük olamaz, olmamalı. Giderse kendi bilir, o da küfür yer hepimizden Emre Abisi gibi.

Kusura bakma Arda ama durum böyle. Seni severim lakin sarı-lacivert renkleri hiç sevmem.

Nereye giderse gitsin, lakin, bir takım en iyi futbolcusunu satmış olur bence.

12.5m avro az Arda için minimum 15m avroya satılmalı

Geri
Üst Alt