Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Ahmet Bulut: "Teklif 12.5 milyon avrodan cok daha yuksek

Meseleye bir de Arda acisindan bakin. bukadar bencil olmaya gerek yok. Cocuk gitmek istiyorsa önüne tas koymayacaksin. Köle ticareti degil bu. ayrica iyi arastirma ile cok faydali oyuncular bulunur. Misal: Olcay Sahan, Burak Kaplan, Veli Kavlak, Sefa Yilmaz. Bunlarin 4 üde cok cok faydali olur bize.

birde fb medyasinin fb yildizlar toplulugu demesi yokmu sinir oluyorum.emre,gökhan,alex falan sayiyorlar.eee bu yildizlar young boys ve paok maclarinda nerdeydi diye soran yok.türkiyede bende yildiz olurum :)

Seneye ne Aguero olacak, ne Forlan.Arda'nın tam istediği ortam ama uzun süre takımsal başarı yakalaması zor.

Konuyla ilgili detaylı bir açıklama yapmaktan kaçınan Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, " Atletico Kulübü Sahibi Miguel Angel Gil ile bir görüşme yaptık. Net bir şey yok. Ben şimdi bir açıklama yapamam. Onu Galatasaray Kulübü yapar" şeklinde konuştu..

Yani ARDA TURAN TRANSFERİ BİTTİİ..

YAZIKLAR OLSUN ADNAN POLAT.. ADAM GİBİ TOPÇU ALAMADIN.. ELİNDEKİLERİDE ONLARA BENZETTİRDİN.. $İMDİDE HAİN İLAN EDİP KENDİNİ TEMİZE ÇEKECEKSİN.. ALLAH BELANI VERSIN..

13-14 milyon euro arası bir miktardır. Kısa vadede daha fazla bir bonservis ücreti verecek başka bir kulüp çıkmaz bence.

keita-elano-misimovic gibi bu oyunculardan polat ve ekibi bence para götürdü.birde alinan zapata-culio-stancu transferlerinden yüzde yüz komisyon aldilar.

İyide Arda kendisi gitmek istiyor.Yeni yönetim satarsa yapacak birşeyimiz yok..Sürekli baskı yapıyormuş..Gitmek isteyenide zorla tutamayız..

Çakar o kadar telegolde sallıyordu.Bu fiyatları görünüce şoka girmese bari...

Arda adam gibi kaptan olsaydı milli takımda oynadığı oyunu Galatasaray'da oynardı.Beklemeden satın gitsin

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları | Atletico Madrid başkanı İstanbul'da

alinabiliecek önemli isimler:

sol bek:gökhan süzen(i.b.b.)

sol acik:arshavin (2012 sözlesmesi)

orta saha:selcuk inan(2011 sözlesmesi)

orta saha:hamit(2011)

orta saha:arturo vidal(2012 sözlesmesi,gelmez demeyin iyi para verin bak nasil geliyor)

sag acik:gervinho(2012,gelmez demeyin verin yillik 3 milyon bakin nasil geliyor :)

Gervinho: Büyük ihtimalle Lille şampiyon olacak. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak.

Arturo Vidal: B. Leverkusen en kötü Avrupa Ligi'nde oynuyor. Ayrıca Leverkusen'den sonrası artık büyük bir kulüp olur. ( Man. Utd, Arsenal vs. )

Selçuk İnan: İlk tercihi Avrupa olur. Türkiye'de eğer bir kulübe giderse, ben Fenerbahçe'nin alacağını düşünüyorum.

Arshavin: Avrupa'da oynamak ister.

Hamit: Belki bir şekilde getirilebilir. Yalnız Hamit'i, Beşiktaş ve Fenerbahçe'de istiyor. İşimiz kolay değil. Çabuk davranmak lazım.

Buna göre Avrupa'da oynayamamak tüm planlarınızı bozabiliyor. Artık Türkiye'ye gelecek olan futbolcular önlerine Avrupa kriteri koyuyorlar. Mesela Stoch örneği olabilir. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediği için Fenerbahçe'ye geldiğini söyledi. Oynayamaması ayrı bir konu. En yakın örnek budur.

Çok daha fazla diyo , ozaman çarpalık 2'ile ...

2. 12,5 = 25 ;)

25 milyon avro Ardaya teklif edilen para beyler.

Selamun aleyküm tam yaklaşık olrak 1 ay sonra burdayım :D

Yani ARDA TURAN TRANSFERİ BİTTİİ..

YAZIKLAR OLSUN ADNAN POLAT.. ADAM GİBİ TOPÇU ALAMADIN.. ELİNDEKİLERİDE ONLARA BENZETTİRDİN.. $İMDİDE HAİN İLAN EDİP KENDİNİ TEMİZE ÇEKECEKSİN.. ALLAH BELANI VERSIN..

Ardada gitmek istiyormuş..Bugün floryada yine polatla görüşmüş..Beni bırakın gitmek istiyorum demiş..Kolaylık yapın demiş..Böyle durumda yapacak birşeyimiz yok..Yanlız Polat yeni yönetim gelmeden satarsa büyük hata yapar..

16 milyon verirler bi de arda alacaklarını bırakır 1 2 milyon,üstünede gelecek sezonlarda ki alacaklarını koyarlarsa 20 milyon :) şaka bi yana 16 milyon luk bir teklif varsa hem Galatasaray için hem de Arda için transferin gerçekleşmesi mantıklı olur.

bu adamada kılım arkadas , başka menejermı bulamamış?

16 milyon euroya Servet ve Balta'yı da paket olarak veririm ben.Çok iyi para.

Adnan Polata sizler gibi bende kızıyorum..Ardada gitmek istiyormuş..Bugün floryada yine polatla görüşmüş..Beni bırakın gitmek istiyorum demiş..Kolaylık yapın demiş..Böyle durumda yapacak birşeyimiz yok..Yanlız Polat yeni yönetim gelmeden satarsa büyük hata yapar..

Abi bende onu diyorum.. Niye kendimi yırtıyorum burda.. Adnan polat ETİK değerler diyor ya hani o MEŞHUR lafı var..

Arda TURAN TT ARENA'da kupa kaldırmadan bir yere gitmeyecek!.. Biz bütün Yapılanmamızı Transferlerimizi ARDA'nın üzerine yapıyoruz diyor ya.. Hani o EdNAN BOL-AT.. hani diyor ya KARİYER Planlamasını ben yapıyorum diye.. bumu adnan polatın yaptıkları?

Adnan polat yalancının iki yüzlünün.. basiretsiz.. yüzsüz bir kişiliktir.. Halbuki ne dualar etmiştim Başkan olsun diye.. Demekki görünen köy görüldüğü kadar güzel değilmiş.. Maskeler düşünce ne kadar çirkin oldugunu Hepimiz herkez gördü..

Sayın Adnan Polatın Etik değerler dedigi birşey vardı.. Peki bu durumda yani Seçimlere 1 ay kalmış bir durumda ARDA'yı satması ne kadar doğrudur.. ALLAH'ını seven biri söylesin bana ya...

Takımda bir canını dişine takan Bir Servet ve ARDA var.. Arda satılırsa tabir yerindeyse yogun bakımda olan bir çocugun bitkisel hayata girmesi gibi birşey.. Fişi çekilirse ölür.. Fiş ARDA.. ÖLEN GALATASARAY..

Gömüleceği yer BANKASYA 1 Lig.. Eger bunları görmüyorsanız diyecek birşey bulamıyorum ...

Allah sonumuzu Hayretsin.. Eğer Arda satılırsa Bütün bu yük sorumluluk herşey Arda'ya yüklenecek..

Ve Sayın Adnan POLAT Şunu söyleyecek.. Arda sezon başından beri gitmek istiyordu.. Zaten gitmek isteyen bir oyuncuyu tutamayız.. Floryanın 5 kapısı var.. birinden gitmek istedi.. ve gitti.. sezon başından beri bitmiş bir ARDA'nın takıma verdiği zararı görüyorsunuz.. Diyecek ve Kendisini Kurtaracak.. ARDA HAin ilan edilecek..

Benim anlamadığım, Yönetim değişecek kısa bir süre sonra.Takımın geleceği için bu çok önemli kararı mevcut yönetim nasıl alıyor.Yeni gelecek yönetim belki de satmak istemeyecektir veya daha farklı bir fiyata satacaktır kim bilebilir. Umarım Polat da böyle düşünüp satış işini yeni yönetime bırakır...

Arda’nın menajeri Ahmet Bulut; "Karar Galatasaray’a kalmıştır."

Arda’nın menajeri Ahmet Bulut: Sabah başkanlar arasında bir görüşme oldu. Şu an net bir şey yok. Kesin olarak bitti diyemem.

Ahmet Bulut: Şimdi bir açıklama yapamam onu GS kulübü yapar. Arda’nın bonservisi için 12,5 milyon eruodan daha fazla bir ücret önerildi.

Ahmet Bulut: Arda’nın A. Madrid ile ön sözleşme imzaladığı gerçek değil. Arda teklife sıcak bakıyor. Karar GS Kulübü’ne ait.

tribündergi-twitter

Geri
Üst Alt