Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Ahmet Bulut: "Teklif 12.5 milyon avrodan cok daha yuksek

İspanyolca dilinden Türkçe diline çeviri

Türk medyası, Atletico bilinen lideri ziyaret onlar Forlan transferi veya oyuncuların transferlerinde Galatasaray ile konuştuk düşündük, MARK sonunda kırmızı ve beyaz kaynaklar tarafından yalanladılar.

16 Milyon Euro´ya satilmasindan yanayim. Gitmek icin yalvariyor zaten. Ben ondan Galatasaray zor durumda, sezon sonu gelin görüselim demesini beklerdim ancak yapmadi. Bundan sonra da Arda´ya yalcaracak degiliz. 16 Milyon Euro muazzam bir para. O parayi hic kasaya koymadan direk Türk futbolcularina harcamaliyiz. Mesela Volkan Sen ve Sezer Öztürk. Neyse fiyati vermeliyiz. Baska imkani yok bunun. Yavas yavas Fenerbahce yerli kalitesinde bize tur bindirmeye basladi. Farki kapatmaliyiz artik yavas yavas.

direk satın öyleyse

FCN Blog’un yaptığı araştırmanın ardından Arda’ya bakış açınız mutlaka değişecek..

15 GÜNDE BİR CERRAHPAŞA’DA

Arda düzenli olarak 15-20 günde bir lösemi hastalarını ziyaret ediyor. Hatta genç yıldızın Cerrahpaşa’da sürekli yanına gittiği Şükrü Dinç isimli bir hastanın vefat etmesiyle büyük üzüntü yaşadı fakat bu hastaneye ziyaretlerine devam etti.

İSMAİL GÖKÇEK İÇİN KAMPANYA

Geçen yıl katıldığı televizyonda bir yarışmadan hatılı sayılır bir para kazandı. Arda bu paranın tamamını Trabzonsporlu eski futbolcu İsmail Gökçek’in tedavisi için bağışladı.

MS HASTASI SERDAR BEY’İ AĞLATAN DUYGUSAL ZİYARET

Arda Turan, 56 yaşında amansız bir hastalık olan MS’e yakalanan Serdar Bey’i hastanede ziyaret etti. Koyu bir Galatasaray taraftarı olan Serdar Bey, genç yıldızı karşısında görünce gözyaşlarına hakim olamadı.

FLORYA’NIN ABİSİ OLDU!

Tesislerde çalışan personeller içinde ihtiyacı olanlara maddi yardım yapıyor. Altyapıda oynayan çocuklara da yardım ediyor.

EDİRNE’DE CAMİ ONARDI

Bakışlar köyü cami lojmanı onarımı için yüklü bağış yaptı. İmanın evinin de onarımı yapıldı
Telegole mail atmak lazım;)

Arkadaşlar belli ki Ardada artık gitmek istiyor ve 16 milyonluk gibi bi teklif varsa bence satılmalı , burda kalsa bile artık eski performansına ulaşacağını sanmıyorum.

Ardayi sattik yerine koyalim birini varmi önerisi olan, avrupada yokuz seneye, 16 ya o yasta bir genc bulsaniza ayni kapasitede, o bile mantiksiZ arda yerli kontenjan problemide yaratmiyor. Satarsakta en dogru hamleleri ondan gelecekmparayla toprak-kesimal-ekici ve volkan seni almak olur. Genede bir arda bizde kaç yilda bir gelir.

Arda´da gitti gelecek sezon su vasat yerliler ile dibe vururuz benden söylemesi.

Bide son seneler'de adam gibi türk oyuncu cıkaramıyoruz..Arda'ya en cok ihtiyacımız olan zamanlarda satmamalıyız.Ama gitmek istiyorsa yapıcak bişey yok..

Arda GALATASARAY'ı kafasında bitirmiş işte bu yüzden gitmeli yeri dolmayacak oyuncu yoktur yeterki yönetim akıllı hareket etsin ...

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları | Atletico Madrid başkanı İstanbul'da

Helal olsun Arda. Sonunda gereken kararı veriyor, doğruları yapıyorsun. Zor, böyle olmamalıydı ama olayı bu noktaya getiren de sendin biraz. Çoktan gitmeliydin. Gitme ihtimali üzerine tabii bunlar umarım gider.

Ve Galatasaray tarihine açık ara en fazla para kazandıran adam olacak rakamlar doğruysa. Bazılarına göre hiçbirşey vermemişsindir bugüne kadar ama belki bu para bir nebze gözlerini doyurur.

O para kesinlikle kaliteli bir Turk oyuncusuna verilmeli ben uzulmuyorum Arda'nin gittigine zaten gidicekti seneyede gitseydi yine ayni seyler konusulucakti onemli olan gelicek paranin duzgun bir oyucuya yatirilmasi, insallah yeni gelen yonetim duzgun bir transfer politikasi izler

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları | Atletico Madrid başkanı İstanbul'da

Gitmek isteyen adama ne yapalim? Yalvaralim mi? Gelecek parayi kasaya koymadan Türk oyunculara yatirmaliyiz. Parasi neyse vermeliyiz. Yoksa yok oluruz.

Arda için en uygun lig ve takım gibi gözüküyo

o takımda ilk 11 başlayabilir

başarılı oyuncularla verimini artırabilir

ispanya zaten arda turan için uygun bir lig

bu arada size 3-4 yıl sonraki forum konularını ve gazete manşetlerini söyleyebilirim

"Arda dönecek dertler bitecek"

"Arda: Türkiyeye dönersem sadece Galatasaraya dönerim"

Arda'yı gönderenler ve gönderilmesine göz yumanlar Ekici,Hamit ve Selçuk'u bu takıma getirmelidir.

ardanın gitmesi ile birlikde takım tam anlamıyla bank asya ligi takımına dönüşmüş durumdadır...

barosuda cıkar bank asyada orta sıralara oynar bu takım..

cok efendi kewell efendi gibi oyuncular artık 2 yıl daha falan kalmalı nede olsa artık kalitemiz bank asya civarına indi...

arda-kewell-baros olunca ne oldu? Bu adamlarla da her takıma yeniliyoruz. Yok öyle bazı oyuncuları kayırma. 2 senedir arda -kewell-baros ne oynadı? hangi maçı aldırdılar?

Yönetimin profesyonel anlayışa ihtiyacı olduğu kadar taraftarında profesyonelliği öğrenmesi lazım.

arda-kewell-baros olunca ne oldu? Bu adamlarla da her takıma yeniliyoruz. Yok öyle bazı oyuncuları kayırma. 2 senedir arda -kewell-baros ne oynadı? hangi maçı aldırdılar?

Yönetimin profesyonel anlayışa ihtiyacı olduğu kadar taraftarında profesyonelliği öğrenmesi lazım.

Arda geçen sene 11 gol 27 asist. Bu sana birşey ifade etmiyor sanırım ?

Bu üçlü en son ne zaman 90 dakika oynadı?

Geri
Üst Alt