Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: # Arda Turan | Atletico Madrid

ulan varsa hakkım helal olsun sende varsa helal et hakkını galatasaray taraftarına gitmeden . elveda efsane 66

Gideceği baştan belliydi ancak gerçekleşince üzülüyo insan bu kadar sevdiği bir Galatasaray'lıyı kaybedince.Hem seviniyorum gittiği için,böyle vurdumduymaz bir kadrodan kurtulduğu için hem üzülüyorum takımın en değerli oyuncusunu kaybettiğimiz için.Tek elle tutulur yerli futbolcumuzu da kaybettiğimize göre önümüzdeki sene düşeriz bank asyaya.Umarım gittiği yerde her daim başarılı olur ve bizi gururlandırır.

Sanmasınlar seni yalnız biz burARDAyız.Güle güle 66

Güle güle kaptan. Kaptanın başına Büyük getirmek isterdim ama malesef bunu başaramadın ve başarmana da engel oldular. Umarım senin gibiler yetişmeye devam eder.

az önce borsaya açıklama düşmüşler..görüşmelere başlandı diye..allah yolunu açık etsin..

Sözüm sana Telegol ve türevleri.Sonunda başardınız Arda'yı kaçırmayı.Zil takıp oynayın bakalım.Haysiyetsizler.

Arda borsaya bildirildi!

arda_gencler_kulube111210.jpg

Galatasaray Kulübü, milli futbolcu Arda Turan'ın transferi konusunda İspanya'nın Atletico Madrid kulübüyle transfer görüşmelerinin başladığını açıkladı..

Geçtiğimiz günlerde Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo'nun tranfer görüşmesi için İstanbul'a geldiği ve Galatasaray ile ilk görüşmesini gerçekleştiği Arda Turan transferi hakkında, son olarak görüşmelerinin borsaya bildirilme aşamasına geldiği açıklandı.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.'den Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen özel durum açıklamasında, ''Profesyonel Futbol Oyuncumuz Arda Turan'ın transferi için Atletico Madrid Football Club ile görüşmeler başlamış olup, gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir'' denildi.

Arda borsaya bildirildi! - Futbol - Ajansspor.com

Cevap: Arda borsaya bildirildi!

Dün bunun gerçekleşeceğine dair duyumlar vardı. Vallahi takımın bu sezonki durumuna bu kadar üzülmedim.

İbra edilmemiş bir yönetim Arda 'yı satmaya kalkıyor. Medya, taraftar, menajer üçgeninde Arda göz göre göre kopuyor bizden.

Yazıklar olsun, bir değer nasıl kaybedilir canlı canlı izliyoruz.

Yazıklar olsun yönetim gibi sana

Adnan Polat gider ayak 105 yıllık kulübü satmaz dimi!!

Yönetim son şakasını yapmakla meşgul.

Sanki değeri sadece yönetim kaybettirdi de,sende...

Umarım gider,iyi de bir para kazandırır.Galatasaray'a en iyi hizmetlerinden birisini yapmış olur.

Arda Borsa'ya bildirildi

Galatasaray, Arda Turan için Atletico Madrid ile görüşmelere başlandığını Borsa'ya bildirdi. Konuyla ilgili olarak KAP'ta yer alan açıklamada şu ifadeler bulunuyor:" Profesyonel Futbol Oyuncumuz Arda Turan'ın transferi için Atletico Madrid Football Club ile görüşmeler başlamış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir."

Arda satan yönetimin Türkiye 'ye işi yok.

Sokakta gören yüzüne tükürür.

Galatasaray 'a yeni Arda 'lar lazım, Arda 'yı satmak da neyin nesi? :mad:

Yangından mal kaçırır gibiler, elde avuçta ne varsa satıp gidecekler!! Koca G.Saray' ı kimlere emanet etmişiz meğer!!

Arda satan yönetimin Türkiye 'ye işi yok.

Sokakta gören yüzüne tükürür.

Galatasaray 'a yeni Arda 'lar lazım, Arda 'yı satmak da neyin nesi? :mad:

Arda gitmek için ısrar etmişse anlaşmışsa ne yapabilirki yönetim ? kaldıki menajeri gitmek istediğini söyledi..

daha sezonun bitmesine 2 ay var arda neden hemen satılır ki yaz transfer döneminde satılsın yeni yönetim tarafından bu ne aceledir??

Geri
Üst Alt