Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda borsaya bildirildi!

Arda gitmek için ısrar etmişse anlaşmışsa ne yapabilirki yönetim ? kaldıki menajeri gitmek istediğini söyledi..

Gitmek isteyen kaptanını telkin edeceksin, Galatasaray 'lılığın gündelik başarı yada olaylara bağlı olmadığını ve gitme gerekçelerinin ne kadar çocukça olduğunu kendisine anlatacaksın. Sen gidersen binlerce Galatasaray 'lı ağlar, onlara nasıl kıyarsın diyeceksin. Menajerin bu arayışlarla seni asıl antipatik yapandır, söyle uslu dursun diyeceksin.

Benim bildiğim Galatasaray 'lı kaptan Arda, bu telkinleri boş çevirmez.

İdari olarak ibra edilmemiş, kovulmuş bir yönetimin bu yönde bir idari karar alabilceğini düşünmüyorum.

Böyle bir karar alsalar bile bu kararın bağlayıcılığı tartışmalı olacaktır.

Hadlerini bilip defolacakları güne kadar Galatasaray'a daha fazla zarar vermeyi bıraksınlar artık.

Cevap: # Arda Turan | Atletico Madrid

Ben bizim kulübün hic birzaman transfer görüsmesi acikladigini görmedim.

Bjk yapiyor bunu. Ozamanda ama hersey kesinlesmis oluyor.

Anlayacagimiz: bu is bitmis !!!

Her iki tarafa da hayirli olsun. Utandirma bizi ardaaaa ;)

Oyuncu satarken hiç zaman kaybetmiyorlar. Sanki yangından mal kaçırıyolar. Ama alırken transfer zamanının son günü son saatlerine kadar kastırıyolar insanları.

Bu yönetimin bu transferi gerçekleştirmekteki acelesi çok düşündürücü.Ortada anormal bir durum var nisanda takım kaptanını satmak nerde görülmüş.Göreceksiniz sırf yaptıkları bir rezilliği ortaya çıkarmamak için bunu yapıyorlar.Bu adamı sene ortasında o otel lobisindeki olaylardan sonra elden çıkardılar ancak eski ve yeni stad ta yapılacak tarihi maçlar için sakladılar gibi.Garip sakatlıklar yönetim devrildikten sonra bu işin hızlanması çok düşündürücü çok.

eger alacaklari varsa biraz kasaya sicak para koyacaklardir ve alip öyle gideceklerdir

Hoscakalsin, saglicakla filan. 20 sene gorusmeyelim, insallah aminn

Kına yak Telegol ve benzerleri.Haysiyetsizler.

İşe bak ya.Bütün kaliteliler bir bir gidiyor.Umarım çürükleride temizlerler bir an önce.Yoksa fıttıracağım.

Mahkeme mali kongre kararının yürütmesini durdurdu,yönetimin ibra edilmeme gibi bir durumu yok.

Arda gitmek istiyor.2 yıldır taraftarlar olarak biz ve medya sürekli olarak oyuncunun üstüne yüklendik.Arda'nın bir sinema salonunu kapatması 20 sayfa konuşuldu burada.Hepimiz çanak tuttuk olayların bu noktaya gelmesine.Galatasaraylılıktan önce gelen bir durum,kişinin insani yaşam şartlarına sahip olmasıdır.Bunlar bana da yapılsa bende durmak istemem,zaten milli maçta çok diri olup Galatasaray maçlarında yürüyen bir oyuncunun Galatasaray'a katkı verip vermemesi umrunda değil.Böyle bir teklif gelmişken klübe para kazandırılması çok hayırlı olur.

Arda gitsin gitmesine tamam da, bu yönetimin bunu yapması rezilliktir, sanki transfer dönemi bitecek 14 mayısa, transfer dönemi başlamadan kimin malı yangından kaçırılıyot, ben böyle rezalet görmedim, birinin çıkıp acilen önlemesi lazım bu hamleleri.

adam olsalar yeni yönetime bırakırlardı transferi,dışarıdan kulübü batırmak için ajan gelse bunların verdiği zararı veremezdi,onursuz ve şahsiyetsiz herifler kesenizi doldurduğunuz yetmedimi hepsi belgeli kayıtlı şardan'ın da seninde otelin kulübe kestiğin fişler ortada,ne aç gözlü adamlarsınız son kez yollarını bulacaklar anlaşılan.

Ve Arda gider...

İnşallah iyi paraya satarlar, 42 taksitle falan satmazlar umarım.

yok yok hiç mantıklı gelmiyor bu transfer.ardanın gitmesine karşı değilim.yalnız yangından mal kaçırır gibi bu tarihte neden transfer yapılıyor.yeni yönetime gösterilmek istenmeyen 15m euro bir açık var sanırım.bekleyip göreceğiz

Cevap: # Arda Turan | Atletico Madrid

Dilerim ondan gelicek parayla guzel bir oyuncu alinir

Arda gitmek istiyor.2 yıldır taraftarlar olarak biz ve medya sürekli olarak oyuncunun üstüne yüklendik.Arda'nın bir sinema salonunu kapatması 20 sayfa konuşuldu burada.Hepimiz çanak tuttuk olayların bu noktaya gelmesine.

Kötü oynayan takımın kaptanı olarak yapılan eleştirileri göğüslemeliydi. Sinemada halk matinesine gitmesi de beklenmemeliydi. Bunlar tarafların biribirini anlayabileceği şeyler.

Yine de çoğunluk aklı selim davrandı. Bu sezon kimse üzerine gitmedi. Ta ki Milli maçta iyi oynayıp, gol attığında medyaya mesaj vererek kendini ateşe atıncaya kadar. Sonraki maçta 3-5 dallama "Liverpool senle gurur duyuyor" diye tepki gösterdi.

Yine de Arda 3-5 kişinin lafıyla, milyonlara sırtını dönmemeli, dönememeli.

Geri
Üst Alt