Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda borsaya bildirildi!

arda zaten bir gün gidecekti ama küs gitmesi kötü oldu galatasaray aşkıyla büyümüş biri çünkü takımı eleştirdik hep elano gitti brezilyada döktürdü burda kötü oynayınca yük hep ardaya bindi hep türkiye geri geldiğinde eminim fenere gidecektir acı gerçek bizim medya hele o . telegol yok mu maç yayınlayamıyor diye arda üzerinden prim yaptı

asıl suçluluar suçu hiç üstüne almıyor yönetime felan laf etme peşinde asıl suçlu biziz adama küfür et,ıslıkla sonra neden gönderiyorsun diye yönetime hain de adamı taraftar gönderiyor bunu herkes bilsin direk hakaret eden taraftarın içinde olmasakta burda çoğu arda'ya kin kusuyordu arkasında durmuyordu. gitmek istemişse yönetimin hiç bir suçu yok kimse birbirini kandırmasın.

Fenere gitmez ama Türkiye'ye de uzun bir zaman gelmez.Onu kırdık bunu kırdık özür dileyelimde bizden kim özür dileyecek.

Ya tabiki açık var bu yılın transferleri Yansitilmamisti o malı raporlara.. Ben öyle hatırlıyorum..

Ayrıca sebeplerden biri o olsa bile tek sebep değildir.. Avrupada belirli bir düzeydeki nerdeyse tüm takımlar yazı beklemez transfer icin.. Bu dönemlerden anlaşmış olurlar.. ManU falan mesela isimleri coktan belirleyip başlamıştır görüşmelere.. Adamlar sistemli çalışıyor.. Sene boyu alcaklari oyuncuları belirliyorlar.. Sezon sonuna doğru da transferi bitiriyorlar..

Herkes bız mı ki transfer sezonu başlasın da bı bakalım hangi oyuncular var diye beklesin.. Bız bekliyoruz ondan sonra da ne kampa yetiştiriyoruz ne de sezOn başlangıcına.. Son dk kim varsa atlıyoruz sonra da..

Arda 'nın ablasının çok yakın arkadaşı oda arkadaşım. Yurt dışında o söylemiş oda arkadaşıma. Arda anlaşmış, kesin gidiyormuş Madrid'e. Herkesin haberi ola...

Cevap: # Arda Turan | Atletico Madrid

Umarım daha büyük kulüplere transfer haberlerinide duyarız. Güle güle kaptan. Allah yolunu açık etsin.

Galatasaraylı olarak kaptanımız ve camiamız için hayırlı olmasını dilemekten başka birşey gelmez elimizden. Burada tartışılması gereken galiba kaptanın gitmesi değil gidiş şekli olmalıdır. Bu sene hakketmediği şeyler yaşadı kaptan. Ancak ne olursa olsun taraftar bağrına basarak göndermeli onu. Ayrıca gitmekte olan bir yönetimin hangi akla hizmet ederek böyle bir satış kararı aldığını merak ediyorum.

ha gayret başkan bu sene olmadı ama gelecek yıl düşelim diye elinden geleni ardına koyma

asıl suçluluar suçu hiç üstüne almıyor yönetime felan laf etme peşinde asıl suçlu biziz adama küfür et,ıslıkla sonra neden gönderiyorsun diye yönetime hain de adamı taraftar gönderiyor bunu herkes bilsin direk hakaret eden taraftarın içinde olmasakta burda çoğu arda'ya kin kusuyordu arkasında durmuyordu. gitmek istemişse yönetimin hiç bir suçu yok kimse birbirini kandırmasın.
sen ayrı dünyadasın kardeş,biz diyoruz yeni yönetim satsın , sen diyosun biz küstürdük.

yanlız bu bahri havadır kadar işin içinde olan ve bu kadar kolpa haber yapan bir adam daha görmedim :) , daha dün arda transferi yeni yönetime bırakılacak diyordu bugün durum ortada.

Ben çoğunluğun Arda 'ya sahip çıktığını düşünüyorum. Ama o ve medya azınlığın tepkisine (daha doğrusu sitemine) odaklanmayı seçti.

Bu sezon taraftar sitem etmeyecek de ne yapacak?

bence arda'yı bu yönetim satmaz...

transferini kabul etse bile yeni gelecek yönetimin sırtından çok büyük bir yükü almış olur...

ne olacaktı yani yeni yönetim yok biz satmıyoruz mu diyecekti?

hadi dedi diyelim; arda da eee tamam ben top oyniyim o zaman mı diyecekti?...

arda'da anlastı diye bu hafta gitmez sene sonuna kadar topunu oynar öyle gider...

SPK'ya böyle bir açıklama yapmak zorundaydı kulüp, onu yaptı...

bu kadar çıkan haberden sonra borsaya bağlı bir şirketsen hissedarlarını kanuni olarak bilgilendirmen gerek...

bu kadar tantanadan sonra dağ fare doğuracak gibi geliyor bana...

Madridin hiç gündeminde olmamıştı hani?

Arda satıldıktan sonra gelen para hiç olacak ona yanıyorum. Bu Adnan Polat 20-30 taksite satacak. Sonra ben tarihin en pahalı oyuncusunu sattım diye konuşacak bir de. O yıllık gelecek 3-4 milyonluk taksit de, BAM+Servet+Balta gibi adamların maaşına gidecek. Yanarım buna yanarım ben. Arda resmen bu mantıkla bedavaya gitmek üzere.

Gitmesi herkesin hayrına....
aynen bencede gitsin, ama haziranda başlayacak transfer dönemi devrik bir yönetimin yapmaması lazım. Transfer dönemi bitecek olsa anlarım, ama bu neyin acelesi kardeşim, yangında mal kaçırır gibi neden satılır arda,

Adnan Polat, gitmeden takıma yeni transferde yapar bu gidişle :)

Geri
Üst Alt