Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda borsaya bildirildi!

birde her programdfa arda ordan fenere gelir laflari konusuyorlar.sanki herkes emre

yeni yönetim mevcut kadroda hicbirini tutmaz umarim.sil bastan kadro yenilensin artik

Ablasi yokki Ardanin, okan isminde bi kardesi var :ays:

bılmıorum da bırıslye konusdu ablası dedı gıbı hatırladım ben suan amerikadayım zaten ama kac kez sordum kesın mı kesınmı kesın dedı .resmı acıklama gelınce yenı duyumcu sıfatımı almıs olurum :D :D

Cevap: # Arda Turan | Atletico Madrid

acele etmeyin... bu kadar haber çıktıktan sonra SPK'ya böyle bir bilgilendirme yapmak zorundaydılar zaten...

kaldı ki transferi gerçekleştirseler bile buna en çok yeni gelecek yönetim sevinir... sırtlarından büyük bir yük kalkar...

o yüzden bu yükü gelecek yönetime bırakacaklar bence...

Sn. Adnan Polat; bundan sonra yapacağın ilk iş F.Bahçe yönetimine girmek olmalıdır!!

Çok saygıdeğer Başkanımızın bize gitmeden son kıyağı!

aynen bencede gitsin, ama haziranda başlayacak transfer dönemi devrik bir yönetimin yapmaması lazım. Transfer dönemi bitecek olsa anlarım, ama bu neyin acelesi kardeşim, yangında mal kaçırır gibi neden satılır arda,

Ama o hala Galatasarayın başkanı.. ona hakaretlerde bulunmayın lütfen.. o son 2 yılda olduğu gibi değerlerimizi satadursun hiç hakaret etmeyin olur mu Adnan Polatçılar...

Başka bir forumdan...Ağzına sağlık..

"Giderken klüp binasınıda yakarsa misyonunu tamamlamış olacaktır......."

Başka bir forumdan güzel bir yorum daha...

"Hiç bir misyonu kalmamış yönetim Ardayı satıyor.Yeni yönetimin ilk yapacağı iş Adnan Polat'ı disiplin kuruluna verip üyeliğini düşürmektir.Polat'ın bu yaptığı GALATASARAY'A İHANETTİR."

Gelecek sezon ilk 3 içinde yer almak istiyorsak Arda'nın gidişinden sonra en az 15 kişi yollayıp, 10-12 üst düzey adam almalıyız.

bılmıorum da bırıslye konusdu ablası dedı gıbı hatırladım ben suan amerikadayım zaten ama kac kez sordum kesın mı kesınmı kesın dedı .resmı acıklama gelınce yenı duyumcu sıfatımı almıs olurum :D :D

Butun Amerika biliyor, bizim haberimiz yok. Cok cahil kaldik biz. Yeni duyumlar alinca mutlaka yazz

:ays:

Arda, Misimoviç, Elano, Keıta, Pino, Jo, Dos Santos gidiyorken; M.Sarp, Barış, Ayhan, G.Zan, S.Kurtuluş, H.Balta, Kazım Kazım duruyor....Helal olsun; sizinle gurur duyuyoruz Sn.Polat!

önümüzdeki sezon gerçekten işimiz çok ama çok zor..

en yeteneklini satıyorsun..

onun ardından gelebilecek yetenklilerinde kalacağını sanmıyorum..

kaç tane adamı hangi yönetim ne zaman alabilcek..

mayıs ortasında ki seçim gerçekten çok geç olacak..

umarım yönetime aday olacakların t.d ve futbolcu listeleri hatta görüşmeleri başlamıştır..

işimiz gerçekten ama gerçekten çok çok zor..

Resmen iyi organize edilmiş bir banka hortumlama kata-küllesi gibi olduk

Bu yönetimin artık ne oyuncu yollamaya ne de almaya hakkı var. Gidecekse yeni yönetimin onayıyla gitmeli, tabi Arda bunu düşünür mü bilemem.

Arda belli ki kendisi gitmek istiyor, Adnan ağabeyi başkanken de kolaylık sağlasın istemiştir giderayak, hayırlısı neyse o olsun

Adnan Polat ve ekibi artık kulübe olan ihanetlerini resmileştirdiler.

Giderayak takımın en iyi oyuncusunu satıyolar.Adnan Polat fenerbahçeli olsa bu kadar zarar veremezdi klübe

Geri
Üst Alt