Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: # Arda Turan | Atletico Madrid ile resmi görüşmeler başladı

mehmet ciftci asparagasin teki inanmayin ona gecen sezon da elano ile ilgili sacma bi haber yapmisti aceto bülent timurlenk rezil etmisti bunu

275533647.jpg

Borsaya bildirildikten sonra yatan transfer görmedim

Bu saatten sonra transferin gerçekleşmeme ihtimali yok denecek kadar az..Arda'yı Arena'da kupa kaldıran bir takımın kaptanı olarak görmeyi çok isterdim.Onun tek şanssızlığı tarihin en kötü Galatasaray'ının kaptanı olmasıydı.

Arda'nın bize yararı falan olamaz daha. Başarılar diliyorum kendisine. Muhtemelen ilerde fb de görürüz.

Arda'nın bize yararı falan olamaz daha. Başarılar diliyorum kendisine. Muhtemelen ilerde fb de görürüz.

dimi. dün selim Soydan nasıl yırtıyor kendini Arda gitsin gitmeli diye. Levent tüzemen güzel ağzının payını verdi sen Ardayı Galatasaraydan koparıp 2-3 sene içinde fenere transfer olması için gitmesini istiyorsun dedi buda kıs kıs güldü. Azize ve yardakçıları başta telegol ekibi olmak üzere güzel oynadılar, Adnan Polat daelinden geleni yaptı Ardanın bitirilmesi için, böyle basiretsiz bir başkan daha görmedim ben tarihte. Güle güle Arda. Tek dileğim Avrupada çok başarılı olup en az 10 yıl Türkiyeye dönmemen olurdu ama mümkün değil. 2 sene içinde Türkiyede bir başka forma ile görüşmek üzere.

Bütün sezon yaşadığımız rezilliklerden daha fazla koydu bana Arda'nın gitme ihtimali. İnşallah yeni yönetim satmaz Arda'yı. İsterse yine bütün sezon oynamasın ama bir yere gitmesin Arda.

dimi. dün selim Soydan nasıl yırtıyor kendini Arda gitsin gitmeli diye. Levent tüzemen güzel ağzının payını verdi sen Ardayı Galatasaraydan koparıp 2-3 sene içinde fenere transfer olması için gitmesini istiyorsun dedi buda kıs kıs güldü. Azize ve yardakçıları başta telegol ekibi olmak üzere güzel oynadılar, Adnan Polat daelinden geleni yaptı Ardanın bitirilmesi için, böyle basiretsiz bir başkan daha görmedim ben tarihte. Güle güle Arda. Tek dileğim Avrupada çok başarılı olup en az 10 yıl Türkiyeye dönmemen olurdu ama mümkün değil. 2 sene içinde Türkiyede bir başka forma ile görüşmek üzere.

renkdaş nedir bu fenere gider korkusu, "Allah bana o formayı giymeyi nasip etmesin" diyen bir arda ne olursa olsun fenere gitmez , giderse de kendi bileceği iş şimdilerde "baskı" dediği şeyin 10 mislini görür

Bütün sezon yaşadığımız rezilliklerden daha fazla koydu bana Arda'nın gitme ihtimali. İnşallah yeni yönetim satmaz Arda'yı. İsterse yine bütün sezon oynamasın ama bir yere gitmesin Arda.

Saygilarimi ileterek sormak istiyorum, tursunu mu kuracaksin?

Arda avrupada tutunamaz diyen futbol cahilidir. Arda dediginiz adamin Mesut'dan eksigi yok fazlasi var. gelecek sezon izleriz hep beraber arda sovunu.

arda ispanyanin tozunu attirir bence sakatlik falan yasamazsa

agueroyla falan top diye oynar

Arda İngiliz-İspanyol vatandaşı olsaydı, özellikle Katalan bir ırkı olsaydı, şuan ya Avrupa'da Fabregas'dan fln daha değerli oyuncu ilan edilirdi ya da, İniesta'nın veliahtı fln denirdi.

Avrupada kac tane Arda kadar kolay adam eksilten ve topu bukadar iyi saklayan oyuncu sayabilirsiniz??

Arda Fener'e gider diyen arkadaşlar Arda'ya çok büyük haksızlık yapıyor.Allah aşkına bu çocuk böyle bir iftirayı böyle bir karaktersizliği gösterecek ne yaptı?Bu kadar da üstüne varmayın yahu,Türk futbolunun şu andaki en büyük değerinden bahsediyoruz.

Arda Fener'e gider diyen arkadaşlar Arda'ya çok büyük haksızlık yapıyor.Allah aşkına bu çocuk böyle bir iftirayı böyle bir karaktersizliği gösterecek ne yaptı?Bu kadar da üstüne varmayın yahu,Türk futbolunun şu andaki en büyük değerinden bahsediyoruz.

Bence sende Arda'ya Turkiye'nin en buyuk degeri diyerek haksizlik yapmis oluyorsun. Turk Futbolunun en buyuk degeri Ozer'dir. Inanmiyorsan youtube'da ki videolarini izleyebilirsin..

Geri
Üst Alt