Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: # Arda Turan | Transfer Haberleri

yabancı adam alamayız.

Türk olması lazım. Yada orta sahaya Murat Ceylan gibi bir adam alacağız. Melo Murat oynayacak ki yabancı kontenjanı açılsın onu da Arda'nın yerine dolduralım.

Gidecek veya satilacakdi o zaman daha önceden gitseydi daha iyi olurdu. Simdi gitmesini iyi bulmuyorum.

bence gitmez,iyi bir takım kuruluyor hemde arda üzerine terim konuşmuşdu herşey tamamdı şimdi ardamı sözünü yiyecek? klübümüzün üzerine bir şekilde baskı kurmak isteyenler var,şimdi ardayı yıpratmak adına bu tür haberler yapılıyor ise papaz hergün pilav yemez,gideceğini düşünmüyorum ardanın zira terime bir söz verdi olay kapandı,gidersede sözünü yemiş birisi olarak gider buda hoş olmaz..

Enrique Cerezo: ''Arda ile anlaşma yok!''

Galatasaray kaptanı Arda Turan'ın Atletico Madrid ile anlaştığı ve önümüzdeki günlerde Madrid'e gideceği iddiaları üzerine Atletico Madrid başkanı Enrique Cerezo Radyospor'a bu transfer ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Radyospor'da "Özgür Sancar ile Spor Kazanı" programına telefon ile bağlanan Cerezo; Arda Turan, Diego Forlan ve Jose Antonia Reyes ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Türk basınında Arda Turan'ın Atletico Madrid ile anlaştığı haberlerinin çıktığının sorulması üzerine Cerezo politik cevaplar vererek şöyle konuştu; "Bu konuda çok fazla konuşmak istemiyorum. Herhangi bir şekilde anlaşma yok. Şu an için Arda Turan ilgi alanımızın içinde değil. Bu konuşulanlar sadece varsayım" dedi.

REYES VE FORLAN TAKIMDA KALACAK

Galatasaray'ın uzun bir süre ilgilendiği ancak bir sonuç alamadığı Jose Antonia Reyes ve Diego Forlan'ın tekrar Galatasaray'ın gündeminde olduğunun sorulması üzerine Cerezo; "Forlan ve Reyes'in başka bir kulübe gitmesi söz konusu değil. Mevcut kadro ile yola devam edeceğiz. Bu iki önemli oyuncumuz da bizimle devam edecekler" diyerek sözlerini tamamladı.​

Cevap: Enrique Cerezo: ''Arda ile anlaşma yok!''

ulan ya şerefsiz bizim başkan çıktı açıkladı, ne anlaşma yok allahın pis ispanyolu

Ulan yine mi Özgür Sancar. :o

Ya kolpa kardeşim .

Sen gidip Sivassporun başkanıyla konuşmuyosun .

Tak bu adamı nerden bulucaklarda konuşucaklar .

Radyospor utanmasa Messi ile röportaj yaptık dicek .

Ünal Aysal nerde açıklamış hani?

bizim başkan atletico istiyor demedi... arda gitmek istiyor dedi...

bana bu işte ahmet bulutun çakallıgı var gibi geliyor... arda yeni sözlesme imzalayacak... ahmet bulut alacagı parayı yükseltmek istiyor... ama bak madrid istiyor numarası cekiyor... ünal aysal da resti cekti... kısacası %50 artırdık bundan sonrası fifi dedi...

benim burada ardaya kızıyorum... menejeri veya kendisi artık kimse... böyle numaralar yapmasın galatasaray gibi bir klübe... eski düzen yok artık...

Baska klupler talip olursa piyasa degeri yukselir diye, serefsiz adam.

Unal baskan satilik oldugunu aciklasin, bir hafta beklesin, gor bakam kac klup talip oluyor.

Sana kalsa hiçbir zaman ilgilenmiyorsunuz ama nedense kulübe hep resmi teklif geliyor Atletico Madrid'den. :D

bu işte bi gariplik var ama bakalım çıkar kokusu

Ahmet Bulut şerefsizin önde gideni.İnşallah kazanacağın para senin ve çocuklarının boğazında kalır.

Benim anlamadığım şu, kıytırık bir radyo ve radyocu nasıl oluyo da Atletico Madrid başkanına ulaşabiliyo hatta konuşabiliyo, onu geçtim o adam siz kimsiniz kardeşimben nereye konuşuyorum acaba demezmi. Canlı izleyeniniz varmı bu programı ki öyle olsa bile bu basın onda da düzmece yapar birini başkan diye bağlarlar valla.

--para için bunları yapan kaptanımız varsa defolsun gitsin...

Ü. Aysal, A. Madrid Başkanı ile İstanbul'da Görüşecek

Yapılan toplantıda Arda transferi için Atletico Madrid ile görüşme kararı alındı. İlk olarak toplantıyı terkeden A.Albayrak açıklama yapmazken Ünal Aysal'ın yetki aldığı belirtildi.

Ünal Aysal ve Cerezo İstanbul'da Arda Turan için bir araya gelecek. Marca gazeteside bu gelişmeyi duyurdu. Ünal Aysal ve Cerezo toplantısının sonucu merak ediliyor.

Geri
Üst Alt