Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Son Dakika | Arda, A.Madrid'e transfer oldu

Arkadaşlar Nasip Olursa Martta İkiz Çocuklarım Olacak.Erkek Olurlarsa Birine Arda Diğerine Turan Koyacaktım.Şuan Vazgeçtim.Metin Ve Oktay Koyacağım...

yolun açık olsun sen en iyilerine layıksın

Bu taraftarı Keita paklar ancak.

katılıyorum renktaş en azından 4 milyon euroya falan geri alırız coşturur bizi sağdan soldan bindirir papito :)

keita_golsevinci_zafer.jpg

Arda'nın gitmek istemesini anlayabiliyoruz.Zaman zaman ona haksızlık yapıldı..

Ancak 12 milyon€ bence az..

Elini attığın adama TR de bile 5-6 dediklerine göre en az 20 milyon€ olmalıydı...

Artık Arda turan Galatasarayın konusu değildir. Son olarak söylemek istediğim bir kaç sözden sonra arda turan defterini kendi açımdan kapatıp, sadece kulübümle ilgili gelişmeleri takip etmeye devam edecem. Galatasarayı galatasaray yapan arda turan değildir. Ardayı arda turan yapan galatasaraydır. Biz ne Futbolcular çıkardık. ne oyuncular gönderdik avrupaya. Ve ne oyuncular getirdik takımımıza. Arda turan ilk değildir ve asla son olmayacaktır. Gitmesine gerçekten sevindim. Kendisi sahada aklı başka yerde olan bir futbolcuyu takımımda görmeyi istemedim hiç. Arda şuandan itibaren bizim en azından benim konum değildir. bir an önce yapılacak transferlerin yapılması ve kadromuzun güçlenmesini beklemekteyim.

Bu konu üstünde fazla durmayın.Arda kalmak istemedi ve sonunda gitti.Başarı dilemekten başka yapacak birşey yok.Basının şerefsizliği yüzünden de oldu biraz bu gidiş.Yaptıkları pisliklerin hattı hesabı yok.Ama burda asıl sorulması gereken şey,Arda'nın mevkisine kimi alacağımız? Varmı öyle bir Türk futbolcu?

Hala bazı şeylerin farkı varamadık. Arda kendisi gitmek istedi !Bazı arkadaşlar transferin tam perde arkasını bilmeden eleştiri yapıyor.

Bir oyuncu kulübüne baskı yapıyorsa, O kulüb nasıl yüksek mebla istesin. 12M şükredin. Avrupadanda oyuncu alırken bunu çok yaşamıyormuyduk?

Juan Fran vardı, deportivoya baskı yapmıştı.. Bjk 3m'den daha az fiyata gelmişdi.

böyle yönetim olmaz olsun ne güzel kadro kurmuştuk ebue gelecekti arda bastıracaktı tüm hevesimiz kursagımızda kaldı allah belanızı versin

gece gece bela okumayın bi futbolcu içinmi sizin takım sevginiz yoksa başarı içinmi ne ardalar geldi geçti boşverin kulübede yönetimede hakaret etmeyin

olsun kalan saglar bizim

ayhan servet zan aydin serkan hakan balta caglar :SS::SS::SS::SS:

Artık Başkan çıkıp Arda konusunu kapatın demeli ve bize gelecek transferleden bahsedip özgüvenini ortaya koymalı kulübün.

İşin ilginc yanı gelecek transferlerınde gelecegine inanmamaya basladım artık.Ardadan gelecek parayı bekliyorlardı heralde.Ali dürüstten açıklama bekliyorum zamanımız var diye.

Obertanı alsaydık bizde Arda yerine keşke. 3,5 milyon euroya Newcatle'a gitti.

Yönetime kızmamak gerek, Arda'nın niyeti belliydi herkesin malumu.

Hayırlı olsun demekten başka bir şey yok.

Artık 30 yaşında dönersin bize.

NtvSpor: Laliga Reklamı: Arda'lı Atletico, Nuri'li Hamit'li Real, Mehmet'li Valencia...

Geri
Üst Alt