Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Son Dakika | Arda, A.Madrid'e transfer oldu

çok sevindim valla şimdi Al Arshavini al Eboueyi transferi noktala

Ya gerçekten anlamıyorum bazı yorumları bu kadar mı duygularınıza teslim mantıktan uzak bakıyorsunuz.

1- yönetimin ne suçu var? Bence yönetim ve Fatih Terim elinden geleni yaptı takımda tutmak için. Ama okuması çok kolay bir gerçek ki arda kafasında bitirmiş bizi. anadolu kulubunden 3 büyüklere gitmek için elinden geleni yapan futbolcu gibi davrandı geçen seneden başlayarak bu zamana kadar. dikkat ederseniz tam yönetim sözleşmesini uzatmak istediği zaman oldu bu olay. Sizce niye? büyük olasılık arda uzatmak istemedi e o zaman da yönetim gelecek sene daha ucuza gıtmesındense bu sene daha fazla paraya sattı. Şimdi arda sözleşmeyi uzatsa bu kadar paraya mı gıderdı sızce?

2-Bana kimse Galatasaray ın ruhunun arda oldugunu söylemesın. Hatta ardanın taraftardan daha çok taraftar oldugunu soylemesın. arda Galatasaray ı değil kendi kariyerini tercih etti ki kamuoyunda olusturulmak ıstenen git kendini kurtarlık bir pozisyonun olmadığı durumdaki bu seneki yatırımı herkes görüyor takımda.

3-Diyelim ki gerçek Galatasaraylısın. Son 3 senedir ne takım olabilme adına ne başarı anlamında istikrarlı olarak istenen düzeyde takıma faydan olmadıgı gercek. Böyle durumda kaçar gibi arkana bakmadan gitmek ne kadar doğru. Kendi hırsı için kaptanlıgı almak adına takımda yabancı düşmanlığı yaratıp gruplasmaları baslatmasına hıc gırmıyorum.

4- Tabi ki bize çok faydası oldu ve bunun için teşekkur edılmeli. Ama sapla samanı ayırmak gerek.biliyorum şu an yokluk dönemindeyiz ve altyapımızdan ıyı bır futbolcu cıkınca hemen sorgusuz sekılde yuceltmek ıstıyoruz ama artık gorelım bazı seylerı.

5-Ben kendi adıma seviniyorum gitmesine.Neden? Çünkü futbol takım oyunudur ve akralarının açık olması gerekir. Şöyle ki yağ gibi akıyor olması lazım. Ama benim son ıkı senedır gördugum arda hep topla ıkı calım atıyım veya soldan saga kadar topu surıyım sonra ceza sahasına ortalayayım derdındeydı.yanı takımın yapısını bozuyordu. Keske ılk donem kı arda olsa o zaman ben de sonuna kadar kalmasını ısterdım. Ama son ıkı yıldakı ardanın gıtmesıne sevındım. Çok karsı cıkan olacak ama eger oraya takımın yapısına uygun bır adam monte edılırse daha ıyı olacaktır.

Vay be Arda gitti lan, Arda diyorum. Kulübümüzün simgesi olmak varken, daha küçük bir takımı tercih etti. Kendisi adına üzüldüm, artık gelen parayla adam gibi bir oyuncu alıp; boşluğunu kapatmalıyız.

eger kendini geliştirir iyi oynarsa büyük paralara satar atletico onu

Mehmet Topal bile Arda'dan daha iyi bi transfer yapti. Atletico Madrid neymis.. Bizim ligde tutunamaz o takim, kimi kaldi ki
abartma yahu daha gecen sene uefa kupasını aldılar. hem git bak bakim atletico madridin tarihine neler yapmış. madride kasımpaşa muammelsi yapmayın.

Bence Arda gitmeyi kafasına koyduğundan beri Galatasaraya hiçbirşey vermedi. Herkesin aksine bu seneki hazırlık maçlarında da hiç beğenmemiştim. Ayrıca her an sakatlanma ihtimali çok yüksek. Bence bizim için hayırlısı oldu. Ama yerine Arshavin yada Diego alınırsa. aksi halde o bölgede yaratıcı oyuncu eksikliğimiz olacak.

Steven-Gerrard_9.jpg

liverpool taraftari icin ne ifade ediyor bu adam ?

12 milyon iyi fiyat. Sorun Arda' nın yerine ilk 11e hangi yerli girecek?

Hayırlı olsun her iki tarafa da

kimse kimseyi suçlamasın.

Adam gitmek istedi, gitti.

Hasan Şaş , 2002de gitmedide noldu, Aklı orda kaldı, futboluda orda kaldı.

Arda gitmek istiyorsa, yönetim en iyisini yapmış, helal olsun.

Arda sahaya çıkınca elinden geleni yaptı. saha dışında kulübüne para kazandırdı. şimdide gidiyor.

bize düşen, helal olsun diyip, başarılar dilemek.

Orda hem Bizi, hemde Türk futbolunu temsil edecek.

kizanlari anlamak guc. adami zorla mi tutacaklardi? birisi Galatasaray'da oynamak istemeyecek ve sen kalkip hayir oynayacaksin diyeceksin.

Arda'nin takima katkisiyla su an koparilan firtina birbirine paralel degil.

Donersede kimde oynarsa oynasin. Arda esittir Galatasaray mi ki?

Ucuza gitti diyor da herkes türk oyuncuların avrupa da AB statüsünde olmadığı için sınıra takıldığını bilmiyor mu kimse?Bizim ligde nasıl türk oyuncular yabancılara göre daha pahallıysa avrupada da AB statüsündekiler daha pahallı.+ olarak oyuncuda her seferinde gitmek istiyorum diyorsa 12 milyon+ektralar çok iyidir.

Bencillik yapmayıp, olaya biraz da Arda'nın gözünden bakmak lazım. Bu yetenekteki adam sadece bir kez şampiyonlar ligi deneyimi yaşadı ve de belki de bu kadar fedakarlık yapıp bu kadar hem taraftarı, hem de medyası yüzünden eleştirilen adam yoktur dünyada. Yolun açık olsun Arda, inşallah her şey senin için en hayırlısı, en güzeli olur.

Dogru Atletico her sene sampiyonlar liginde oynuyo

yönetime "niye sattınız ? " diyenlerin aklında şüphe ediyorum

Artık Arda turan Galatasarayın konusu değildir. Son olarak söylemek istediğim bir kaç sözden sonra arda turan defterini kendi açımdan kapatıp, sadece kulübümle ilgili gelişmeleri takip etmeye devam edecem. Galatasarayı galatasaray yapan arda turan değildir. Ardayı arda turan yapan galatasaraydır. Biz ne Futbolcular çıkardık. ne oyuncular gönderdik avrupaya. Ve ne oyuncular getirdik takımımıza. Arda turan ilk değildir ve asla son olmayacaktır. Gitmesine gerçekten sevindim. Kendisi sahada aklı başka yerde olan bir futbolcuyu takımımda görmeyi istemedim hiç. Arda şuandan itibaren bizim en azından benim konum değildir. bir an önce yapılacak transferlerin yapılması ve kadromuzun güçlenmesini beklemekteyim.

Hayırlı olsun.Hiç ahlamaya vahlamaya gerek yok.Arda formayı giydiği süre içinde her zaman elinden geleni yaptı.Fenerli medya sürekli üzerine gitti.Yıprattılar,ağlattılar.Savunmasız kaldı.Koruyamadılar.Gitti,kurtardı kendini.Bu yaşında gitmesi de son derece iyi kendisi için.Kendisini geliştireceğini düşünüyorum.Kulüp okey verdiğine göre kulüp içinde tatmin edici bir rakam vardır ortada.Şimdi iyi bir kanat oyuncusu lazım bize.

hala inanamıyorum ya. şoktayım hala..

12 m € ne ya ? bu ligte kimlere 8-9 m € ' ya satılmadı. Arda'nın değeri bu mu yani...

Geçen sezonki pasifliğinden sonra 12m maksimum fiyattır.Yolu açık olsun.

Geçen sezonu komple sakat geçirmeseydi 12'den fazla ederdi.

Açıkcası dışarıdan bakarsak ben de 12'den fazla vermem.

Geri
Üst Alt