Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Son Dakika | Arda, A.Madrid'e transfer oldu

Bu A.Madrid taraftar baskısı yüzünden Reyes'i bize vermedi.Biz niye veriyoruz arkadaş?Versinler Reyes'i onlarda.

40 milyona adam satsinlar yerine belki de daha iyisini 12 milyona alsinlar. Bu teklifi kabul edeninde, ettirerninde.. neyse.

Gerrard derken yutkunun yavaşş:o

Ama gerrard kariyeri boyunca kim isterse istesin gitmedi.:) Hep takımda kaldı o adam efsane olacak

Gerrard'ı Real istediğinde gülmüştü adam ya..

Ben Liverpool'u asla bırakmam demişti..

Totti'yi istediğinde Milan ve büyük takımlar sadece gülüp geçtiler..

Buffon'u Dünya istedi bırakmadı..

Çünkü onlar gerçek Kaptandı..

Valla pek bir farki yok, bi tek dede Forlan kaldi o takimda ve bir türlü bekleneni veremeyen Reyes. De Gea gitti, Simao gitti, Aguero gitti..

o beğenmediğin takım falcao yu alıyor.reyes ve forlan gibi DÜNYACA ünlü yıldızları var,diego godini var,70 milyon eurosuyla yapacağı transferler var.kimi küçümsüyorsunuz ki

altunterim Osman Altunterim

Arda Türkiye'ye dönerse Galatasaray dışında bir takım forması giyemeyecek.. Ayrıca sonraki satıştan alınacak pay %20'nin altında değil..

eğer böyle bir madde varsa bence arda'nın satışına kesinlikle üzülmemelisiniz. bana göre 12m çok azdı. bu madde eğer varsa sorun yok

Ama gerrard kariyeri boyunca kim isterse istesin gitmedi.:) Hep takımda kaldı o adam efsane olacak

Çünkü Liverpool'da en büyük başarıları elde edebileceği ortam vardı, en önemlisi taraftarı ona inanıyordu.

Arkadaşlar burada ultra aslana üye arkadaşlarımız varsa bir pankart yapıp floryanın önünde açabilirmi keitayı istiyoruz diye yoksa bu yönetimi mersin idman yurduna kaptırıcak ve bizim içimiz bir kez daha yanıcak

A.madrid dalga geçiyordur.Biz gittik adamlara oyuncu satmadılar bide bizden arda takviyesi yaptılar.

Transferin teknik ve duygusal boyutu trajikomik olmasi yetmiyormus gibi, anlasma da sacma bir ek madde konulmus 'yok TRye donerse bilmem ne'

Ne bu kompleks kardesim? Karsi tarafta biryerleri ile guluyorlarsa suan, hak veririm yani.

Transfer A dan Z ye tam arabesk havasinda..

taraftar biz baskı yaptı mı reyesi forlanı kek paraya satmaktan vazgeçiyorlar ama biz resmen banko şampiyon olacağımız dönem ardayı yolluyoruz

Atletico Madrid asla Galatasaraydan öyle aman aman iyi bir takım değildir.Ama lig farkı var malesef.Orası La Liga tüm dünyanın takip ettiği bir lig orada daha çok göz önünde olacak.İyi oynarsa çok daha iyi bir takıma bile gidebilir.Galatasaray açısından iyi bir bonservis bedeli.İnşallah elimize geçen bu sıcak parayla Arshavin gibi oyuncular alabiliriz.

Abicim daha ne ağıt yakıyorsunuz? Gitti işte fenada olmadı hem bizim için hemde Arda için.Şimdi onun mevkisine kimi oynatırız o önemli.Berkin diyorlar ama fena olmaz bana kalırsa.En azından denemek lazım.

Neyi kaldi ki Atletico'nun? Iki sene önce cok iyi takimlari vardi, ama su an dökülüyorlar. Middlesborough o aralar gayetiyi bir takimdi, Downing falan oynuyordu.

downing oynaması birşey ifade etmez. . orta derece takımdı catermole huth vsvs. .. o takımın yılddızları downing ve tuncaydı .. downing aston villaya gitti tuncay stoke citye.. sonrasında şimdi adam liverpoolda tuncay ilk 18 e giremiyo .. tamamn tuncay ve kariyer planlama ve yönetmesiyle ilgili bir durumdur bu yoksa tuncay iyi oynuyordu orda ..

tarihi var gelenegi var öyle püften takım degil.. avrupada ismi var ve çok göz önünde çıkış yapması için ideal.. real barca valencia ve athleticodur ... madrid ve varca aştı diye bu takımlar degerlerinden birşey kaybetmez. ..

Ardanın gitmesi mesele değilde yerine bir ton para verip adam gibi bir oyuncu almayacak bizimkiler umarım yanılmam

Ya gerçekten anlamıyorum bazı yorumları bu kadar mı duygularınıza teslim mantıktan uzak bakıyorsunuz.

1- yönetimin ne suçu var? Bence yönetim ve Fatih Terim elinden geleni yaptı takımda tutmak için. Ama okuması çok kolay bir gerçek ki arda kafasında bitirmiş bizi. anadolu kulubunden 3 büyüklere gitmek için elinden geleni yapan futbolcu gibi davrandı geçen seneden başlayarak bu zamana kadar. dikkat ederseniz tam yönetim sözleşmesini uzatmak istediği zaman oldu bu olay. Sizce niye? büyük olasılık arda uzatmak istemedi e o zaman da yönetim gelecek sene daha ucuza gıtmesındense bu sene daha fazla paraya sattı. Şimdi arda sözleşmeyi uzatsa bu kadar paraya mı gıderdı sızce?
Renkdaş aynen katılıyorum. Perde arkasını bilmeden bile eleştiri yapan renkdaşlarımız var.

Bir oyuncu gitmek için tutturuyorsa, Baskı yapıyorsa, karşı kulübten nasıl yüksek mebla koparırsın. Lincoln'ü bizde aynı şekilde almıştık unutmayın.

Kesin mi gitti? Ardasiz Galatasaray hmm...

Geri
Üst Alt