Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Son Dakika | Arda, A.Madrid'e transfer oldu

Arda gider GALATASARAY kalır...

Daha ne gençler çıkarır FT...

Yolu açık olsun...

Boyle gitmemeliydin be kaptan. Daha nice sampiyonluklar nice basarilar kutlicaktik. Bu sene sen kaldircaktin o sampiyonluk kupasini sen bize bu seneki avrupa yolumuzu accaktin. Turkiye'den kuzenim msj. cekince gecenin bir yarisi nasil firladim yataktan bilmiyorum. Cok uzuldum gitmesine bizi birakmasina. Ama yinede; Buyuksun Kaptan Birtanesin Kaptan..

arkadaslar benim aklima takilan bu yabanci sinirlamasi olayini nasil cözcez ardanin yerini kesinlikle bi yabanciyla dolurcaz

yabanci sinirlamasi konusu ne olcak kalksa süper olur

İyi bir kanat farz oldu.

Cevap: Arda, A.Madrid'e transfer oldu

Bir sonraki transferden % 20 derken 12 m. Euronun üstünün mü % 20 si yoksa tamamının mı % 20 kastediliyor.

inanin cok uzuldum

Ulan Yapilirmi bu Arda yapilirmi?

Yonetimde zerre hata aramiyorum

Adamlar geldikleri gunden hatta secilmedin once biz tutmaya calisacagiz

Demekki sonuna kadar diretti

Ayrica zaten tum soylesinde hep ben burda Kalacam demiyordu zaten

Neyse saglik olsun

Amma gram avrupadaki basarisina sevinsem odaklansam namerdim

Insallah tekrar buraya donmezsin

kariyerini avrupada bitirirsin

basarili olursun amma tekrar gozunun suyunu akita akita Galatasaraya donmezsin arda

Kişisel fikrim; süreç iyi yönetilmiştir, Arda için en hayırlısı olmuştur. Bizim için ise transfer dönemi bitmeden bir şey demek yanlış olur.

Heyecanla bekliyorum Arda'yı yeni takımında izlemeyi.

o beğenmediğin takım falcao yu alıyor.reyes ve forlan gibi DÜNYACA ünlü yıldızları var,diego godini var,70 milyon eurosuyla yapacağı transferler var.kimi küçümsüyorsunuz ki

Sen Reyes'i bir dünya yildizi olarak mi göruyorsun? Daha bir/iki sene önce Benfica'da sürünüyordu.. Bir te Sevilla'da bir dönem parladi. Forlan 33 yasinda, artik degenekler ile ater golleri umarim. Falcao yeni Porto ile sözlesme uzatmadi mi?

Godin ile bol bol defans yaparlar, ne mutlu onlara, kalecileri de cok saglam (!)

Resmi site işareti verdi bannerda Arda yok artık.Diyorsunuz şimdi ulan iş bitmiş bu ne diyor? Ne bileyim inanamıyorum abi ya.

Yalnız tuhafıma giden şu dünkü çocuk 10 Milyon Euro ederken(Emenike),Arda sadece 2 milyon euro fazla değerde bir topçu mu şimdi?Bana çok tuhaf geldi.

Abicim daha ne ağıt yakıyorsunuz? Gitti işte fenada olmadı hem bizim için hemde Arda için.Şimdi onun mevkisine kimi oynatırız o önemli.Berkin diyorlar ama fena olmaz bana kalırsa.En azından denemek lazım.

Berkin'e sabredersek iyi olacak gibi, şimdi forvet değilde playmaker şart oldu.

seneye 25 milyon € 'ya falan büyük bir takıma gider.

o beğenmediğin takım falcao yu alıyor.reyes ve forlan gibi DÜNYACA ünlü yıldızları var,diego godini var,70 milyon eurosuyla yapacağı transferler var.kimi küçümsüyorsunuz ki

70 milyon euro? Atletico madrid'in borçları galatasarayın borçlarıyla neredeyse eş değer kardeşim. oyuncularını neden sattıklarını sanıyorsun sen? Reyese dünya yıldızı demek hatadır. orta düzeyde bir topçu benim gözümde. Forlan ise miadını doldurmuştur. Falcao a.madrid'e gitmez. :)

yaşı 24 e geldi.gitmesi iyi oldu. hedefi zirve olmalı. dünya devi barcaya ,reale oynarken onu futboluyla herkesi büyülesin isteriz.

Resmi site işareti verdi bannerda Arda yok artık.Diyorsunuz şimdi ulan iş bitmiş bu ne diyor? Ne bileyim inanamıyorum abi ya.

Yalnız tuhafıma giden şu dünkü çocuk 10 Milyon Euro ederken(Emenike),Arda sadece 2 milyon euro fazla değerde bir topçu mu şimdi?Bana çok tuhaf geldi.

Geçen sene satmış olsak 15 ederdi reis.Ama bütün seneyi sakat geçirdi.

Geri
Üst Alt