Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.859
- 3.198
Cevap: Arda, A.Madrid'e transfer oldu
Püü.Eksikleri kapatalım derken,eksik çıkarıyoruz takıma.
Püü.Eksikleri kapatalım derken,eksik çıkarıyoruz takıma.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetimin elide mahkumdu, sürekli baskı yapmış. Arda'nın bu baskısı madrid'e yaradı. Fiyat düşdü.Resmi site işareti verdi bannerda Arda yok artık.Diyorsunuz şimdi ulan iş bitmiş bu ne diyor? Ne bileyim inanamıyorum abi ya.
Yalnız tuhafıma giden şu dünkü çocuk 10 Milyon Euro ederken(Emenike),Arda sadece 2 milyon euro fazla değerde bir topçu mu şimdi?Bana çok tuhaf geldi.
Sen Reyes'i bir dünya yildizi olarak mi göruyorsun? Daha bir/iki sene önce Benfica'da sürünüyordu.. Bir te Sevilla'da bir dönem parladi. Forlan 33 yasinda, artik degenekler ile ater golleri umarim. Falcao yeni Porto ile sözlesme uzatmadi mi?
Godin ile bol bol defans yaparlar, ne mutlu onlara, kalecileri de cok saglam (!)
Servet'te gitsin Semih Kaya Kaptan Olsun..!
yaşı 24 e geldi.gitmesi iyi oldu. hedefi zirve olmalı. dünya devi barcaya ,reale oynarken onu futboluyla herkesi büyülesin isteriz.
O potansiyel yok. Burdaki ortamı bulması zor. Aşama kaydedebileceğini sanmıyorum.
gourcuffYeni 10 numaramız kim olacak?
Yeni 10 numaramız kim olacak?
Sabri Reyis varken Semih Kaya'da kimmiş??
Kulübe para kazandırmak için imzaladı evet.Bonservisini 45m'e yükseltti özel bir madde ile.45m'i basan bağlayabilir.