Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda, A.Madrid'e transfer oldu

Kaptan Servet olur. En azından sözünü dinletir. Dinlemezlerse bir kafa, iki yumruk, sakatlama vs..

Takım kaptanlığını altyapıdan gelen Galatasaray'lılığı iyi bilen biri yapmalı.Bu tanıma uyan da maalesef sadece Sabri.O 'nu beğenmememe rağmen başka isim yok.Bir de uzun yıllar takımda olan Ayhan ve Servet var.Bu 3 ü dışında kaptanlık vermek hata olur.

Cevap: Arda Turan resmen Atletico Madrid'te

takimin 3 yildir yerli kalitesi yerlede anamiz agladi burda bagirmakten iyi yerli transferi yapmliyor ayhan ile baris ile sarp ve servet hakan ile olacak is degil diye sen kalk yetmiyormus gibi takimin en iyi yerli oyuncusnu sat akil almaz bir olaybu saatan sonra arshavin gelse deigo gelse ne yazar soncta 11 yabanci oyuntama hakimiz olmadigna gora

Gittigi Kulüp hata diyenler birdefa daha düsünsün..!! Athletico Madrid'den bahsediyoruz beyler.. Ispanya'nin en popüler 3. Kulübü..

Tarihi Galatasaray'i 2-3 e katlar.. Hiç kizmayin ama bu Takimi küçümsemenizi ve aklima gelmisken söylim Ajax'i da küçümsemenizi hiç anlayamadim..

Bu 2 Takiminda Kariyeri Galatasaray'dan üstün ve Dünyada daha çok söz sahibi Takimlar.. Ben Arda Turan'a basarilar dilerim..

Geçen seneki fiyaskodan sonra bu sene üstüne düşeni yapmadan gitti, uyanın beyler KAPTAN GEMİSİNİ TERKETTİ..

O paranın zerre kadar değeri yok gözümde, benzin döküp yaksınlar umrumda değil, Galatasaray'ın öz çocuğunun bu davranışı içimi acıttı..

galatasaray'ın öz çocuğu olmak ne manaya geliyormuş anlamadım. dünyanın en çok izlenen ligine, ligin en büyük takımlarından birine, ispanya'nın en büyük şehrine gitti. kimin eli kimin cebinde belli olmadığı saçma sapan bir ligde çürüyüp gitmesindense avrupa'da kalibresinde bir yerde oynayacak.

alt yapımızdan çıktı diye, bir kariyer boyunca vefa borcu ödemek zorunda mı adam? şimdiden galatasaray efsaneleri arasına girmiştir, acısıyla tatlısıyla. başka takıma gitmesinde hazmedilemeyecek bir şey yok.

Gelen parayla birlikte elimizde iyi bir transfer bütçesi oldu sanırım.2 yerli+3 yabancı almamız lazım.

takimin 3 yildir yerli kalitesi yerlede anamiz agladi burda bagirmakten iyi yerli transferi yapmliyor ayhan ile baris ile sarp ve servet hakan ile olacak is degil diye sen kalk yetmiyormus gibi takimin en iyi yerli oyuncusnu sat akil almaz bir olaybu saatan sonra arshavin gelse deigo gelse ne yazar soncta 11 yabanci oyuntama hakimiz olmadigna gora

Arkadaş adam gidecem diye bi taraflarını yırtıyor yönetim ne yapsın. En doğrusu buydu.

Gittigi Kulüp hata diyenler birdefa daha düsünsün..!! Athletico Madrid'den bahsediyoruz beyler.. Ispanya'nin en popüler 3. Kulübü..

Tarihi Galatasaray'i 2-3 e katlar.. Hiç kizmayin ama bu Takimi küçümsemenizi ve aklima gelmisken söylim Ajax'i da küçümsemenizi hiç anlayamadim..

Bu 2 Takiminda Kariyeri Galatasaray'dan üstün ve Dünyada daha çok söz sahibi Takimlar.. Ben Arda Turan'a basarilar dilerim..

3. mu? Valencia, Villareal'den sonra gelir bence Atl Madrid :)

Ana sayfalarında gördüm ; tüylerim diken diken oldu , gururlandım .

Buruk bir sevinç yaşıyorum şu an:

turanfinal.jpg

yolun acık olsun... hep kalpinizde kalacaksın

f5 küme düşerse Stoch u alır bizimkiler görürsünüz

Ana sayfalarında gördüm ; tüylerim diken diken oldu , gururlandım .

Buruk bir sevinç yaşıyorum şu an:

turanfinal.jpg

Dalga mı geçiyosun?

Atletico Madrid kim ya? Bizde inamatoyu alınca ana sayfamıza koymuştuk, inamoto çok büyük bir oyuncumu? Ufjalujsi çok büyük bir oyuncu mu?

Gururlanmış bide :)

Söylenecek çok şey var aslıdna ama tek söyleyeceğim Hayatının hatasını yaptın Arda. Bu şekilde ve o takıma gitmemeliydin neyse... Yeni kaptan Sabri olacak bence takımın en eskisi ve altyapıdan yetişen oyuncumuz o. Şu an en ciddi aday gibi görünüyor... O olmazsa yerlilerden yine altyapıdan olmayıpta takımın en eskileri olan ayhan yada servet ki ayhan forma şansı bulamayacağı için servet ön plana çıkıyor. Yani kaptan Sabri - Servet olacak gibi görünüyor büyük ihtimal Sabri. :)

arena stadı muhteşem fatih hocayla arenada bir süper yıldız olmak varken atleticoda nerden cıktı şimdi arda. şimdi atletico taraftarı bağırsın tribünlerden arda turan diye görelim. sezona başlarkenmi verilir bu karar gecen sezon bittiğinde gitseydin ya. kadro yine bozuldu

Güle güle buyuk kaptan,yolun acik olsun.

Bari real madrid e gitse, atletico bizden büyük mü anasını satıyım.

Biz Hagiden sonra 10 numarayı kalbimize gömmüştük zaten ,sen hiç bir zaman bizim için bir 10 numara olmadın,hele hele Metin oktayın pazubandını hiç taşıyamadın.Şimdide hiç bir sey vermediğin takımını lig başlamadan satıyorsun,gram üzüldüysem adiyim.Hayat boyu Acun abin ve Belözoğlu şerefsizyle mutlu mesut yaşa ,Galatasarayımdan uzak dur kafi.Birde gemiyi ilk terk eden faredir,kaptan değil.Sana yanlış öğretmişler aslanım...

Geri
Üst Alt