Arda Turan Resmen Başakşehir'de!

Ha evet aynen. Dönere Türkiye cumhuriyeti sınırları içinde ketçap mayonez sıkılmasına tahammül etmem söz konusu değil. Künefe'yi iyi yapıyor olmaları dönere ketçap sıkılmaması gerektiği gerçeğini değiştirmez.

Koskoca Hatay mutfağını ketçap mayoneze indirgediğine inanamıyorum. Hayret ediyorum.

Tekrar ediyorum. Künefe aslında Filistin tatlısıdır neden bize girdi anlamadım.

UNESCO daha önce vietnam'ı falan da seçmiş. Bu durumda böcek yemen gerekir. Hatay mutfağına bir şey dediğimiz yok, sadece dürüme itirazım var ketçap mayonez ve patates kızartmasının dönerde işi yok. :D

Ayrıca konumuz Arda Turan, devam ettirirsen bu muhabbeti hatırlı kişilere şikayet edeceğim seni.
Siz zahmet etmeyin ben şikayetinizi iletiyorum, Erman Türker.

MdlO9a.jpg

Lan... gelir gelmez başladı.
4d164a0fbeae235cc76e959e927d4547.jpg

Alnitak Alnilam Mintaka

UNESCO daha önce vietnam'ı falan da seçmiş. Bu durumda böcek yemen gerekir. Hatay mutfağına bir şey dediğimiz yok, sadece dürüme itirazım var ketçap mayonez ve patates kızartmasının dönerde işi yok. :D

Ayrıca konumuz Arda Turan, devam ettirirsen bu muhabbeti hatırlı kişilere şikayet edeceğim seni.

Konuyu dağıtan sensin abi. Hatay'a bağlayan sensin. Hatalısın :D

Konuyu dağıtmayalım evet. Seni bulacağım başka bir konuda genel sohbette vs. yakalarım ben seni abi. Kozumuzu paylaşırız.

Expo 2021 Hatay

Zamanında Barcelona'ya değil de Manu ya gitse daha fazla oynar bu durumlara düşmezdi bence .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Birde bu sisko pisligi savunan vardi teknik anlamda. Futbolla alakasi yok.

Hemen surda gercek bir efsane, Wesley Sneijderi anmak gerekir. Türkiyede baska kulüp tercih etmeyip, istemedigi kulüplere zorla gitti ve üstüne alacaklarini kulüpte birakti.

Onun adi WESLEY SNEIJDER!

55ea60c4f018fbb8f87c0b74.jpg

Klasik Türk futbolcu vizyonsuzluğu. Barcelonadan sırf burda ki çete arkadaşlarıyla takılmak gecelere akmak için kariyerini çöpe atıyor.
Bu saatten sonra Galatasaray kapısı da tamamen kapanmıştır. Bir sonraki durağı Acun abisinin telkinleriyle fb olur artık.

Klasik Türk futbolcu vizyonsuzluğu. Barcelonadan sırf burda ki çete arkadaşlarıyla takılmak gecelere akmak için kariyerini çöpe atıyor.
Bu saatten sonra Galatasaray kapısı da tamamen kapanmıştır. Bir sonraki durağı Acun abisinin telkinleriyle fb olur artık.
Klasik cahil vizyonsuz iste.

Yuh, bu mu yahu Başakşehire gelmeye mecbur kalmak? Muhtemelen bu maaşı ilgilenen tüm takımlardan talep etmiştir.

Bizim teklife komik demişti daha önce, o nedenle kesinlikle istemiştir. Çinliler bile sen bu parayı etmezsin lavuk demişlerdir. Millet neden 2,5 sene kiralık diyor. Adamlar maaşı kitledi. Müşteri çıkarsa satma hakları var. Anladığım kadarıyla Belediyespor süre bitmeden kendisi gönderemiyor. Ya satın alacak yada satılmasını bekleyecek. Barcelona bunu satmaya çalıştı alıcı Yok. Kiraya verse bu bedeli veren Yok. Biz Tarık’ı biri istese bonservis vermeden üste para verip göndermek isteriz ya o misal bunlar en azından maaş farkı ödemeden yolladı. Koca kafa kesin araya siyasileri sokup Belediyespor’a gelmiştir. Şimdi orada da manyak para aklanır.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yerli "adam" çetesi farklı takımlarda da olsa tekrar toplanıyor. Artık İstanbul'da bol bol takılırlar Selçuk'u elden çıkarsak iyi olur. Burak Trabzon'dan atlar gelir, Caner, Gökhan, Selçuk, Burak, Arda alemlere akar, ortalığı dağıtırlar. Emre abileri eşlik eder mi bilinmez ama Acun abileri ve Murat Boz eşlik eder.

O değilde tek üzücü yanı Adam Adam diye dolanacak daha çok tv de görücez. Yoksa futbolu zaten bıraktı da... şimdi işin Yok her hafta sonu bu malı ve mallıklarını gör yada duy :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başakşehire geçmiş olsun. 3 sene daha şampiyon olamayacaklar. Acun-Emre-Göksel ve Arda Survivor Magazin'e katılırlar artık :D

Arena 'da 50 bin kişinin önünde koymak tatlı olacak.Koyduktan sonra Galatasaray resmi twitter hesabından şöyle bir paylaşım bekliyorum.
''Şampiyonluk adamlarla kazanılır.''

O degilde anlasmasi bitince, yuzde yuz fenere gidecek kendini iyicene rezil edecek. Yas olucak 34 ozaman :)))

Karşılamaya gidenler "imparator arda turan" diye tezahürat yapıyor. Baya çıldırmışlar

Barcelonanin buna verdigi 44 milyon euro bonservis ne oldu ?

Asil salak barcelona sanki , ardayi en cok bizim ve atleticonun sevmesi lazim

- kurus harcamadan alt yapidan cikardik
- kiralayip daha iyi halde geri aldik
- en iyi zamaninda makul paralara oynattik
- 13 mu 15 mi ne para kazandik
- surekli Gs paylasimlarindan y disinda da istifade ettik
- geri donemedi bizi karistiramadi
- rakibimize gidip orayi karistiracak

boyle oyuncu sevilmez mi ? Bosverin karsiliginda hic bir maddi deger ifade etmeyen Gs cocugu , efsane gibi beylik laflari .

Tarihimizde en az paraya mal edip oynatip en cok para kazandigimiz kisidir . Mutlu olmaliyiz

Geri
Üst Alt