- 8 Temmuz 2015
- 35.804
- 70.650
- 3.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akbil zam is coming
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu ne lan manyak bunlar harbiden
Reiüüüüs solsun midemizede bakıyor bir cumartesi gecesi sonrası
Tff onayli bildigimiz futbolcu sozlesmesi renkdashSözleşmesi nasılmış?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ardayi en sevmeyenden daha da sevmiyorum , benim o bir kac sevmedigim futbol piyasasindaki kisilerden biri ...
fakat basaksehir in bu ligde olmamasini istemek baska , antipatik olmasi , hukumetle gobek bagi , yonetimindeki kisiler , oyuncu kadrosundaki bazi cikinti kisiler , hepsi baska mevzular
yalniz mali anlamda konusulan seyler kulliyen yanlis . Basaksehir tamamen kendi kaynaklari ile yonetiliyor , fazla fazla da parasi var
sadece cengizden 12 milyon nakit para geldi ve 3 milyon da bonus beklemede ... enver cem ve badji yi de sattilar , ayrica toplam bonservis harcamalari 3-4 milyon euro seviyesinde , bunlar kanitli rakamsal gercekler
medipol sponsorundan aldigi para , gecen seneki siralama ve puan geliri , ayrica uefa gelirlerini hesaba katarsaniz arda gibi bir musriflik haklari daha bile var eksiye gecmeden
stadyum gelirleri dusuk elbette , urun de sattiklari yok ama ozellikle tff primleri ve cengiz satisi , tabi ozellikle de hic bonservis odememeleri dengeyi tamamen lehlerine cevirmis durumda maddi olarak
o yuzden diger tum elestiriler hakli olabilir ama maddi acidan soylenenler tamamen temelsiz
başakşehirin nasıl yükselmeye başladığını ve gs,bjk,fb nin yedek futbolcularını nasıl aldığını biliyoruz
devlet desteğiyle
Mesela hangileri ve ne kadara ? Benim takip ettigim kadariyla , emre olsun , ugur , alparslan , ferhat , semih .. bir onceki jenerasyon bunlardi ve hep bonservisi elde veya 3 otuz paraya aldilar , gokhan inler , su bu tonla adam aldilar , mehmet battal , pektemek
basarili olunca mutlaka cok para harciyorlardir algisi olusuyor ama inceleyince oyle degil
baska sebeplerle bu klubu istememekte hak gorurum ama maddi anlamda bir yerleri somurmeye ihtiyaclari yok cunku hesap ortada
12 de 1 imiz kadar bonservis harcamalari var , ve avrupalari vardi , ligi iyi puan ve performans primi ile kapattilar ve 3-4 oyuncu satislari var
dogru analiz etmek lazim
Ödedikleri maaş miktarı yüksek değil mi? Ne seviyede biliyor musun?Ardayi en sevmeyenden daha da sevmiyorum , benim o bir kac sevmedigim futbol piyasasindaki kisilerden biri ...
fakat basaksehir in bu ligde olmamasini istemek baska , antipatik olmasi , hukumetle gobek bagi , yonetimindeki kisiler , oyuncu kadrosundaki bazi cikinti kisiler , hepsi baska mevzular
yalniz mali anlamda konusulan seyler kulliyen yanlis . Basaksehir tamamen kendi kaynaklari ile yonetiliyor , fazla fazla da parasi var
sadece cengizden 12 milyon nakit para geldi ve 3 milyon da bonus beklemede ... enver cem ve badji yi de sattilar , ayrica toplam bonservis harcamalari 3-4 milyon euro seviyesinde , bunlar kanitli rakamsal gercekler
medipol sponsorundan aldigi para , gecen seneki siralama ve puan geliri , ayrica uefa gelirlerini hesaba katarsaniz arda gibi bir musriflik haklari daha bile var eksiye gecmeden
stadyum gelirleri dusuk elbette , urun de sattiklari yok ama ozellikle tff primleri ve cengiz satisi , tabi ozellikle de hic bonservis odememeleri dengeyi tamamen lehlerine cevirmis durumda maddi olarak
o yuzden diger tum elestiriler hakli olabilir ama maddi acidan soylenenler tamamen temelsiz
Arda is yapar mi sence kank :/Ödedikleri maaş miktarı yüksek değil mi? Ne seviyede biliyor musun?
Arda is yapar mi sence kank :/
Keramettin admirim futboldan anlar cevabini merak icinde bekliyorumYapmaz diyecek diye ödün kopuyor Serkan ta buradan hissediyorum.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yapar.Arda is yapar mi sence kank :/