Arda Turan Resmen Başakşehir'de!

Terim varken bize gelmiyeceği aşikardı zaten emre abisinin yanına gitti en iyisini yaptı hoca olarakta rıdvanı alsalar keşke çok manyak olurdu kaleyede volkan demireli koysunlar los galacticos olsun takım.

Arda için acı verici bir durum.Barcelnodan akbilspora düşmek.Açıkcası bu transfere bir Galatasaraylı olarak üzülmedim.Bizim artık eskilere bel bağlamamamız lazım.Alttan yeni genç oyuncular gelmeli.

Çok keyiflendim
f96c5c96bfd8f08558ce38d16b0c68df.jpg

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

layığını buldu adam turan. bi daha floryanın kapısından giremezsin sözde galatasaraylı

Beste yapmalıyız emre abisine yapıldığı gibi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim takım eğer karakterli ise, Arenada bizim soyunma odasını ziyarete falan gelir ise tekme tokat kovar.

Antipatik olabilir ama Başakşehir için çok iyi transfer. İyi oyuncu sonuç olarak. Linçe tepki olarak daha hırslı olacaktır.

Ha bu arada İspark...

şu akp iktidarı bitse de başşakşehir denen kara para klübünden kurtulsa bu ülke.

Eleştirenleri, hakaret edenleri anlamıyorum. İstemedik adamı işte. O da Beşiktaş'a değil Başakşehir'e gitti. Yurtdışından da isteyen yok, ne yapmalıydı başka?

Terim'in takıma gelmesinden sonra böyle bir operasyon yapılacağı belliydi şimdi medya'da vs sağlam güzellemeler yapılır, iyi kayırılır da.

Geri
Üst Alt