Arda Turan Resmen Başakşehir'de!

Galatasaray'dan başka takımda oynamam, Galatasaray istemezse avrupada kulüp bakarız dediği için bu tepkiler veriliyor. Ne Terim ne milli takımda yaşadığı olaylar hiç biri önemli değil. Madem geleceksin tutup böyle açıklamalar yapmayacaksın. Yoksa küfürü yersin.

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adamın Galatasaraylılığına laf edenler şimdi küfür ediyorlar boş verin artık oynasın bi yerde..

Cruyf gibi oldu lan bu is
Barcelona levante
Barca bassak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yine soru sorarak tenkit peşindesin anlaşılan,hiç şe yapma bal gibi de o da linç edilirdi.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Bjk kim ki Arda'yı almayacak.Fiko sırf bize nispet olsun diye yine alırdı nasıl Gökhan'ı Caner'i Lens'i aldı.

Almadı yav işte
Arda dünden razıydı
O bölge de kimi kesecek babel mi Quaresma mı
Yedek lens'i bile kesemez.

Bu herif küfür edilmek suretiyle bir daha Galatasaray'la isminin anılmaması lazım

TapaTalK

DTQWVgYW4AASU61.jpg

başakşehirin renkleriyle alakalı açıklama bekliyoruz sn ADAMdan

1ed22a3beaae8c7cfa39ac305c2492d1.jpg

11.08.11 tarihinde yazmışım şunu. Aynı duygular içinde olmak isterdim ama malesef. Hala olaya duygusal yaklaşıyorum, kesinleştiğini duyduğumda çok sinirlendim ve bir o kadar üzüldüm. Yazık etti tüm güzel şeylere. Emre gibi oldu aynı, çocukken pek severdim gitti en büyük nefretlerimden biri oldu, Arda da katıldı abisinin peşine. Yüzleri gülmesin istiyorum bakın bunu çok içten istiyorum.

Galatasarayı dilinden düşürme, taraftarım bilmem ne diye sömürü yapıp dur, üstüne başka takımda oynamam de. Sonuç? Büyük karaktersizlik. Gram hayrını göremesinler

12 teklif var diyen menajeri neden başakşehiri seçer soru bu ?

başakşehir FATİH TERİM STADYUMUnda maçlarını yapacak olması da ayrı bir ironi!

Yine soru sorarak tenkit peşindesin anlaşılan,hiç şe yapma bal gibi de o da linç edilirdi.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Bjk kim ki Arda'yı almayacak.Fiko sırf bize nispet olsun diye yine alırdı nasıl Gökhan'ı Caner'i Lens'i aldı.
O soruyu sorma amacı mı bilmeden yazdığın için sana bir şey demiyorum. Bu huyuna alıştım çünkü artık.

Eğer düşündüğüm neden ile yazdı ise şu sebep yüzünden öyle bir soru sordum. Galatasaray'da oynamış bir sürü oyuncu var, hiç bir sorun çıkarmayıp, ayrıldıktan sonra yine Galatasaray ile ilgili düzgün davranan bir sürü oyuncu.

Böylesi oyunculara bu taraftar hiç bir zaman tepki göstermiyor. Aksine en yakın örneği, Elmander, Taffarel gibi adamların yardımcı antrenör olarak dönmeleri bile büyük bir mutluluk veriyor taraftara.

Yahu Ömer suçu hep taraftar da görüyorsunuz. Bu adama bu lafı kendi yaptıkları sonrası verilen tepkiler yazdırdı bu bir. İkincisi, menejeri açıklama yapıyor 8-12 arası takım istiyor diye. Tamam belki bu açıklama doğru değildir, menejer oyunu olabilir ama sen bu açıklamayı yapıp Başakşehire geliyorsan, bize gelmediğine sevinilmesine rağmen, çünkü bu adam gelse zarar verecekti bana göre, buna rağmen Galatasaraylıyım laflarına ithafen bu tepkiler verilir.

E taraftar çünkü.Adamı hem isteme hem de niye Başakşehir'e gitti diye söv.Sürü psikolojisiyle yapılan saçmalıkları doğal diye yutturmayı bırak artık.

Forumdaki tepkilere bakarsak ayvayi yedigimizin isareti,insallah faydali olamaz hic degilse bu sezon ama bence 1 aya form tutar basak'ta sampiyon olabilir.

Özür dilerim ama götümle güldüm biraz may roz :D

1 senedir top oynamıyor olm. İnstagramdan karıya kıza yürüme olaylarına 1 sene ara verse, sadece bu konuda form tutması 1 ayı bulur.

E taraftar çünkü.Adamı hem isteme hem de niye Başakşehir'e gitti diye söv.Sürü psikolojisiyle yapılan saçmalıkları doğal diye yutturmayı bırak artık.
Benim bir şey yutturmaya çalıştığım yok. Adamın Türkiye'de herhangi bir takımda oynama ile yaptığı açıklamalar mevcut, menejerinin yaptığı 8-12 kulüp istiyor açıklamaları mevcut. Ben yine sana Arda üzerinden cevap vermiş olayım, sen insanların fikirleri üzerinden yorum yapmaya devam et.

Teknik olarak düşünme sadece.Lens'i de aldı hani çok mu oynuyor?Bize nispet yapmak için yine alırdı.
Yahu lens'i aldığında adam fener'i tek başına taşıyodu birşeyler gösterip aldı.

Arda'nın eski videolarına bakıp almak mallık olur.
Hadi onu geçtim bir laf söylüyosan yerine getireceksin. Seni Galatasaray almıyorsa bile gelmeyeceksin bu ülkeye, ağzından kaç kere söz çıktı.

Kaypak insanlara tahamülüm yok.

TapaTalK

Geri
Üst Alt