Arda Turan Resmen Başakşehir'de!

Yahu Ömer suçu hep taraftar da görüyorsunuz. Bu adama bu lafı kendi yaptıkları sonrası verilen tepkiler yazdırdı bu bir. İkincisi, menejeri açıklama yapıyor 8-12 arası takım istiyor diye. Tamam belki bu açıklama doğru değildir, menejer oyunu olabilir ama sen bu açıklamayı yapıp Başakşehire geliyorsan, bize gelmediğine sevinilmesine rağmen, çünkü bu adam gelse zarar verecekti bana göre, buna rağmen Galatasaraylıyım laflarına ithafen bu tepkiler verilir.

Ne suçu!? Ortada suç yokki. Taraftar istemedi. Biri de benim istemeyenlerden. Arda'da kariyeri için başka kulübe gitti. Son derece normal işler bunlar. Ama Arda Galatasaray'a gelmesin dedikten sonra şimdi niye Başakşehir'e gidiyorsun demek garip. Ne 8-9 teklifi yahu. Arda artık kalamazdı Avrupa'da. O da kasaba takımına gideceğine İstanbula geldi işte.

Başka bir takıma gelmesine üzüldüm Türkiye'de ama bu bize gelmemiş olmasından dolayı değil kimliğini karakterini tamamiyle kaybetmiş bir Arda olmasından dolayı. Belki çok para kazanacaksın Arda ama sen artık kulüpsüz kimliksiz bir ADAM'sın.

Benim bir şey yutturmaya çalıştığım yok. Adamın Türkiye'de herhangi bir takımda oynama ile yaptığı açıklamalar mevcut, menejerinin yaptığı 8-12 kulüp istiyor açıklamaları mevcut. Ben yine sana Arda üzerinden cevap vermiş olayım, sen insanların fikirleri üzerinden yorum yapmaya devam et.

Orada kastettiği Fb-Bjk belli ki.Adam da gitmedi işte onlara.

Ne suçu!? Ortada suç yokki. Taraftar istemedi. Biri de benim istemeyenlerden. Arda'da kariyeri için başka kulübe gitti. Son derece normal işler bunlar. Ama Arda Galatasaray'a gelmesin dedikten sonra şimdi niye Başakşehir'e gidiyorsun demek garip. Ne 8-9 teklifi yahu. Arda artık kalamazdı Avrupa'da. O da kasaba takımına gideceğine İstanbula geldi işte.
Ben yanlış anlamışım o zaman özür dilerim. Mevzu gittiği takım değil, mevzu öncesinde yapılan açıklamalar. Galatasaraylı oluşuna dem vurması, Türkiye'de başka takıma gitmeme açıklaması ve tekrar ediyorum belki içi boş bir açıklama ama menejerinin yaptığı açıklama. Verilen tepki Başakşehire gittiği için değil, bu açıklamaların ışığında düşen maskesi.

Kimlik meselesine, camianın çocuğu olma meselesine gelince de dünyada nadir örnekler hariç boş demagoji geliyor bana. Kaldı ki Sabri Sarıoğlu izin verilse Galatasaray altyapıdan gelip burda bırakacaktı. Onu da taraftar istemedi. Hep kendimize yontuyoruz.

galatasarayın yetiştirdiği değerli bir oyuncu, bizim için de önemli bir değer, giderken bize para kazandırmış, fenerin ısrarla istediği ama emre gibi şerefsizlik yapmayan arda turan için kendi taraftarlarımızdan gereksiz, saçma sapan, aşağılayan yorumlar yapılması beni bir galatasaraylı olarak üzüyor..anlamak mümkün değil elmander kaç sene oynadı ne yaptı ki arda turan dan daha fazla değer görüyor.ulan eboeye bile kapınızı açtınız gelsin bi iş verin sokakta kalmasın dediniz.ardanın onun kadar da değeri yokmuydu. taraftarlık tuhaf bir hal almaya başladı ülkemizde, malesef bizim taraftarlara da bulaşmış. sonuç olarak galatasaray düşmanı medya ardayı çiğnedi çiğnedi bizimkilerde yuttu afiyet olsun.
ardaya başarılar diliyorum umarım yine bir gün galatasarayla yolların kesişir kaptan...

Sabri nin adı geçmişken. Hiç birimiz sevmeyiz hatta nefret bile ederiz yıllarca gitmesi gerekirken hâlâ takımda kaldı diye.

Ama Sabri Arda dan daha büyük bir değerdir bu kulüp için benim gözümde.

sent via GSC

Sarper, bu adam yurt dışına transfer olduktan sonra Galatasaray'dan başka takımda oynamam dedi. Yurt dışında olduğu süre sarfında bir çok kez Galatasaraylı oluşundan dem vurdu. Bu açıklamalara rağmen, eğer şimdi şu an Galatasarayın şampiyonluk yarışında olduğu bir takıma geliyor ise bu konu üzerinden tepki olması normal. Üstelik bu ateşe menejeri 8-12 takımdan teklif var diyerek iyice benzin döküyor ise.

Sabri nin adı geçmişken. Hiç birimiz sevmeyiz hatta nefret bile ederiz yıllarca gitmesi gerekirken hâlâ takımda kaldı diye.

Ama Sabri Arda dan daha büyük bir değerdir bu kulüp için benim gözümde.

sent via GSC

Boşuna demiyoruz UEFA Kupası kadrosu bu dönemde oynasa onu da yerdiniz diye.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Sarper, bu adam yurt dışına transfer olduktan sonra Galatasaray'dan başka takımda oynamam dedi. Yurt dışında olduğu süre sarfında bir çok kez Galatasaraylı oluşundan dem vurdu. Bu açıklamalara rağmen, eğer şimdi şu an Galatasarayın şampiyonluk yarışında olduğu bir takıma geliyor ise bu konu üzerinden tepki olması normal. Üstelik bu ateşe menejeri 8-12 takımdan teklif var diyerek iyice benzin döküyor ise.

Diyecek abi şu meselelere ya hep ya hiç olarak bakmayı bırak artık.Demişse demiş adam Bjk'ye de gidebilirdi ama gitmedi.

Boşuna demiyoruz UEFA Kupası kadrosu bu dönemde oynasa onu da yerdiniz diye.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Diyecek abi şu meselelere ya hep ya hiç olarak bakmayı bırak artık.Demişse demiş adam Bjk'ye de gidebilirdi ama gitmedi.
Tamam Sarper tamam yerdik afiyetle hem de.

sent via GSC

akpsporda 2-3 sene takıldıktan sonra futbolu bırakır hidayet gibi saraya soytarı pardon danışman olur!!

zerre üzülmedim
bizden uzak dursun, hazzetmiyorum kendisinden

Hakan Şükür Akp'den vekil olduğunda muhalif taraftarlar siyasete girmeseydi kraldı falan diyordu,iktidara yakın olanlar adamın şahsi hayatı size ne adam yine kral diyordu.Şimdi Fetöcü oldu (Ki adam hiçbir zaman saklamadı Fetöcü olduğunu,adamın nikah şahidi bile Feto.),muhalifler Fetöcüyse Fetöcü kral diyor,iktidara yakın olanlar bundan efsane olmaz,vatan haini (Bence de öyle o ayrı bir konu.) diyor.Bırakın abi şu kafayı yav.

Son düzenleme:
Boyle taraftar mi olur

Sizin ben vicdaninizi seveyim

Galatasaray'dan başka kulüpte oynamam demesi üzerinden yüklenilmesini doğru bulmuyorum.Bu kadar kötü duruma geleceğini bilemezdi.

adam diyorki galatasaray istemezse oraya dönemezsem avrupada başka kulüp bakarım diyo. o zamanlar başakşehir bu kadar popüler olsa sorsalar oraya da yok gelmem derdi boşa savunup durmayın şu hırtı

Geri
Üst Alt