- 20 Haziran 2011
- 60.967
- 69.373
- 4.758
Kubat Tokmakçı Arda feneri tokmaklamak sureti ile Gsliligini percinler diye dusunuyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adam diyorki galatasaray istemezse oraya dönemezsem avrupada başka kulüp bakarım diyo. o zamanlar başakşehir bu kadar popüler olsa sorsalar oraya da yok gelmem derdi boşa savunup durmayın şu hırtı
Arda yi severmisin Gamze reyiz ?Hayirli olsun.
galatasarayın yetiştirdiği değerli bir oyuncu, bizim için de önemli bir değer, giderken bize para kazandırmış, fenerin ısrarla istediği ama emre gibi şerefsizlik yapmayan arda turan için kendi taraftarlarımızdan gereksiz, saçma sapan, aşağılayan yorumlar yapılması beni bir galatasaraylı olarak üzüyor..anlamak mümkün değil elmander kaç sene oynadı ne yaptı ki arda turan dan daha fazla değer görüyor.ulan eboeye bile kapınızı açtınız gelsin bi iş verin sokakta kalmasın dediniz.ardanın onun kadar da değeri yokmuydu. taraftarlık tuhaf bir hal almaya başladı ülkemizde, malesef bizim taraftarlara da bulaşmış. sonuç olarak galatasaray düşmanı medya ardayı çiğnedi çiğnedi bizimkilerde yuttu afiyet olsun.
ardaya başarılar diliyorum umarım yine bir gün galatasarayla yolların kesişir kaptan...
Savunmuyorum ki,taraftarın tepkisinin saçmalığını söylüyorum.Adam bize gelmek istedi kaç kez,taraftar tepkisinden dolayı gelemedi.Şimdi adam Fb-Bjk'ye de gitmemişken niye Başak'a gittin demenin anlamı yok,Türkiye'ye dönmek istiyordu belli ki.
Ulan ne adamsinArda yi severmisin Gamze reyiz ?
Arda ,Basaksehir'in Demir Bâş'ı olur diyebilirmiyiz ?
Uğur İz Arda Başakşehir'de büyük izler bırakır.@Kubat Tokmakçı Arda feneri tokmaklamak sureti ile Gsliligini percinler diye dusunuyorum.
bu herifin 3 lafından 4ü adamlık değil mi? o zaman adam olacak öyle laflar etmeyecekti. yada kuyruğunu kıstırıp terimden özür dileyecekti ama adamlığına yediremedi demek ki başaka gidip kendine sövdürmek daha vicdanlı geldi
Gamze Reyiz muhim 1 cimbomludur
Sarper bana bir şeyi açıklar mısın lütfen. Deminden beri ben hep Arda üzerinden yazıyorum, senin şahsına tek kelime etmiyorum. Oysa bir çok kişi senin şu yazdıkların için ne diye bu kadar çok Ardayı savunuyorsun diye bilir ama ben mesela böyle bir şey demem, çünkü herkesin ne yazacağı, neyi savunacağı kendi bileceği bir şey.Boşuna demiyoruz UEFA Kupası kadrosu bu dönemde oynasa onu da yerdiniz diye.
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
Diyecek abi şu meselelere ya hep ya hiç olarak bakmayı bırak artık.Demişse demiş adam Bjk'ye de gidebilirdi ama gitmedi.
Savunmuyorum ki,taraftarın tepkisinin saçmalığını söylüyorum.Adam bize gelmek istedi kaç kez,taraftar tepkisinden dolayı gelemedi.Şimdi adam Fb-Bjk'ye de gitmemişken niye Başak'a gittin demenin anlamı yok,Türkiye'ye dönmek istiyordu belli ki.
Başak ezeli rakibimiz falan mı?Çoğu eski oyuncumuzun bir dönem oynamış olduğu bir kulüp.