Arda Turan Resmen Başakşehir'de!

Pardon. Fatih Terimli Galatasaray şampiyon olamazsa, Abdullah Avcılı, Arda Turanlı Başakşehir şampiyon olsun mu istiyorsunuz?

Hayır. Taraftarı olduğum Galatasaray şampiyon olamazsa gerçek rakiplerimizden biri şampiyon olmasın istiyorum, kasalarını milyon eurolarla doldurmasın istiyorum, ŞL'nin vereceği maddi manavi destekten mahrum kalsınlar istiyorum. Başak dediğimiz takım bugün var yarın yok. Şampiyon olmuş olmamış zerre önemli değil. Gayet anlaşılabilir bir istek olduğunu da belirtmeden edemeyeceğim, roket bilimi değil sonuçta.

Bu vesileyle seni yine yeniden kınıyorum.

26733389_542477686104406_2383801801853922294_n.jpg

abi takmayın artık şu ardayı ya,bu sezon hazır olana kadar lig biter.bunun dısında beni bu neydüğü belirsiz basaksehir rahatsız ediyo.caicara,clichy,arda gibi oyunculara verilen paralar...senin ne gelirin varki alabiliyon.

basaksehir kapatılmalı,bunun için baskı yapılmalı ...bu kadar şatafat yeter.

@Muratozen1903

Vallahi Arda için büyük maliyetler vardı. Başakşehir bunu nasıl çözdü bilemiyoruz. Çok ciddi paralar ortada vardı.

bjk de almak istiyodu..o kadar pis işler dönüyoki o yüzden basaksehirin şampiyonluga oynaması falan da mide bulandırıcı...ama fatih terim için sevindirici bu durumlar.hepsini üst üste koyup şampiyon yapar.

Bu para nereden geliyor diye soranlar ciddi olamaz

belli degilmi yaeni

Nedense çok sevindim. Oyuncu desen tv oyuncusu futbolu 1.5 sezon önce bıraktı. Gitsin orada neden kadroda yokum. Türkiye’nin en iyi oyuncusu benim ayakları yapsın. Barcelona’da oynayan (ki oynamadı) bir oyuncu hala yaş olarak çok uçlarda değilse ve hücuma dönük bir oyuncu ise her türlü İtalya İngiltere Fransa Almanya vs kalbur üstü takıma gidebilirdi. Bu adamın 2 talibi BJK ve Belediyespor ise siz varın düşünün ne kadar boş beleş olduğunu... Arda diye bir oyuncu Avrupa’da artık Yok. Türkiye’de ise bir kaç sene göt göbek büyütür otururur. Barcelona 2.5 sene maaştan kurtuldu kira bedeli aldı. Satın alma opsiyonu koydu. Ve dilersem bu dönemde kendimde satarım dedi. Yani arda bir ihtimal futbola dönerse ve bir talibi çıkarsa satarım diyor Barcelona... çünkü şu anda satmak istedi dönem başı istedi ama bir tane alıcı çıkmadı. Hani o Çin dediğimiz ülkeden bile...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bos yapmaya gerek yok iki yüzlü türk milleti.

Öncelikle Arda Turan kendini ve futbolu coktan bitirmis, simarik ve pislik bir kisiliktir. Ama Türkiyede Galatasaraydan baska kulüpte oynamam sözü gerceli degildir bu sartlarda. Adam bizim tarafimizdan hakli olarak istenilmedi. Avrupa kulüpleri de enayi degil bunun gibi mali alacaklar. Menajeri 10 kulüp teklif verdi diyor ama salladigi net.

Kaderi buymus demek ki. Kendi etti kendi buldu. Ama o gün Galatasarayin her zaman kapilari acik oldugunu düsünerek o yorumu yapti. Ama bugün o kapilar kapandi ve bir daha acilmaz insallah.

Son düzenleme:
arda her ne kadar karakteri çok sorunlu olsada hem çok zeki hem çok yetenekli bir adam,eger büyük bir EĞER futbol oynamak için geldiyse sıkıntı yaratır...

İmza töreni M1B Yenikapı-Kirazlı metro hattında yapılacakmış. Ayrıca Başakşehirli taraftarlar, Bayrampaşa istasyonunda Arda'ya büyük bir sürpriz yapacakmış.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
arda her ne kadar karakteri çok sorunlu olsada hem çok zeki hem çok yetenekli bir adam,eger büyük bir EĞER futbol oynamak için geldiyse sıkıntı yaratır...
Bu nasil ezbere yorum Ibrahim? Cok zeki mi? Ya kusura bakmayin ama iki net cümle kuran birini zeki yapiyorsunuz ya, bayiliyorum valla.

Zeki olsa, kariyerini bu sekilde yitirmezdi bir kere. Tam tersi, malin önde gideni.

Bu nasil ezbere yorum Ibrahim? Cok zeki mi? Ya kusura bakmayin ama iki net cümle kuran birini zeki yapiyorsunuz ya, bayiliyorum valla.

Zeki olsa, kariyerini bu sekilde yitirmezdi bir kere. Tam tersi, malin önde gideni.

benim düşüncem, duruşundan ve bana konuşmasından felan zeki oldugu izlenimini veriyor ,ayrıca başakşehirin kadrosu ile birlikte küçümsenemeyecek şampiyonluk şansları var bence...

Bu herif kafasında futbolu falan bitirmiş amacı top oynamak falan değil birilerine nispet yapmak için geliyor ayrıca böyle egosu yüksek tipler gündem olmayı şımarmayı çok seveler İspanya'da kimse bunu takmayınca canı sıkıldı atladı geldi işte zaten bunun için de 6 aydır yol yapıp duruyordu önce bize yaranmaya çalıştı sonra kargalara en son de kendini başakşehire yamadı işte

İmza töreni M1B Yenikapı-Kirazlı metro hattında yapılacakmış. Ayrıca Başakşehirli taraftarlar, Bayrampaşa istasyonunda Arda'ya büyük bir sürpriz yapacakmış.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belediye çalışanlarını falan götürürler karşılamaya.

Seneye katki vermeye baslar

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt