Arda Turan Resmen Başakşehir'de!

15-16 sezonu 2.5 harcamış 2.65 almış 16-17 sezonu 9.8 harcamış 1 m almış 17-18 sezonu 3.6 harcamış 15.2 almış nerde bu 35 m Euro gelir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben eminim bizim Yönetim bu adam ile görüstü ve yüksek maasi yüzünden geri adim attilar.
Taraftar istemedi falan bunlar hikaye, yeri geldiginde Taraftari sallamiyorlar bile.

Bu dönem görüşülmemiştir. Abartmayalım. Yönetim taraftarı çok salladığı için bu haldeyiz. Arda'yı biz istemedik. Evet! Komik maaş meselesi geçen sezonun meselesi sanırım. Yeni değil.

Nerde arkadaş bu 35 m Euro satışlardan gelir

Koca kafanın gidişi hiç dert değil kurtulduk ama açık açık yalan konuşuluyor. Hem bu oyuncu için bedel ödemeyeceksin. Hem maaşının yarısını ödeyeceksin hemde barca satarsa üstüne para alacaksın. Sizce bu mümkün mü?

Yalan söylüyorlar. Açık açık yalan. Adam 200 bin Euro prim için olay çıkaran adam %50 aşağısına nasıl imza atar. Birde 12,5 m Euro UEFA’dan nasıl geliyor arkadaş. Kupayı alana verilen ödül o kadar mı Enver 1.3 m Euro Cengiz 13.5 nerde kalan 21 m euroluk satış son 3 sezona bakıyorum da arkadaş yalan söylemek bir sanat olmuş

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ve bunu yaparken yüzleri hic ama hic kizarmiyor.

Yalan söylüyorlar. Açık açık yalan. Adam 200 bin Euro prim için olay çıkaran adam %50 aşağısına nasıl imza atar. Birde 12,5 m Euro UEFA’dan nasıl geliyor arkadaş. Kupayı alana verilen ödül o kadar mı Enver 1.3 m Euro Cengiz 13.5 nerde kalan 21 m euroluk satış son 3 sezona bakıyorum da arkadaş yalan söylemek bir sanat olmuş

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adamlar şeffaf değil. Eminim kayıt dışı ödeme bile yapılıyordur. Arda Göksel abisine, belediyeye güvenir. Parasının kalmayacağını bilir.

Bu dönem görüşülmemiştir. Abartmayalım. Yönetim taraftarı çok salladığı için bu haldeyiz. Arda'yı biz istemedik. Evet! Komik maaş meselesi geçen sezonun meselesi sanırım. Yeni değil.
Komik maas meselesi Barcelonaya gittigi ilk dönem idi galiba, sanirim alti ay oynamayacagi dönem.
Ben bu dönem görüsüldügüne inaniyorum, cünkü Cenk Ergün´ün aciklamalari buna isaret ediyor.

Son düzenleme:
arda yı takımımda görmek istemiyorum ama bi tepki verilmeside saçma olur biz isteseydik koşa koşa gelirdi buna eminim Galatasaray sevgisi var adamın bunu inkar etmekte saçma olur adam kaç defa Galatasaray maç.larına geldi bunu hangi futbolcu yapıyor

Kusura bakmayın bunlar ak spor değilse ve her yerden kaynak akıtılmıyorsa ben birşey bilmiyorum. Gel Sinan anlat hele şu yalanı nasıl anlatacaksan

Sonrada çıkıp şeffaflık adına açıklıyormuş. Abi ben elimdeki malı sana vericem para almıycam üstüne maaşın yarısını ödeyecem. Oda yetmeyecek sende oynarken satarsam sana para vericem. Yar Barcelona manyak yada bizi salak yerine koyuyorlar

Adam bize dedi ki resmen ; "Siz borç içerisindesiniz alamazsınız, bizden 5 yemeye devam edeceksiniz"

Utan Dursun utan...Yüzün varsa.

2 ve 4 artı Bonus diyor.
Bonusları söylemiyor.
Şeffaf olan sadece şu.
Bu Göksel yalancının teki.

Gscimbom Mobile

Terim ile sorunum yok demiş. Olamaz zaten gelip elini öpeceksin arenada ama biz sana yine de sövücez aturan

sen ne serefsiz bir herif ciktin

Beşiktaş maçına kalkıp gelecektim; sanırım Başakşehir maçına da geleceğim. Sırf deşarj olmak için. Evet.

Açıklamaları acayip provake edici.

Arena'da çok dehşet anla bizleri bekliyor, umarım sakatlanmazsın.

35 Milyon ha?

70092fc5fc11cd03eb2beb655504184d.jpg

sent via GSC

Geri
Üst Alt