Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.237
- 13.889
- 403
abi o avatarın değişme vakti gelmedi mi sence de!
Belhanda yi mi koyayim, bir yol goster!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi o avatarın değişme vakti gelmedi mi sence de!
Dille yegenim Ardayi gec olmadan
kötü günleri geride bıraktık, sırada daha kötü günler var.Yarin başbakan tv karşısına cikiyor ustat. Ozaman belli olur. Lakin ulusal bir maske zorunlulugu gelmeyecek galiba. Sadece yöresel durumlar oluyor. Suan birkac buyuk sehirde bazi meydanlar icin maske zorunlulugu geldi. Bu da belediye baskanlarinin kendi inisiyatifinde. Bakalim hayirlisi..
Gurbetci ahbabimiz sever Ardayi ,yakinda dilleyecek eski gunlerdeki gibi.En büyük turancı o ama dile getirmekten korkuyor
koy yav ne olacak krala ceza vermis bir de yonetim :’(Belhanda yi mi koyayim, bir yol goster!
ümmet dostu Arda turanın gelişi senin gibi ehli müslim bir abimizi sevindirmiştir şüphesiz
koy yav ne olacak krala ceza vermis bir de yonetim :’(
kral zekatini verir kulube ama allah goruyo bu zulmüAyıp ettiler renktaş o konuda
150 bin ceza ne 1,5 milyon olmalıydı
burda tam bir cihatci degil mi kral ya <3
burda tam bir cihatci degil mi kral ya <3
kuslar kanatlarini sinus mu cosinus mu onlarin bi degerindeki sekille cirpiyomus oyle bi sey demisti bize hoca tam dinlememistim yine kafa aciyo diye o geldi aklima simdi. ziya hoca... dersi dinleyelim diye guya hayattan ornekler veriyodu ilgilerini cekeyim diye bana ne kustanKucuk Emrah ta olabilir ustat.. Ama boyle resimi sinus 80 derece açıdan bakıp, newton formulu uzerinden yuruyunce biraz cihatci tipi gorur gibiyim
Arda yeniden kullerinden dogup avrupada bizi sirtiliyor ligde sampiyon yapiyor.
Ardindan sene sonu 15 milyon avroya avrupaya transfer oluyor .
Var bi hayalimiz![]()
Sil o gozyaslarini kiyamam sanaSevinçten ağlıyorum şuan . Nasıl oldu da dünya yıldızı survivora katılmak yerine bizi seçti ? Şimdi acun düşünsün büyük çalım attık
arda'nın şampiyonlugu varmı bizde oynarken