Arda Turan - Sinem Kobal

Cahangir Rzazade

Tecrübeli Üye
Gecenlerde halamin torunu Selena dizisine bakiyordu. Malum cocuklar sihirli mihirli seyleri kacirmaz. Cocuga "Bu Selena Arda'nin sevgilisi" dedigimde cocuk da "Aa o zaman neden Galatasaray icin sihir yapmiyor?" diye sordu. O an ben de cok kizdim. Madem Selena yengemiz oluyor neden sihir yapmiyor bizim icin. Zor duruma dustugumuzde Hakan Balta, Mustafa Sarp ve Baris Ozbek el-ele tutusup "Selena-Selena" diye cagirdiginda hemen yetisir imdada. Ama sonra Yuce Honos'un boyle seylere mudahele etmegi yasakladigi aklima geldi. Bu basligi acma sebebim su. Yeteri kadar destek toplarsak bunu Yuce Honos'a gonderecegim. Belki Futbol takimlarina mudahele hakkinda kanun taslagi hazirlar. Boylelikle elimizde olan nimetden faydalanabiliriz. Nasil fikir ama?

Bu arada dun Arda sahada canini disine takarak oynuyordu, Sinem Kobal da seyrediyordu. Bu durum cok hosuma gitti. :)

Cevap: Arda Turan- Sinem Kobal

100 kişi ss almıştır dur bende ünlü olayım :D :D

:asd::asd::asd:

Yüce HONOS lafı falan hepsi mükemmel Cahang reis :D:D

Saygılar sunarım

Gecenlerde halamin torunu Selena dizisine bakiyordu. Malum cocuklar sihirli mihirli seyleri kacirmaz. Cocuga "Bu Selena Arda'nin sevgilisi" dedigimde cocuk da "Aa o zaman neden Galatasaray icin sihir yapmiyor?" diye sordu. O an ben de cok kizdim. Madem Selena yengemiz oluyor neden sihir yapmiyor bizim icin. Zor duruma dustugumuzde Hakan Balta, Mustafa Sarp ve Baris Ozbek el-ele tutusup "Selena-Selena" diye cagirdiginda hemen yetisir imdada. Ama sonra Yuce Honos'un boyle seylere mudahele etmegi yasakladigi aklima geldi. Bu basligi acma sebebim su. Yeteri kadar destek toplarsak bunu Yuce Honos'a gonderecegim. Belki Futbol takimlarina mudahele hakkinda kanun taslagi hazirlar. Boylelikle elimizde olan nimetden fayalanabiliriz. Nasil fikir ama?

Bu arada dun Arda sahada canini disine takarak oynuyordu, Sinem Kobal da seyrediyordu. Bu durum cok hosuma gitti. :)

Yakışır.

Hamdi Alkan bu leş dizide acayip bir cini mi oynuyordu üstad sen bilirsin, komikti baya

O baskaydi galiba. :) En sinir oldugum sey tam spor haberleri ve ya guzel bir film falan izleyecekken cocuklarin "Selena"yi izlemek istiyoruz diye aglamasiydi. :D Gunun hangi bolumu TV'yi acsan bu cikiyordu. :D

O baskaydi galiba. :) En sinir oldugum sey tam spor haberleri ve ya guzel bir film falan izleyecekken cocuklarin "Selena"yi izlemek istiyoruz diye aglamasiydi. :D Gunun hangi bolumu TV'yi acsan bu cikiyordu. :D

Keyifle izle reis o da bir emek ürünü :idea:

Balta-Barış-Sarp elele tutuşup boğaz köprüsünden atlasalar nasıl olur? Selena'ya falan da gerek kalmaz..

Hahahahaha Cahangir reyis efsanesin :D

hahahahaha

kim la bunlar , Yuce Honos kim , Selena kim ? :D

herkes biliyo galiba bir ben cahil kalmışım :D

Birde bez bebek vardı. Onuda mustafa sarp a sevgili yapalım. Tüm sihir dünyası elimizde olur.

Mus-ta-fa Mus-ta-fa Mustafa :D Laylaylalaaa Mustafa Mustafa :D Futbolun düşmanı gollerin adamı :D

Yüce HONOS

y%C3%BCce-honos_4561.jpg

Fenaa saçma bi konu gibi geldi. Ama yinede düşünülmüş.Düşünceye saygı :)

Geri
Üst Alt