Arda Turan Uçakta Gazeteci Dövdü

Evladimiz Ardayi yuvasina davet edelim diyorum bu hos hadiseden sonra.

Emre belede aynisini yaptilar
Sonra kendileri kaptilar

Emreyle birlikte asyde fenere kufrederdik beee :(

Ardadan cok severdim

Benim gibi eski asyciler bilir emrenin ne fanatik gsli oldugunu

Kale arkasinda isinirken taraftarlarla sohbetini

Her degerimizi once yerin dibine sokuyorlar sonra kendileri kapiyorlar
Bizim malo gslilerde yiyor

Karakaltakli tinerciler tore olayinda nasil sahiplendiler
Keza sikeci ibneler sikeyi savundu beeer

Dağ başımı len orası. Herif ailene laf etiyse git savcılığa. Oh ne güzel herkes kendi adaletini kendi ayarlasın kafasına göre. Yeni türkiye bravo. Gurur duyun eseriniz ile

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Hala ortaya çıkıp delikanlı gibi anlatmadılar ne haltlar döndüğünü 2016 yazında.80 milyon insanı mahcup ettiler, kendilerince de prim krizi vs bir şeyler çıkardılar. Medya akımı fark etmeksizin hangi gazeteci durup dururken bu kadar ciddi ve büyük sonuçlar doğuracağı öngörülen bir haber sallayabilir. Ya milli takımdan ya federasyondan vermişlerdir bilgiyi..

Bu Türk futbolu boğazına kadar pisliğin içine batmış durumda , arda da bu durumun özeti. Haklı olursun ,haksız olursun baban yaşında adama , o kadar insanın içinde o küfürler edilir mi hiç ? Sen böyle yapıyorsan, her allahın günü kıt kanaat geçinen bu kadar insan ne yapsın ?

Bireysel fikrim , arda maalesef her geçen gün, her yeni olayda kendini küçülttükçe küçültüyor. Kendi hayatı , kendi kararları..

''seni bu uçağa alanın a....... k.....'' diyor.gazeteciler o uçağa kafalarına göre binmiyor TFF başkanı ve t.direktör izni ile o uçaktalar.dolayısıyla küfür doğrudan demirören ve terim'e gidiyor.bakalım ne yapacaklar?

Psikolojik sorunları var

Dursun Özbek İstifa

Demirören ve Terim'e alenen söven , korkusuz Kaptanımız Arda Turan'ı bağrımıza basıp kulubümüze tekrar kazandırmanın vakti gelmiştir diye düşünüyorum , bilmem katılır mısınız?

Umarim hic bir sekilde yarin bir gun Galatasaray'a donmez bu Acun'un adami. Bunu bir Galatasaray taraftari sevemez.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom.com mobile app

Umarim hic bir sekilde yarin bir gun Galatasaray'a donmez bu Acun'un adami. Bunu bir Galatasaray taraftari sevemez.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom.com mobile app

hafiften yol yapıyor.son olayla ilgili yorum yaparken Galatasaray formalı resmini kullanmış!!

DBnOu8DXoAAuYuz.jpg

Bi Allah'ın kulu da çıkıp şu yüzden kadro dışı kaldı bu elemanlar diye açıklama yapmadı

Demirören ne yapacak bakalım bu küfür karşısında, Rıdvan'ın tff süresi iyi gidiyor.

Terim'i kimse iplemiyor zaten tokat manyağı yapıyor gelen geçen, zaten Şenol'u ikna etseler milli takım için, Terim'in kıçına anında basarlar tekmeli

G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yerli medya yıllardır sizleri yalarken iyiydi ama değil mi?

Her yerde duyar kasıyorsun, ben şöyleyim ben böyleyim yok Bayrampaşalıyım yok saygı yok sevgi yok ben role model'im falan diye konuşuyorsun. Sonra da bu. Bravo Arda

sent via GSC

Geri
Üst Alt