Arda Turan: "Uğur Demirok'un gözünden kan fışkırıyordu"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Arda Turan: "Olaylar yaşandığı sırada yerde yatan oyuncum Uğur Demirok'un yanına gittim; gözünden kan fışkırıyordu. Hakemin yanına gidip 'Benim oyuncumun gözü senin hakem arkadaşının gözünden daha mı değersiz? Bu şartlar altında ben bu maçı oynamak istemiyorum' dedim."

Galatasaraylı olmanın bu zor yanını daha yakından öğreniyor maalesef bu gerçeklere alışsa iyi olur zira bu ülkede futbol bize karşı oynanan bir oyun

Arda derhal yuvasına dönmeli ha scout olur mesela bilmem İspanya da pilot taliminin hocası olur ülkeden de uzak dursa kendisi için çok hayırlı olur gibi

Ben maci basindan sonuna kadar izledim

Kesinlikle hakli

Sadece ugur’a degil kendisine de isabet etti yabanci maddeler

Adam neredeyse kör olacakti ama maci ayni sekilde devam ettirdiler

Ben maci basindan sonuna kadar izledim

Kesinlikle hakli

Sadece ugur’a degil kendisine de isabet etti yabanci maddeler

Adam neredeyse kör olacakti ama maci ayni sekilde devam ettirdiler
Bodrumluların Arda'yla ne derdi olabilir. Türk futbolunu Galatasaray aleyhinde terörize ediyorlar işte.

aynı şeyi ft hususunda dediğimde ft ile ne alakamız var diyodun renktaş
Ben davanın Galatasaray'la alakası yok dedim. O dönem Galatasaray yönetimine soruyorlardı bu mevzuyu. Galatasaray yönetimi bu isimlerin kişisel davalarının muhatabı mı? değil.

Buradaki mevzu farklı. Olayın hiç bir tarafında olmayan bir taraftar grubu böyle bir şey yapmaz. Bana mantıklı gelmiyor. Oradaki 3-5 holigan Fenerlinin fişeklediği bir şey olduğu bariz.

Bu adamlar bu ülkede şike yaptı tribünlerde bu kadar olay dönmedi. Bu kulüpler üzerindeki hakim ellerin büyüklüğünün resmi. Öyle olmasa Bodrum bir özür falan yayınlardı.

Ben davanın Galatasaray'la alakası yok dedim. O dönem Galatasaray yönetimine soruyorlardı bu mevzuyu. Galatasaray yönetimi bu isimlerin kişisel davalarının muhatabı mı? değil.

Buradaki mevzu farklı. Olayın hiç bir tarafında olmayan bir taraftar grubu böyle bir şey yapmaz. Bana mantıklı gelmiyor. Oradaki 3-5 holigan Fenerlinin fişeklediği bir şey olduğu bariz.

Bu adamlar bu ülkede şike yaptı tribünlerde bu kadar olay dönmedi. Bu kulüpler üzerindeki hakim ellerin büyüklüğünün resmi. Öyle olmasa Bodrum bir özür falan yayınlardı.
illa birilerinin fişeklemesi gerekmiyor ki bizim insanımız katıksız mal.
Samsun maçında maçın ırzına geçen herif stoperdeki kel olmasına rağmen okana küfür edip ıslıkladılar, tylanı ıslıkladılar.
Bizim insanımızdaki zeka özrü seviyesi maximum seviyede.

Arda Turan: "Olaylar yaşandığı sırada yerde yatan oyuncum Uğur Demirok'un yanına gittim; gözünden kan fışkırıyordu. Hakemin yanına gidip 'Benim oyuncumun gözü senin hakem arkadaşının gözünden daha mı değersiz? Bu şartlar altında ben bu maçı oynamak istemiyorum' dedim."

Yalnız müthiş bir sahne :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Dayının "küfür etme i..e" dediği noktada patladım.

Utanmasi gereken adam millete utanmiyorlar mi diyor

Vay arkadas :d

Büyük bir rezalet aslinda bu olay ama yeterince konusulmamis

Retina da yirtik oldugu söylenmis ama lazer ile müdahale tutmamis

Yirtik büyüdügü an da görme kaybi olabilir

Yedek kulubesinde oturan bir oyuncunun basina böyle birsey geliyorsa artik ülke futbolu tamamen bitmistir

Geri
Üst Alt