Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basaksehir ile kontrati yazin mi bitiyor?
Bu herif camiadan + Terimden ozur dileyip donmesin sakin?

Ama musap dediğin gibi bu şimdiden yol yapıyor bence de. Ben Galatasaraylı futbolcu olsam tek hayalim futbolu GSde bırakmak olur, bence bu karaktersizin amacı da o. İnşallah şunu kapıdan içeri sokmazlar o zevki tattırmazlar

Ama musap dediğin gibi bu şimdiden yol yapıyor bence de. Ben Galatasaraylı futbolcu olsam tek hayalim futbolu GSde bırakmak olur, bence bu karaktersizin amacı da o. İnşallah şunu kapıdan içeri sokmazlar o zevki tattırmazlar
Terime bagli. Terimde buna kopek gibi ozur dilettirir, iyi bir cektirir.

Hem berbat durumda hem de karektersiz. Terim gitse de kalsa da giremez bir daha buraya. Hadi yaylan arda kardes.

Terime bagli. Terimde buna kopek gibi ozur dilettirir, iyi bir cektirir.
Şu ana kadar 50 kere özür dilemesi gerekirdi. Hem babam gibi seviyorum deyip hem de o kazığı atmak ne kadar karaktersiz olduğunu ortaya çıkardı. Bence Terim artık bunu şeyine bile takmaz. Gerekene gerektiği gibi davranacaksın

Arda hocayıda aramış başşaglığı için sinan engin dedi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başakşehir makine gibi takım şu çöp bile sırıtmıyor sistemde..

Ne gelmesi saçmalamayın olmaz öle iş. Galatasaraylıymış yesinler senin Galatasaraylılığını yapılan teklif komikti diyip Başakşehire gitti. Başak almasa tinercilere gidiyordu unutmayın. Defolsun gitsin siyasetin takımında bitirsin kariyerini abisi gibi

Gelirse inanılmaz soğurum bu camiadan

Teklif edilen parayı beğenmeyip teklif komikti diyeceksin sonra da ben galatasaraylıyım. Güzel fikra

Hocamın affına sigınıp yuvasina donecektir

hqdefault.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt