- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
O anı görür gibiyim.Kampin ilk gününde ekibimizin formasi altinda hazir bulunacaktir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O anı görür gibiyim.Kampin ilk gününde ekibimizin formasi altinda hazir bulunacaktir.
Fatih hocanın elini öp ve ucuz maaşa geri dön 66
O zaman kendi peakinde olduğu için teklifi komik bulması doğal sadece bunu dışarıya ifade etmesi yanlış. Şimdi çok fazla para isteyeceğini düşünmüyorum.Bir komik teklif daha mı yapılsın diyorsun?
O zaman kendi peakinde olduğu için teklifi komik bulması doğal sadece bunu dışarıya ifade etmesi yanlış. Şimdi çok fazla para isteyeceğini düşünmüyorum.
İnan bana arda düzelir emre düzelmez baya kafayı kırdı ispanyada.Tabii ki teklifi beğenmeme hakkı var. Teklif hakkında konuşurkenki üslubu rezaletti. Sıkıntı orda.
Arda bedava oynasa bile gelmesini istemem. Atletico Madrid’deki Arda gibi oynayabilse 3-4 milyon alacak olsa bile isterim doğruya doğru. Ama Arda’nın bir daha üst düzey futbol oynayacağını sanmam.
Karakter konusunda sıkıntısı olan bir oyuncuya yatırım yapacak olsam bu Emre Mor olurdu. O da Fatih Terim bizde diye. Yaşı genç ve bir şekilde toparlarsa hem çok yararlı olur hem de çok büyük paralara satılma imkanı olur.