Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
46822

hala gelmesini istemeyenler varsa..

semih,çalık, selçuk ve sinan ikilisini izlesin

ikilisini diyorum çünkü bu dördünü ancak biz aynı anda oynatırız.

O zaman kendi peakinde olduğu için teklifi komik bulması doğal sadece bunu dışarıya ifade etmesi yanlış. Şimdi çok fazla para isteyeceğini düşünmüyorum.

Tabii ki teklifi beğenmeme hakkı var. Teklif hakkında konuşurkenki üslubu rezaletti. Sıkıntı orda.

Arda bedava oynasa bile gelmesini istemem. Atletico Madrid’deki Arda gibi oynayabilse 3-4 milyon alacak olsa bile isterim doğruya doğru. Ama Arda’nın bir daha üst düzey futbol oynayacağını sanmam.

Karakter konusunda sıkıntısı olan bir oyuncuya yatırım yapacak olsam bu Emre Mor olurdu. O da Fatih Terim bizde diye. Yaşı genç ve bir şekilde toparlarsa hem çok yararlı olur hem de çok büyük paralara satılma imkanı olur.

Tabii ki teklifi beğenmeme hakkı var. Teklif hakkında konuşurkenki üslubu rezaletti. Sıkıntı orda.

Arda bedava oynasa bile gelmesini istemem. Atletico Madrid’deki Arda gibi oynayabilse 3-4 milyon alacak olsa bile isterim doğruya doğru. Ama Arda’nın bir daha üst düzey futbol oynayacağını sanmam.

Karakter konusunda sıkıntısı olan bir oyuncuya yatırım yapacak olsam bu Emre Mor olurdu. O da Fatih Terim bizde diye. Yaşı genç ve bir şekilde toparlarsa hem çok yararlı olur hem de çok büyük paralara satılma imkanı olur.
İnan bana arda düzelir emre düzelmez baya kafayı kırdı ispanyada.

burak ile kıyaslayıp o beşiktaş'a gelip oynadıysa bu da oynar diyorlar ama bu herif futbolu unutmuş.

burak fiziksel olarak hala üst düzeyde. bizdeki gibi oynuyor işte.

arda ise tamamen tükenmiş vaziyette. başakcity'de bu sene elia verimsizdi ona rağmen yerleşemedi kadroya.

hoca ile barışsa ve takıma katılsa dahi son 2 sezondur selçuk'un oynadığı rolden fazlasını oynayamaz bu haliyle. orada baskı yokken dahi düzelmeyen ve bir de hastane skandalı patlatan herif iflah olmaz gibi geliyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt