Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu gelecegine wesley gelsin

Related image

İstemiyorum gelmesini ama hoca kabul ederse bir şekilde sindireceğim gibi :(

Hoca ne derse o gelsin diyorsa sıkıntı yok

Bir bildiği vardır

Duygusal bir ülkede duygusal bir taraftarın olduğu kulübe söylenecek laflar değil. Arda gelenekçi olduğunu geçmişini unutmadığını söylüyor ancak yaptıkları ortada. . . Annesi bile kendisine kızgındır.
Elinde 16 yasinda velet vardi

Ne yaptin da bu hale getirdin diye sorarlar adama diyecegim lakin soran yok, isiniz gucunuz sovmek

Elinde 16 yasinda velet vardi

Ne yaptin da bu hale getirdin diye sorarlar adama diyecegim lakin soran yok, isiniz gucunuz sovmek

Saçmaladın demek istemiyorum; iyi analiz edemiyorsun diyeyim en iyisi.

Arda Atletico Madrid'de iken herkes onu çok seviyordu. Türkiye'de istisnasız her taraftar profili Arda'yı severdi. Barcelona transferinden sonra adam allak bullak oldu. Kimse kendisine Barcelona'da her gün misafir ağırla demedi. Bunu kendisi de söyledi. Kimse kendisini toplumun sevmediği kabul görmediği ya da toplumun ortadan ikiye ayrıldığı kişilerle takıl demedi. Türkiye'nin en önemli seçiminde cehaletin tarafını seç demedi. Barcelona'da oynadığı dönem adamın oyunundan çok rezaletleri gündemdeydi. Tüm bunlar yüzünden sövdüysek suç bizim mi! Tüm bu eleştirilere karşı kendine çeki düzen vereceğine kabadayılığa soyundu.

arada gelirse o motivasyonla takıma çok şey katar hamle oyuncusu olur bundan eminim.

lakin arda her sene yarım sezonu kaçırır oldu. 2 senedir çok fazla sakatlık yaşıyor. bize gelirse yedek olacak zaten fakat sakatlığıda göz önüne alıp ardayı da yedeklememiz gerekir.

Saçmaladın demek istemiyorum; iyi analiz edemiyorsun diyeyim en iyisi.

Arda Atletico Madrid'de iken herkes onu çok seviyordu. Türkiye'de istisnasız her taraftar profili Arda'yı severdi. Barcelona transferinden sonra adam allak bullak oldu. Kimse kendisine Barcelona'da her gün misafir ağırla demedi. Bunu kendisi de söyledi. Kimse kendisini toplumun sevmediği kabul görmediği ya da toplumun ortadan ikiye ayrıldığı kişilerle takıl demedi. Türkiye'nin en önemli seçiminde cehaletin tarafını seç demedi. Barcelona'da oynadığı dönem adamın oyunundan çok rezaletleri gündemdeydi. Tüm bunlar yüzünden sövdüysek suç bizim mi! Tüm bu eleştirilere karşı kendine çeki düzen vereceğine kabadayılığa soyundu.
Arda atleticodayken onu sadece emreyle acun seviyordu emin olabilirsin buna

Yazdigin her sey sacma ama net olarak soylenebilecek bir sey varaa o da bizim topcu yetistiremedigimiz. Birak simdi arda nefretini kendi derdimize odaklanalim, altyapiyi bu zihniyetle gelistiremezsin, ne kadar kaliteli topcu cikarsan da boyle yem edersin.

Arda atleticodayken onu sadece emreyle acun seviyordu emin olabilirsin buna

Yazdigin her sey sacma ama net olarak soylenebilecek bir sey varaa o da bizim topcu yetistiremedigimiz. Birak simdi arda nefretini kendi derdimize odaklanalim, altyapiyi bu zihniyetle gelistiremezsin, ne kadar kaliteli topcu cikarsan da boyle yem edersin.

Yazdığım şeylere saçma demeden önce ne demek istediğimi anlamaya çalışsaydın yazdıklarıma saygısızca tepki vermezdin. Arda cahil bir adam! Onun bu hale gelmesinin suçu kendisidir! Başkalarında sebep aramayalım.

Yazdığım şeylere saçma demeden önce ne demek istediğimi anlamaya çalışsaydın yazdıklarıma saygısızca tepki vermezdin. Arda cahil bir adam! Onun bu hale gelmesinin suçu kendisidir! Başkalarında sebep aramayalım.
Okudum

Anladim

Sacmalamissin

Ardanin cahil oldugu konusu haric o konuda haklisin hadi yine iyisin

önce hamama gidip 40 tas su döksün arda sonra da gidip fatih hocaya affetttirsin kendini. belki ozaman az da olsa gelme ihtimali olabilir

Arda Turan: “Galatasaray’ın teklifi komikti”
Arda Turan, Galatasaray'ın kendisi için yaptığı kiralama teklifinin kötü ve komik olduğunu söyledi

bunu da unuttunuz değil mi çakma galatasaraylılar
ya da ntvspora çıkıp galatasarayın özelini anlatan arda karaktersizini?

ardayı isteyen gerçek cimbomlu değildir bu kadar

bundan sonra bir ... teklif gelmedi diye utaniyorum bir aciklamasi olmadimi reportajin birinde... ? Sahsen gelmemesinden yanayim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt