Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazayla gelirse falan Galatasaray defteri kapanır benim için.

Fatih Terim'de her türlü rezilliği yaşayıp Galatasaray'da ki son senesini yaşar zaten böyle bir durumda.

yaptığı tüm hayvanlıklar için çıkıp tek tek özür dilesin , ben bir götüm desin.

af dilensin.

siyasi paylaşımların futbola zarar verdiğini kabul etsin ve akpye rest çeksin.

Bütün bunlara rağmen iki satır cümleyle transferi red edilsin.

"başakşehirli futbolcuya karşı ilgimiz yoktur."

Arda geldi gitti diye Galatasaray dan vaz geçmem. Gelirse..... Gelmezse...... Der geçerim. Şahsi fikrim bir daha bu formaya yaklaştırılmasın. Oldu ki özür dileyip döndü "Galatasaray Futbol takımına" sahada katkısı olacaksa destek oluruz.

yaptığı tüm hayvanlıklar için çıkıp tek tek özür dilesin , ben bir götüm desin.

af dilensin.

siyasi paylaşımların futbola zarar verdiğini kabul etsin ve akpye rest çeksin.

Bütün bunlara rağmen iki satır cümleyle transferi red edilsin.

"başakşehirli futbolcuya karşı ilgimiz yoktur."

Konu kilit. Bu kadar.

İnsanların yaptıkları devamlı yanlarına kar olarak kaldığı için insanlarımızda utanma olmuyor.

Yuvası olan barcelonaya gidip oradan yallah arabistana yol alması gereken oyuncu.

Unutursak kalbimiz kurusun.. @Serkan Şafak @Melih Sönmez @Keramettin TANRIVERDİ @Demir P. Baş

9a06afd514c843f1bce7795e2fde3d3e.jpeg

gökhan sancağa gereken cevabı verdim renkdaşlar yorulmayın siz

Fatih Terim ile kucaklaştığı fotoğrafı görüyorum... Arda'nın "Fatih Terim benim babam gibidir, evlat-oğul arasında da bazen dargınlıklar, yanlış anlaşılmalar olur. Ben Galatasaraylı Arda'yım bunu hep söyledim ve şimdi her şeyimi vermeye hazırım." dediği röportajı okur gibiyim... Sonra tribünlerin Arda Turan diye tempo tuttuğu tezahüratları da duyuyorum, Arda'nın yıllar sonra ilk kez Arena'ya formayla çıkışındaki heyecanını da hissediyorum...​
Görüyorum dostlar...​
garantili-medyum.gif
Coming soon...

Fatih Terim ile kucaklaştığı fotoğrafı görüyorum... Arda'nın "Fatih Terim benim babam gibidir, evlat-oğul arasında da bazen dargınlıklar, yanlış anlaşılmalar olur. Ben Galatasaraylı Arda'yım bunu hep söyledim ve şimdi her şeyimi vermeye hazırım." dediği röportajı okur gibiyim... Sonra tribünlerin Arda Turan diye tempo tuttuğu tezahüratları da duyuyorum, Arda'nın yıllar sonra ilk kez Arena'ya formayla çıkışındaki heyecanını da hissediyorum...​
Görüyorum dostlar...​
garantili-medyum.gif
Coming soon...
bertoid umarım ateşlerde yanarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt