Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sahaya da silah sokmaz umarim. cuzzi bir fiyata yedege gelirse buyursun

ha yine sacma islere girerse sozlesmesi feshedilsin

kabullendim artik gelecegini.

birileri iyi pazarlıyor 1 haftadır.. Bırakın şu işleri. Adamın ahı gitmiş, vahı kalmış. Özür dilese bile futbol olarak istemem ben.
hastalık bu futbol denen youtbcunun arda videosunun ilk 10 12 dakıkasını izleyınce kesin transfer ettik kulüpte adam tutup guzelleme yapıyor dedım. bu aralar baya güzellemeler yoğunlastı bu hırboya şampiyon olduğumuz an stadda çalan o şarkı olmasa banko geldi derdim

googleda biraz aradım da herifin hiç 4 yıldızlı Galatasaray formalı fotoğrafı yok.

bize gelme hevesi, 4. yıldızlı forma giyebilme sevdasından kaynaklanıyor olabilir.

son yazdığım cümleden hiç bir şey anlamadınız dimi ?

fenerliler 15 senedir aynı formayı giyiyor :red:

hastalık bu futbol denen youtbcunun arda videosunun ilk 10 12 dakıkasını izleyınce kesin transfer ettik kulüpte adam tutup guzelleme yapıyor dedım. bu aralar baya güzellemeler yoğunlastı bu hırboya şampiyon olduğumuz an stadda çalan o şarkı olmasa banko geldi derdim

çok korkuyorum tekrar gelmesine. Galatasaray formasına hakaret edecek kadar boş bir kişilik. Yemişim bunun Galatasaraylılığını.

Kendisi futbol olarak iyi olsa bir nebze affederdim de ayıptır. Ne güzel kolej havası yakalamışken, bunun magazin işleriyle uğraşılmaz.

Arda asla gelmemeli,bu tarz saçma işlerden kaçınıp şampiyonluk serimize devam etmeliyiz imparator ile.Artık hem iyi oyuncu değil hemde bizim konsantrasyonumuzu saha dışına çekebilecek bir eleman.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

arda_hagiyi_unutmadi_h10075.jpg

çok korkuyorum tekrar gelmesine. Galatasaray formasına hakaret edecek kadar boş bir kişilik. Yemişim bunun Galatasaraylılığını.

Kendisi futbol olarak iyi olsa bir nebze affederdim de ayıptır. Ne güzel kolej havası yakalamışken, bunun magazin işleriyle uğraşılmaz.
hakan sukur en buyuk efsanelerımdendır fakat hoca benzer bi havayı zamanında onu transfer ederek paramparca etti ve ne kendını kurtarabıldı ne takımı. ardayla hemen hemene benzer kavgaları vardı hakanlada. hatta olaya iki tarafın aileleri müdahil olmustu.

hakanın transfer olduğu sezonun devre arası hakan sukur uzun bı sure yurt dısına cıkmıstı devre arası kampı genc oyuncular ve takımın gerı kalanı birlikte geçirmiş efes cup mı ne o turnuvadada cok ıyı futbol oynanmıstı. sonra hakan donunce hersey yıne altust olmustu. hoca bunları yasamıs bı ınsan halen benzer hatalara dusuyorsa kendi ayağına sıkar anca

Arda firsat verildiginde neler yapabilecegini gosterdi.. Aferin be arda

Gelecekten bir post

#66 Arda Turan geldiysen 3 kere kapıya vur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt