Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım siyasal islamcı araplar ile doldu, şimdi bir de akp'lileri doldurun tam olsun bence de.

Ardanın futbolcu olarak gelmesini istemem fakat hocanın yanında pişmesi gereken yeni hoca adaylarından biri olabilir. Tabi bunlar zor ihtimaller.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda'nın taraftar tarafından benimsenmesi için yapması gereken şeyler var.

- Medyaya çıkacak önce Galatasaray taraftarından sonra Fatih Terim'den özür dileyecek.
- Sonra tüm kamuoyundan gündemi boş işlerle meşgul ettiğini kabul edip özür dileyecek. Ama bu özürleri dilerken gerçekten samimi bir şekilde yapmalı.
- Transferi tamamlanırsa eğer tüm sosyal medya hesaplarını kapatıp, gece hayatını bitirecek, fb lobisi Emre, Acun, Rıdvan gibilerden uzak duracak. Aynı şekilde siyasi hareketlerden uzak duracak.
- Kampta çok iyi çalışıp aklını sadece futbola verecek.

Bu şekilde belki bağrımıza basabiliriz.
Kendini hatalı gördüğünden bile şüpheliyim.

80334bc539d8f9e308af8f2e5602e802_1269956752.jpg

Bu konu hakkinda etraflica dusundum

Arda eger ki gelirse cok kritik sartlari yerine getirip gelecegi icin gelmesi hic de kotu olmaz

Nedir bu sartlar? Ciddi sekilde ozur dilemek, uslu durmak, cok calismak ve az para almak

Zaten oyle bir sozlesme yapilmali ki tekrar bozdugu an sepetlenebilmeli

Anti Terimcilerin Arda'yı istemesine pek şaşırmıyorum

Bu ayrım net değil. Terim karşıtları içinde de Arda’ya karşı net bir tavır var. Bu başka bir şey. Arda’nın GSC içindeki ahbaplarının hamlesi diyeceğim de çok iddialı olur diye demiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt