Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayirli olsun, ucreti de gormek lazim tabi, bu saatten sonra denebilecek tek sey umarim futbola galatasarayda alacagi sampiyonluklarla veda eder.

Amin abdullah avcı bjk ile imzaladıktan sonra gelişmeler olur bence
Goksel abdullah avciyi birakmak istemiyor ama ardayi umursayacagini sanmiyorum, emreyi cok kolay birakti benzer sekilde, onlara maliyeti de cok yuksek zaten. En az temmuz ayina kadar net gelismeler olmaz buyuk ihtimalle, allahin sonsuz merhameti karsisinda kulun sozu ne olabilir ki?

Bu mala gerek yok.

Mesela kendisine pas atmayanların altını oyar.

sent via GSC

Yapmayın ya!! Ne güzel rahat rahat maç dışında magazinsiz, olaysız, dayaksız, silahsız, kadınsız mis gibi geçinip gidiyoruz... Muslera, Marcao, Linnes, Mariano gibi saha dışında mutlu aile tablosunu gülümseyerek izlerken böyle parazitlerin araya girmesine gerek yok!

yeniçerilerin başı
terimin takımında yapamaz demeyin euro 2016da naptığını gördük
gsnin teklifi komikti diyen
başakta oynarken hakemi itip 16 maç ceza alan
silah çeken mekan hastane basan
tvlere çıkıp hocaya artislik yapan ben özür dilemem adamım tavırları
akp yandaşı

bırakın gelmesini bunu tartışmamız bile ulan ya gelirse diye korktuğumuz bi durum

rezalet

Hasret bitiyor dmk.

66 numaralı formalarımızi hazır hale getirelim.

Kaptan yuvasına dönüyor.

Baba oğulun yıllar sonra tekrar buluşması

Sorun şu ki biz ardaya kırgın mıyız kızgınmıyız .Ben kızgınım gelmesin şeref yoksunu

Hasret bitiyor dmk.

66 numaralı formalarımızi hazır hale getirelim.

Kaptan yuvasına dönüyor.

Baba oğulun yıllar sonra tekrar buluşması
Böyle oğul olmaz olsun.
Eldivenle sevilmez bunun gibileri.
Sıfat bile bulamıyorum. Bütün kötü sıfatları bünyesinde toplamış. Ne dersem az olacak.

Gscimbom mobil

Silahsör Arda, ve "Pistolen Töre" vay be, güclü bir kadro kuruyoruz. Bundan sonra rakipleri sadece sahada döverek yenmicez, ayni zamanda saha disinda kursunlar yagdiracaz.

Ah be bir aziz baskanim eksik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt