Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kadın ardayı da hakimleri de savcıları da yerle bir etmiş

inş. futbolu bıraktığında siyasete falan atılır pubis reiz. yoksa olan bize olur

burak bunun yanında çok saygın adam ya

beğenmediğim saha içi özellikleri olsa da bunun gibi maço, görgüsüz bir herif izlenimi vermedi

burak'ın yaşadığı ailevi sıkıntıları bu yaşasa herhalde birkaç kişiyi vururdu
Burakın eleştirilecek çok yanı var da bu yaşına kadar formdan düşmemesi vs örnek iş, başkası olsa yaymıştı billurları.

Bunu baya severdim, Barca’daki 2. sezonuna kadar da baya savundum. Milli takım olayından sonra bile kızmadım ama son 2 senedir mala bağladı. Götü başı dağıttı baya.

Aptal saptal triplere girdi. Nasıl başardı bilmiyorum, bayrampaşa çocuğuyuz diye elinde kelebekle gezecek utanmasa.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

şok şok şok, ünlü futbolcu arda turani ziyaret etmek, destek vermek icin milyonlar metris ceza evine akin ettiler.

böyle bi haber olsa... :asd: :asd: :asd:

Bi kadin olarak sus.

Bülent kARINCa

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Bu hergelenin yediği nanelere hiç mi hiç şaşırmıyorum yıllardır...Genç yaşta Galatasaray kaptanı olduğu ve ''Aman da ne sempatik çocuk, ne büyük futbol yeteneği!'' diye götünün kaldırıldığı dönemlerde bir kez kendisiyle aynı ortamda bulunmuş olmam yetmişti 'adamlık' notunu vermeye. Tam bir hayal kırıklığı yaşadığımı ta o zaman yazmıştım buraya; bir insan bu kadar mı çiğ, görgüsüz, ilgi budalası olurdu?!..

Sonrasında Atletico ve Barca görmüş olması bile görgüsünü artıramadı; 'geldiğigibigidengiller' in son büyük temsilcisidir. Futbolu bıraktıktan sonra da pek çok boktan aksiyonun içinde olması muhtemeldir; bunun gibiler ıslah da olmaz, iflah da...

Bizim yerimize atmış dediği manşet ne?

"Bu olayın manşeti; üstüme atılan bu iftiralardan dolayı yaptığım hatalardan aldığım cezalar değil, taciz suçlamasından beraat ettiğimdir. Başımı; kendi huzurundan başka bir yerde eğdirmeyen Allah'a şükürler olsun."

diye açıklama yapmış Arda. Buna istinaden.

burak abisi yalnız bırakmamış arda'sını

burak abisi.webp

Allahtan Fatih Hoca var ve onunla önceden ters düşmüş durumdalar. Yoksa ne yapıp edip, elbirliğiyle Galatasarayımıza yamayacaklardı bu futboldan çoktan kopmuş paçavrayı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt