Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda gelsin diyenlere şaşırıyorum. Ne gördünüz abi 4-5 senedir ne yaptı Arda. Çıkardığı olayları sözleri geçtim 4-5 yıldır top mu oynuyor?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda gelsin diyenlere şaşırıyorum. Ne gördünüz abi 4-5 senedir ne yaptı Arda. Çıkardığı olayları sözleri geçtim 4-5 yıldır top mu oynuyor?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda'nın oyuncu kalitesinden çok en azından yurtiçindeki liderlik özelliklerine ihtiyacımız var. Ligde saha içinde hakkımızın yenip hakemin göz göre göre eyyam yaptığı maçlarda sahada kaptansız olmamız büyük sıkıntı yaratıyor. En basitinden geçen sene Kadıköy'de Arda gibi Türkiye şartlarında mafyatik ama karakter lider kimlikli bir adamımız olsa şerro Ali Palabıyık'ı hiç yoktan Var'dan faul pozisyonunu izlemeye gönderirdi. Ama bizim yabancılar ortamı bilmediği, yerlilerin de alayı pasif karakterli olduğu için orada 2 puanımızı çalmamıza göz yumdular. Bir anlamda Arda'nın Galatasaray'a transferinin altındaki amaç Fatih Terim'in teknik direktör olmasıyla eşit olur. Avrupa'da bir hükmü olmaz ama Türkiye'de karakteriyle fark yaratır. Fatih Terim 2.5 yılda Galatasaray'a teknik anlamda ne kadar katkı yaptıysa en bitik Arda da saha içi liderlik anlamında o kadarını yapar. Ha kafayı değiştirip futbolculuğa dönmeye karar verirse o da bizim ikramiyemiz olur ve normal şartlarda bu ekonomik ortamda alamayacağımız bir yeteneğe sahip oluruz. En nihayetinde yer yer maçlara ne kadar iyi niyetli olurlarsa olsun Belhanda-Ömer gibi 2 oyuncu geçip ceza sahasına bir orta açamayan adamlarla çıkmış takımız. Arda sağlıklı kalabilirse telefon kulübesinde adam geçme ve terse çekip orta yapma becerisiyle bile pivot santraforun en hedef partneri haline gelir şu takımda. Bitik Atiba-Burak'ın yarım sezon top oynayıp ölü Beşiktaş'ı 2 hafta şampiyonluk havasına soktuğu seviyeden bahsediyoruz.

3 gün önce Okan Buruk müjdeli haberi vermişti zaten.

Hayırlı, uğurlu olsun camiamıza..

IMG_9038.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda gibi sahaya ağırlığını koyacak yerlilere ihtiyacımız var. Ayrıca özverili Galatasaray’lılara da..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fatih terim'in yapacağı iki şey kaldı bir bunu aldırmak bir de kadıköy'de fark yemek. iki hedefine ulaşırsa gönül rahatlığıyla istifasını verir artık.

Mleda Boleslav maçında dikkatimi cekmisti ilk.Gercekten yetenek olarak Türk futbolunun ilk 10 unda kesinlikle.Mental açıdan kendini bu kadar yıpratması,yanlıs arkadaslıklar,magazinden dusmemesi vs kendini bitirdi.Suanki fizik durumu herhangi bir süperlig takımı seviyesinde değil.Sergen bile kendine bu kadar ihanet etmemistir.Kendine soruyor musun kaptan ben ne ara taraftarın gözünden bu kadar düstüm diye.Galatasaray efsaneleri arasında olmak varken bu duruma düsmen gercekten üzücü.Ama şunu unutma sen ne yaparsan yap biz seni hep 66 numaralı Arda olarak hatırlayacaz.

Emre taşdemir style olacaksa gelsin hazirana kadar oynasin, verebileceğimiz sans maç o kadar olması gerekir. Milli takımda kaptan emre abisi var 5 ay kasarsa avrupa şampiyonasında kadroda olmaması için neden yok. İçinde bu son savaş alevi varsa gelsin 10 numaraya koyalım belhandadan kotu olmaz. 6 ay sonra da max 1 milyon eurodan 1+1 ile gelecekse mantıklı sözleşmeler olur ama yok evladimiza babelden az mi vereceğiz al aslanım 2 milyon euro diyen olursa genel kurul tarafından galatsarayi bilerek ve isteyerek dolandırmaktan dava açılması gerekir

Şu ülkenin sokuk futbolunu takip etmeyi bırakmak için bahane aradığım bir dönemde Arda'nın Galatasaray'a transfer olması ilaç gibi olur. Kulüp böylesine vahim bir hataya düşerek tam aradığım bahaneyi vermiş olur. Fatih hocanın bu sene kurduğu sokuk takımı da ülkenin sokuk futbolunu da takip etmeyi bırakırım kafa tertemiz olur. En hayırlısı da bu galiba.

Kendini affettirmek istiyorsa yapmasi gereken belli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt