Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sona yaklaştık..

arda_turan_donuyor.jpg

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kulübe son darbeyi hocası ile birlikte vurmaya geliyor.

Ne de olsa pasta büyük bir şekilde herkes nasiplenmeli.

Bu transferin iki amacı var;

1. Başak'ta yarı yarıya inen maaşını bizden tam olarak almak.

2.emekli olmadan önce kulüpsüz kalmamak için altyapıdan yetiştiği yere dönerek futbolu bıraktıktan sonra da kulüp üzerinden nemalanmaya( yorumcu,hoca, yardımcı hoca,manager bağlantısı vs.) devam etmek.

Bu rezil futbol da emeği olan herkese Lanet Gelsin!

Kazandıkları paradan hayır görmesinler!

Oynamak için üstüne para verse istemem. Hem takımı karıştıracak potansiyeli var hem futbol olarak bitik üstüne kötü sonuçlarda ilk yuhalanacak, yuhalandığında da ortalığı karıştıracak oyuncu olacak. Beğenmediğimiz Belhanda bile iyi kötü futbol oynayabiliyor. Belhanda'nın futbol hayatı bitmiş halini neden alıyoruz?

Olursa gelirse 66 numaralı formayı alsın. Ne zaman bıraktı o numarayı karakter olarak çok değişti. Başladığı yerde bitirirse kariyerini fena durmaz. En azından tarihte.

Gelirse futbolla ilişiğimi keserimci arkadaşlar şovu bırakalım lütfen. Boş vaatler vermeyin. Hepiniz 2 maç iyi oynarsa(imkansıza yakın) geçmişi unutacaksınız. Bedava oynayacaksa gelmesi benim açımdan bir sorun yaratmıyor. Belki toparlar ve faydalı olur.

Gelirse futbolla ilişiğimi keserimci arkadaşlar şovu bırakalım lütfen. Boş vaatler vermeyin. Hepiniz 2 maç iyi oynarsa(imkansıza yakın) geçmişi unutacaksınız. Bedava oynayacaksa gelmesi benim açımdan bir sorun yaratmıyor. Belki toparlar ve faydalı olur.
2,5 M Euro'nun altına imza atmayacaktır.

Bu transfer olursa sayet yaziklar olsun baska bisey demiyorum. Ama ben inanmiyorum transfer olacagina.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt