- 14 Haziran 2009
- 29.819
- 14.898
- 2.868
Hiç yüz vermiyorsun bu aralar ümmet dostu?Senin gibileri en iyi reis adam eder.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç yüz vermiyorsun bu aralar ümmet dostu?Senin gibileri en iyi reis adam eder.
Artık TAMAM !! desem kac Allah dostu begenir bu postumuMustafanin ictigini kulagima damlatırım
Senin gibileri en iyi reis adam eder.

Hiç yüz vermiyorsun bu aralar ümmet dostu?
Duacı olurdu...34 yapıp lisansını eline verselerdi daha iyi olurdu.
Nasıl yüz vermiyorum? Kaç gündür sana methiyeler düzüyorum, Serkan'a acımıyorum gelişine çakıyorum, menşınlar gönderiyorum lakin bakıyorum Sarper piyasada yok. Ne bileyim bir beğeni olur bir menşın olur. Üzülüyorum.Sen de öyle?
Ne koçu ne yumurtası???
Arkamdan konuşulmuş.
Şafak Bey futbol tahminlerimde çok az yanılmışımdır. Sizler kadar süslü futbol jargonları kullanamıyor oluşum benim tek eksiğim!
Nasıl yüz vermiyorum? Kaç gündür sana methiyeler düzüyorum, Serkan'a acımıyorum gelişine çakıyorum, menşınlar gönderiyorum lakin bakıyorum Sarper piyasada yok. Ne bileyim bir beğeni olur bir menşın olur. Üzülüyorum.
Sarper Yıldırım'ın menşın alamadığı gün forumun bittiği gündür. Sarper kardeşimin problemi ile ilgilenmenizi rica ediyorum @YönetimBana hiç menşın ya da alıntı bildirimi gelmedi.
Konudan uzamanı istesem ne dersin?Nasıl yüz vermiyorum? Kaç gündür sana methiyeler düzüyorum, Serkan'a acımıyorum gelişine çakıyorum, menşınlar gönderiyorum lakin bakıyorum Sarper piyasada yok. Ne bileyim bir beğeni olur bir menşın olur. Üzülüyorum.
Bana hiç menşın ya da alıntı bildirimi gelmedi.