Arda Turan’a 16 Maç Ceza!

Ardayı hakemler saldırıdan sevk etmemişlerdi. Hakaret ve tehditten sevk etmişlerdi. 6 maçlık ceza buradan gelmiş. Yani ceza miktarı minimumdan verilmiş. Saldırı sonradan kurul tarafından eklenmiş. Burada en ilginç olan hakemlerin saldırıdan sevk etmemesi. Diğer ilginç olan ise kurulun rapora takdir hakkını kullanıp saldırıyı da eklemesi. Bu olay burada bitmez tahkimde de ilginç kararlar çıkabilir.

Hakemler raporlarinda sevk maddesi yazmazlar . Ne olduysa bire bir yazarlar

Hangi maddeden sevk yapilacagina hukuk kurulu karar verir

Hukuk kurulu sevk yapmadan disiplin kurulu ceza veremez , fakat hukuk kurulunun sevk ettigi maddeyi degistirerek karar verebilir

Hakemlerle ilgisi yok yani

İşte bu şerefsizliğin, adalete saygı duymayanların resmidir.
Şu fotoğrafı paylaşmanın anlamı nedir?
Arda bir mağduriyet mi yaşamıştır?
Mantığını anlamaya çalışıyorum, arda Turan denen şahıs, hakeme saldırmadı mı, hakemi tehdit etmedi mi?
Ben mi yanlış biliyorum?
Eğer öyleyse bu fotoğrafın anlamı nedir, bilemiyorum.
Böyle insanları böyle adil kararlar rahatsız eder. Bu kadar net. Bu şahıslar Türk futbolunun yüz karasıdır, mafyasıdır

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hakemler raporlarinda sevk maddesi yazmazlar . Ne olduysa bire bir yazarlar

Hangi maddeden sevk yapilacagina hukuk kurulu karar verir

Hukuk kurulu sevk yapmadan disiplin kurulu ceza veremez , fakat hukuk kurulunun sevk ettigi maddeyi degistirerek karar verebilir

Hakemlerle ilgisi yok yani

Aslında parmak basılması gereken nokta medyanın haberleri bu şekilde servis etmesi. En büyük sıkıntı da bu zaten. Hukuk kurulu hakem raporuna göre karar verir sonuçta. Medyanın iddiasına göre raporda saldırıdan bahsedilmiyor. Hakaret ve tehdit olduğu belirtiliyor. Sonuçta hukuk kurulunun görüntüleri inceleyip karar verme hakkı da var ama nasıl olur da hakem raporuna yan hakemin darp edildiğini yazmaz. İnanılır gibi değil. Ya medya algı yapıyor ya da hakemlerde sorun var.

BİRAZ DAHA DAYANIRSAK ARDA TURAN'DAN SONSUZA KADAR KURTULACAĞIZ ALLAHIN İZNİYLE...YOK OLACAK MAHVOLACAK :LOL:

Hahaha yarim sene Barca'da oynayamadi - simdide yarim sene burda oynayamiyacak. :asd:

Asla birdaha Galatasarayla anilmasin asla.

izle izle keyiflen :D şuan alayı rıdvan modunda

rıdvan isim verememiş ama resmen herseyin sebebi terim demeye getirmiş.

Messinin oldugu yerde dayilik taslayip sepetlendi

Simitci reklamlarida yok. Futbolu altintepside birakabiliir

Bu konu ile ilgili görüşümü daha önce belirttim yine son kez yazayım, bana görede Arda hatalı ağır bi cezada almalıydı ve nitekim aldı.
Kaç maç ceza almalıydı kısmına takılmıyorum ben ha 12 ha 15 ha 11 çok fark etmez.
Burada esas konu şu Arda şuanda Galatasaray forması giyiyor olsaydı bu denli bi ceza alırmıydı.
Engin örneğini verenler olacak ama oradaki durum bundan biraz daha ağır idi bence.
Galatasaray kaptanı Arda Turan 16 maç ceza almazdı.
Yanlışları elbette oldu ama Arda Turan bu kulube 12 yıl hizmet etmiş rekor bir bonservis bedeli kazandırarak Avrupaya transfer olmuştur.
Bugün Ardaya sövenlerin büyük çoğunluğu geçen yaz Terime sövüyordu, ne yazık ki gerçek bu.
Tabiki hocanın yeri farklıdır ama Arda Turan da Galatasarayın önemli bi ismidir, öylede kalacaktır.

Kulübü itiraz ederse cezası 16 maçtan %50 arttırılmalı = 24 maça çıkarılmalıdır. Hakeme yaptığı o kadar hareket üstüne egosu yüzünden özür bile dilemedi hatta hakemin yerinde olsam dava açardım.

Galatasaray'dan uzak dursun yeter. Rezil olacağı kadar oldu.

Seneye Survivor'a gider işte, futbol falan yapacağı iş değil.

Küfür ve hakaretten ili kez 3 maç, saldırıdan 10 maç ceza vermişler. Hepsi minimumdan verilmiş zaten. Tahkimde inebilir belki küfür vehakareti birleştirip tek sefer 3 yaparlar cezası 13e iner belki.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt