Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Yaşadıkları kavga sonrası futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin hakkında açılan davada, sanık Turan'ı 3 ayrı suçtan 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptıran mahkeme, verilen hükmün açıklanmasını geri bıraktı.

Duruşma sonunda Turan 'cinsel taciz' suçundan beraat etti; 'korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek', 'ruhsatsız silah bulundurmak' ve 'kasten yaralama' suçlarından 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verildi. Mahkeme, bu suçlardan hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.

AA

En ufak yanlışında yeni alacağı cezayla beraber bu aldığını da yatar. Yazık etti kendine.

Ruhsatsız silah bulundurmanın cezasının bu kadar az olmaması gerekir. Sonuçta silah bulunduran kişi onu kullanmaya meyilli kişidir. Cezasının daha ağır olması lazım.

"Hükmün açıklanmasının geri bırakılması" demek, aynı suçlardan 5 yıl süreyle yargılanmazsa cezadan yırtması demek.

5 yıl rahat durması gerekecek beyimizin.

3 yıldan az olursa para cezasına çevriliyor galiba. Bilen biri aydınlatsın

Para cezasına çevrilmesi için 1 yıldan az olması gerekir. Burada hükmü geri bırakmışlar. Yani bir denetim mühleti var. Verilen süre içerisinde suç işlemez ise davanın düşmesi söz konusu.

Para cezasına çevrilmesi için 1 yıldan az olması gerekir. Burada hükmü geri bırakmışlar. Yani bir denetim mühleti var. Verilen süre içerisinde suç işlemez ise davanın düşmesi söz konusu.
E bir zahmet.
Adam olsun köşeye geçip utansın.
Futbolcusun Arda maganda değilsin.

Gscimbom mobil

EEK793oWwAAY-H_

:red:

2 yil normalde ceza evine girmemesi icin ama ayri 3 suctan toplam 2 yil 8 ay vermisler. Sen ben sunlardan birini yapsak icerde yatiyoduk

Kafa olmayinca bu tur seylerle daha cok karsilasir. Yazik.

Arda’nın yaptığı iddia edilen taciz olayı eğer doğruysa büyük bir rezilliktir.Ancak daha önce evli bir kadınla birlikte olan Berkay’ın mağduru oynaması da ayrı bir rezillik.Burada gerçek bir mağdur arıyorsak Arda’nın ve Berkay’ın eşlerini gösterebiliriz.

Geri
Üst Alt